Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Author

Samo polako, bez žurbe, ništa navrat-nanos i na svoju ruku... kontrola, rođaci, kontrola utakmice...

• Replies 10.5k
  • Views 347.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

napadačka igra Liverpula ovde dosta sliči igri Partizana

i broj primljenih golova takođe

eto.....za godinu dana smo došli od Vazure na nivo Liverpula

11 hours ago, Weenie Pooh said:

Samo polako, bez žurbe, ništa navrat-nanos i na svoju ruku... kontrola, rođaci, kontrola utakmice...

Ali Salahov lagani džoging isuse

• Author
4 minutes ago, John Coltrane said:

Ali Salahov lagani džoging isuse

Zna čovek da nema šanse da lopta ode napred, trčao bi da je 1 na 0 situacija jer bi onda loptu (možda) i dobio. Ovako trče samo naivni Ekitike i Chiesa, puni energije...

Edited by Weenie Pooh

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Zna čovek da nema šanse da lopta ode napred, trčao bi da je 1 na 0 situacija jer bi onda loptu (možda) i dobio. Ovako trče samo naivni Ekitike i Chiesa, puni energije...

Pa da je on primio loptu u centru, brže bi razvio napad.

Salah se više i ne trudi. Zna da će lopta ka Gakpu ili nazad ka VVDu.

Liverpul nije Liverpul ako igra pozicioni fudbal, ovo sto sam juce gledao je skroz neprepoznatljiv stil igre.

• Author

Pominjao je neko juče Hodžsona polušaljivo, sad gledam statistiku.

Mrtvi Woy je upisao 9 poraza na 31 utakmici pre nego što je popio pedalu.

Šampion Slot trenutno ima 9 poraza u poslednjih 13 utakmica.

11 minutes ago, Lancia said:

Liverpul nije Liverpul ako igra pozicioni fudbal, ovo sto sam juce gledao je skroz neprepoznatljiv stil igre.

Pozicioni fudbal. Lepo si rekao. Pokušava da ih pretvori u city sa temua. Na početku sezone sam gledao, mislim 4-4-2 youtube kanal koji je taktički pokazivao koje probleme Liverpool može da ima sa svim novim pojacanjima. Počeli su od pitanja "gde igrač želi da bude na terenu". Igrači koji su juče počeli utakmicu, i ko želi sebe da vidi u i oko 16 metara: Gakpo, Kerkez, Jones, Soboslaj, Salah, Isak, MekAlister. To je 8 igrača kojima je 16 metara destinacija. Iza njih ostaje Gravenberh (koji sluti negde oko 16) i pokojni VVD i jos pokojniji Konate. 8 igrača u 16 ne čine wow napad već preklapanje pozicija i haos koji Slot ne može da reši pa ih postavlja tako da se vrte oko 16,muče loptu i pokušavaju da utrcavaju u boks da bi im neko asistirao što niko ne radi jer svi ustručavaju.

3 minutes ago, Baldrick S. said:

Pozicioni fudbal. Lepo si rekao. Pokušava da ih pretvori u city sa temua. Na početku sezone sam gledao, mislim 4-4-2 youtube kanal koji je taktički pokazivao koje probleme Liverpool može da ima sa svim novim pojacanjima. Počeli su od pitanja "gde igrač želi da bude na terenu". Igrači koji su juče počeli utakmicu, i ko želi sebe da vidi u i oko 16 metara: Gakpo, Kerkez, Jones, Soboslaj, Salah, Isak, MekAlister. To je 8 igrača kojima je 16 metara destinacija. Iza njih ostaje Gravenberh (koji sluti negde oko 16) i pokojni VVD i jos pokojniji Konate. 8 igrača u 16 ne čine wow napad već preklapanje pozicija i haos koji Slot ne može da reši pa ih postavlja tako da se vrte oko 16,muče loptu i pokušavaju da utrcavaju u boks da bi im neko asistirao što niko ne radi jer svi ustručavaju.

Jos nesto, i pre kupovine sam rekao, daj boze da gresim, Isak nije fudbaler za Liverpul, pare su tu najmanji problem. Prodaju Luiza tek ne razumem, narocito nakon sto su ostali bez Jote.

• Author

G6bTPCzXYAAPAo5?format=jpg&name=large

Jednom navijam za Lids i oni izgube fantom

Super pas Merina.

• Author

Arsenal dva gola iz dva odbitka Van de Vena hail

Ovaj drugi ofsajd ko kuća.