Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

Smešan penal, klasična gurka kod prekida, Mount kao devojčica

• Replies 10.5k
  • Views 347.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ball doesnt lie

Pravda...

• Author

Pantelijin Bruno lansira penal u orbitu da mi da kakvu-takvu šansu u ovom kolu fantazija, ali nažalost moraće nešto da urade i Salah i Wirtz da bi se to realizovalo.

ponovi mu penal sad

kavanagh i england, dvojica najgorih eng sudija

• Author

Preterujete sa kuknjavom oko penala, Bassey ga je bukvalno bacio na travu sa obe ruke, tako retardiran potez ne bi smeo da ne bude penal. To što je posle Shaw gurnuo njegovog saigrača da se ovaj saplete a onda se dva MUFC igrača sudarila u skoku, to je samo šlag na torti.

8 minutes ago, Sandens said:

ponovi mu penal sad

kavanagh i england, dvojica najgorih eng sudija

Bio u VAR sobi u Beogradu protiv Hibernijana.

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Preterujete sa kuknjavom oko penala, Bassey ga je bukvalno bacio na travu sa obe ruke, tako retardiran potez ne bi smeo da ne bude penal. To što je posle Shaw gurnuo njegovog saigrača da se ovaj saplete a onda se dva MUFC igrača sudarila u skoku, to je samo šlag na torti.

Maguire tako brani bukvalno svaki korner, i to je normalno za Englesku. Mislim da čak ni Mount nije tražio penal. Bassey je jači dvaput od njega, ne može se kriterijum podređivati mlakonjama kod izvođenja prekida

Zamislite dođe Luka Modrić kod prekida da se nagurava sa Sol Kembelom i Jap Stamom

• Author
2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Maguire tako brani bukvalno svaki korner, i to je normalno za Englesku. Mislim da čak ni Mount nije tražio penal. Bassey je jači dvaput od njega, ne može se kriterijum podređivati mlakonjama kod izvođenja prekida

A jebiga sad, kad je toliko jači može da ga odbrani i bez džudo zahvata. Pritom ne znam da li je Mount u karijeri dao gol glavom, potpuno sulud potez.

Istina je da Maguire tako skrivi penal kod svakog kornera, ali klin se klinom ne izbija.

Just now, Weenie Pooh said:

A jebiga sad, kad je toliko jači može da ga odbrani i bez džudo zahvata. Pritom ne znam da li je Mount u karijeri dao gol glavom, potpuno sulud potez.

Istina je da Maguire tako skrivi penal kod svakog kornera, ali klin se klinom ne izbija.

Toga ima koliko hoćeš u šesnaestercima, samo se ne ide u ovako detaljnu analizu. Što je i ok po meni. Kažnjavaju se uglavnom povlačenja i guranja koja malo duže potraju, i povučeni proba da izdrži i ostane na nogama.

covek napravi ippon i vi se zalite da nije penal lolol

Edited by 189-

17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Smešan penal, klasična gurka kod prekida, Mount kao devojčica

Extreme non football action - bar si ti ovde poznat po citiranju pravila…

Basi ga je oborio sa obe ruke, totalno nepotrebno i nerezonski obzirom na “gabarit” Maunta i opasnost koja od njega preti u vazduhu.

brt ovo je faul i u američkom fudbalu

Užasni smo

Sunce ti jebem i sve na svetu šta igramo,šta je ovo,neka livadarska ekipa iz medjuopstinske ekipe.

Edited by Bogotac