Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Author
1 minute ago, Fanta said:

A opet bez gola.Jak argument i Zvezda je protiv Javora sutnula 30 puta pa je otisla praznih ruku kuci.

Nije poenta u broju suteva vec o kvalitetu istih.

Poenta je da ako nisi sposoban ni da šutneš, onda je i kvalitet na nuli a i broj golova.

Ovo što je MUFC večeras prikazao je neuporedivo gledljivije od ne znam koliko poslednjih LFC utakmica. Pickford MOTM, verujem da bi to bio slučaj i da je ostalo 11-11.

• Replies 10.5k
  • Views 347.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author
5 minutes ago, Godfrey said:

Ne zezaj Weeney, 6 šuteva u okvir, kući, sa igračem više skoro ceo meč, i minusom na semaforu više od sat vremena.

Bez Šeška i Kunje, jebiga. Zirkze u špicu je problem, a i on takav nikakav je mogao da zabije par golova da je bilo sreće.

Msm wini da ti ljudi pokusavaju da ti kazu da je kontekst drugaciji. No meni je bas zabavno ovo brukanje Jedinstva.

On 25. 10. 2025. at 19:48, JohnnyD said:

Inace ako neko bude zasluzan za preporod Manchester koji se ceka od Fergusona, to ce biti ovaj Cunha - jasno je kao dan da je tom timu uvek kroz istoriju kao leba bio potreban neki onaj izgarac, old skul cvrst i zajeban temperament, od Kantone preko Kina i Runija... ovo poslednjih godina sve neke seka perse. Od bosanca Megvajera su hteli da naprave na silu taj tip, ali covek prosto nije to, a i nije neki igrac, sad je i on dosao na svoje da nema teret kapitenstva i nekog lidera.

Sada sam i ubedjen da je Cunha taj sraf koji ih drzi izmedju 1. pozicije, i borbe za opstanak. Dugo jedan tim nije zavisio od jednog igraca toliko. Portugalac prosto nije lider, i po mom misljenju preistrosen za Manchester.

Taj ce biti E. Anderson fantom

18 minutes ago, kipo said:

Taj ce biti E. Anderson fantom

Moze za 170 fantom

• Author
7 hours ago, Lancia said:

Moze za 170 fantom

Ma moze. Svakako ce ulupati 200M+ na ljeto, bar da ubodu prave igrace.

Ja kad upalim fm26, napravim custom taktiku sa 3 napadača, dominiram posed ali primim 3 gola pa ukapiram da nije do mene nego do igre, jer baguje. Zaboravili developeri da ubace da sme i unaped da se šalje lopta 🤣

Screenshot_2025-11-25-10-05-56-085_com.reddit.frontpage-edit.jpg

11 minutes ago, Baldrick S. said:

Ja kad upalim fm26, napravim custom taktiku sa 3 napadača, dominiram posed ali primim 3 gola pa ukapiram da nije do mene nego do igre, jer baguje. Zaboravili developeri da ubace da sme i unaped da se šalje lopta 🤣

Isak lolol

• Author
53 minutes ago, Lancia said:

Isak lolol

Ajde što je on odsečen, to je za očekivati kad tim ovako traljavo igra, ali ovako slaba razmena pasova između centralnih veznjaka, to je neoprostivo.

Kas god se juri rezultat (a nekad i na 0-0), dva od tri vezna odu na ivicu šesnaesterca i okrenu se ka svom golu, čekaju da im se doda kroz najveću gužvu. Za to vreme, treći vezni uz pomoć bekova pokušava da prosledi loptu do krila, gde kao treba stvoriti 1 na 1 situaciju za Salaha ili Gakpoa.

Ali naravno, džabe je stvarati 1 na 1 ako iza tog jednog braniča čekaju još dvojica. Čak i kad se desi da nekako probiju svu trojicu, ovo je kvalitet šanse koju stvore.

(To je čak i bolja varijanta, Salah bliži golu nego bek. Obično je Salah na aut liniji, gleda da proigra nekog Bredlija ili Mekalistera, pa posle taj neka dribla trojicu.)

Sad ćeš da vidiš kako Slotbol u stvari fercera ko švajcarski sat. Kako ćete stvoriti 20 šansi i realizovati pet. Potpuno nebitno jel Salah na aut liniji ili bliže golu.

Zanimljiv eksperiment

Onaj koji govori za sebe da je siguran nije stvarno siguran!