Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Priroda se obnavlja fantom

• Replies 10.5k
  • Views 347.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author
6 minutes ago, JohnnyD said:

Imam teoriju da zapravo jeste, i to ne zbog Isaka kao igraca koji bi mozda i dobrodosao Liverpulu, nego cene i okolnosti kako je doveden. Atmosfera se ocigledno narusila, i po samog Isaka, i po pitanju saigraca. Kada neko kosta toliko para to automatski vrsi veliki pritisak na igraca da opravda te pare, i on pocinje da igra losije nego sto bi igrao. Osim ako nisi zver poput Mesija i Ronalda i da si toliko dobar da te to ne dotice, ali Isak nazalost nije to. Dalje, saigraci pocinju da se pitaju zasto ja vredim manje kada sam toliko dao klubu, koji je sampion, i zasto te pare nisu iskoriscene za moj veci ugovor, nego za toliki transfer za novog igraca. Ne kazem da je ovo sto posto tacno, ali ocigledno se nesto desilo u ovom stilu u manjoj ili vecoj meri sa dolaskom Isaka.

Ma kakva atmosfera druže, kojim je to igračima smetnja bio Isak osim eventualno Ekitikeu, a taj Ekitike uz Kijezu jedini liči na nešto ove sezone?

Zajebi me atmosfere, pogledaj kakav smarački fudbal igraju pod Slotom. Daviš loptu ko zmija žabu, dodaješ unazad i u stranu, vrebaš protivničku grešku i moliš boga da ti napadači iskoriste tu jednu i po šansu koju ćeš im kreirati po utakmici. (Danas je bilo neobično mnogo prilika samo zato što je MUFC takođe krš.)

Svaki napad ti Gravenberch započinje, samo njega zatvore i ti više ništa nemaš u začetku akcije, ostaje jedino štoperi da bunare napadače.

Bekovi ili vise na sredini terena da dodaju unazad, ili kidišu na šesnaesterac gde neće uraditi ništa naravno jer nisu krilni napadači; dok krila za to vreme ili vise na aut liniji i centriraju (egipatski Shaqiri) ili se nameštaju za šut iz očaja sa 20 metara (Gakpo). Sve to vodi do situacije u kojoj ti centarfor od 130 miliona upiše jedan ili nijedan šut po utakmici.

A čim izgubiš loptu, pozadi si tragično šupalj jer se ne zna ko će od centralnih veznjaka pre da ispadne, Mac Allister ili Gravenberch.

Ništa od toga nije posledica kupovine Isaka, ni Wirtza, ni Kerkeza ni Frimponga ni Ekitikea. Bukvalno sve to smo gledali u drugoj polovini prethodne sezone, one šampionske, kad se Slot doteturao do titule ni kriv ni dužan. Salah i Diaz mu iz kontre pretvarali nerešene u pobede, pozadi Van Dijk i Alisson čuda činili da sačuvaju gol.

Slotov efekat je otrov za fudbal. To je u startu dobro došlo onom nekontrolisanom Klopovom timu, kao što otrov u malim dozama može da pomogne. Ali negde krajem marta je to Slotovo stezanje dizgina počelo da ih guši, i do danas nije prestalo.

28 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ma kakva atmosfera druže, kojim je to igračima smetnja bio Isak osim eventualno Ekitikeu, a taj Ekitike uz Kijezu jedini liči na nešto ove sezone?

Zajebi me atmosfere, pogledaj kakav smarački fudbal igraju pod Slotom. Daviš loptu ko zmija žabu, dodaješ unazad i u stranu, vrebaš protivničku grešku i moliš boga da ti napadači iskoriste tu jednu i po šansu koju ćeš im kreirati po utakmici. (Danas je bilo neobično mnogo prilika samo zato što je MUFC takođe krš.)

Svaki napad ti Gravenberch započinje, samo njega zatvore i ti više ništa nemaš u začetku akcije, ostaje jedino štoperi da bunare napadače.

Bekovi ili vise na sredini terena da dodaju unazad, ili kidišu na šesnaesterac gde neće uraditi ništa naravno jer nisu krilni napadači; dok krila za to vreme ili vise na aut liniji i centriraju (egipatski Shaqiri) ili se nameštaju za šut iz očaja sa 20 metara (Gakpo). Sve to vodi do situacije u kojoj ti centarfor od 130 miliona upiše jedan ili nijedan šut po utakmici.

A čim izgubiš loptu, pozadi si tragično šupalj jer se ne zna ko će od centralnih veznjaka pre da ispadne, Mac Allister ili Gravenberch.

Ništa od toga nije posledica kupovine Isaka, ni Wirtza, ni Kerkeza ni Frimponga ni Ekitikea. Bukvalno sve to smo gledali u drugoj polovini prethodne sezone, one šampionske, kad se Slot doteturao do titule ni kriv ni dužan. Salah i Diaz mu iz kontre pretvarali nerešene u pobede, pozadi Van Dijk i Alisson čuda činili da sačuvaju gol.

Slotov efekat je otrov za fudbal. To je u startu dobro došlo onom nekontrolisanom Klopovom timu, kao što otrov u malim dozama može da pomogne. Ali negde krajem marta je to Slotovo stezanje dizgina počelo da ih guši, i do danas nije prestalo.

После васић луд што оног преваранта зове НЋП. fantom Мајмуна треба заменити док још постоје шансе да се јури Лига Лажних Шамиона.

ef2lwgsdt3wf1.jpeg

• Author

Leto je bilo odlično, Slot bio na godišnjem; proleće i jesen not so much.

• Author

LFC building from the back, kolorizovano:

Image

Gde je pošao Gravenberch, gde je nestao Mac Allister, šta Kerkez treba da uradi s loptom ovde? Jebe lud zbunjenog.

Zemljak mu verovanto viče vissza a kapushoz, umesto da se povuče na centar terena koji navodno pokriva i primi jebenu loptu.

image.jpeg

• Author

image.png

3 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Da te obavestim da gubite 1:0 pošto vidim da imaš jeftiniju ulaznicu. :D

Skontao po reakcijama da smo primili gol, ali hvala ti!

Nego, kada mi igramo beše? 😂

Jebote, odeš da gledaš uživo, i presudi ti glavata neman

6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jebote, odeš da gledaš uživo, i presudi ti glavata neman

Ti si "ode xy manager" news bringer, taman sam se ponadao a samo sam procitao Jebote, ode lolol

• Author

Izgovori su mu sve bolji i bolji - sad je doterao do "izgubili smo jer je Amorim ostavio Šeška na klupi, šta nam rade" isuse

(Not that it matters, ali Šeško je počeo 4/8 utakmica ove sezone.)

Dobro jutro.

image.png

nisu trebali prodati coutinha.

Eee, a Darwin im nije valjao...