Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Samo da zahvalim forumskom kolezi sto je svojim prisustvom ulepsao ovu velicanstvenu pobedu.

• Replies 10.5k
  • Views 347.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

7 minutes ago, Weenie Pooh said:

Protiv Junajteda valjda, Liverpulu bi dobro došlo 28 minuta nadoknade.

Nije - mala šala da ne padne i treći u nadoknadi.

Nek uzme Arsenal sad titulu ako ih nije sramota

Što reče moj drugar nakon što je Mbuemo dao gol: sad će dati Amorimu desetogodišnji ugovor 😂

E Slote Slote, uspeo si da izgubis od Junajteda na Enflidu prvi put posle skoro 10 godina. Jel sad vreme da pocnemo sa Slot out?

Just now, Baldrick S. said:

E Slote Slote, uspeo si da izgubis od Junajteda na Enflidu prvi put posle skoro 10 godina. Jel sad vreme da pocnemo sa Slot out?

ange je slobodan

Nezasluženo, daje liniju života prevari od “trenera” na klupi ali uzećemo ovo fantom

1 hour ago, Milošica said:

Keni Dagliš i SAF u kadru, skupoo.

Dobro se drži SAF da ga ne ureknem

jedva cekam da cujem carraghera kako ce se posrati po liverpoolu u silnim milijonima koji su dati za kerkeza frimponga wirtza i isakafantom

6 minutes ago, 189- said:

ange je slobodan

Sa Angeom bi barem utakmice bile zanimljivije od dobacivanja VVDa i Konatea i besomucnog gledanja u travu od strane Gakpa

robija

Sjajan rezultat, igra (u drugom pol) sad i nije toliko bitna

1 hour ago, Weenie Pooh said:

A jeste, Isak je ovde problem D

Imam teoriju da zapravo jeste, i to ne zbog Isaka kao igraca koji bi mozda i dobrodosao Liverpulu, nego cene i okolnosti kako je doveden. Atmosfera se ocigledno narusila, i po samog Isaka, i po pitanju saigraca. Kada neko kosta toliko para to automatski vrsi veliki pritisak na igraca da opravda te pare, i on pocinje da igra losije nego sto bi igrao. Osim ako nisi zver poput Mesija i Ronalda i da si toliko dobar da te to ne dotice, ali Isak nazalost nije to. Dalje, saigraci pocinju da se pitaju zasto ja vredim manje kada sam toliko dao klubu, koji je sampion, i zasto te pare nisu iskoriscene za moj veci ugovor, nego za toliki transfer za novog igraca. Ne kazem da je ovo sto posto tacno, ali ocigledno se nesto desilo u ovom stilu u manjoj ili vecoj meri sa dolaskom Isaka.

Edited by JohnnyD

7 minutes ago, JohnnyD said:

Imam teoriju da zapravo jeste, i to ne zbog Isaka kao igraca koji bi mozda i dobrodosao Liverpulu, nego cene i okolnosti kako je doveden. Atmosfera se ocigledno narusila, i po samog Isaka, i po pitanju saigraca. Kada neko kosta toliko para to automatski vrsi veliki pritisak na igraca da opravda te pare, i on pocinje da igra losije nego sto bi igrao. Osim ako nisi zver poput Mesija i Ronalda i da si toliko dobar da te to ne dotice, ali Isak nazalost nije to. Dalje, saigraci pocinju da se pitaju zasto ja vredim manje kada sam toliko dao klubu, koji je sampion, i zasto te pare nisu iskoriscene za moj veci ugovor, nego za toliki transfer za novog igraca. Ne kazem da je ovo sto posto tacno, ali ocigledno se nesto desilo u ovom stilu u manjoj ili vecoj meri sa dolaskom Isaka.

Nije zbog Isaka (po meni), već zbog izmišljanja tople vode i guranja Salaha gde mu nije mesto i preteranog poverenja u Wirtza, a dečko je jedva prosečan igrač (za sada).

Jbg, Isak se u 26. godini prvi put susreće sa situacijom da igra za ekipu koja se bori za titulu.