Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

• Author
2 hours ago, kipo said:

Ajde jos 16 igraca pa Garnaco jerry

Trenutno su na 49 kupovina u poslednje tri godine, Garnacho bi mogao da im uleti kao pedeseto.

• Replies 10.5k
  • Views 347.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Trenutno su na 49 kupovina u poslednje tri godine, Garnacho bi mogao da im uleti kao pedeseto.

Mislim da ce Xavi Simons biti jubilarno.

46 minutes ago, Weenie Pooh said:

malo!

Garnacha čuvaju za Deadline Day da tobože uvale djoku Unitedu da ne mogu da iskoriste ta sredstva za nove igrače covid19

Al možda je i bolje tako, inače bi opet uleteo neki last minute Ugarte za 50ak milki.

Edited by ducca

Cuvaju za deadline day ali zato sto ce pasti cijena jer znaju da Junajted zeli da ih se rijesi po svaku cijenu. Antoni npr odbio Arape i tako ceka Betis kome radi samo pozajmica. Garnaco konkretno najvise vrijedi ali samo Celsi u igri jer ovaj zeli da ostane u PL kao, pa ce ga dobiti za 30M. Kontam da ce pred kraj ipak se pojaviti jos njih, sa sve Arapima pa ce biti interesantno.

30 minutes ago, ducca said:

Ugarte

Sinoc 3-4 izgubljene lopte, jedna kada apsolutno nepotrebno pokusava da iznese loptu kroz dva protivnicka igraca, nakon cega primamo gol. Nelos ali samo za defanzivne zadatke, trebao je Amorim dati sansu Koneu.

Edited by kipo

Imamo ubitačnu tranziciju pod Poterom. Nema ekipe u Evropi koja tako munjevito prebaci fudbal od protivničkih 16 do svog golmana.

1 hour ago, kipo said:

Cuvaju za deadline day ali zato sto ce pasti cijena jer znaju da Junajted zeli da ih se rijesi po svaku cijenu. Antoni npr odbio Arape i tako ceka Betis kome radi samo pozajmica. Garnaco konkretno najvise vrijedi ali samo Celsi u igri jer ovaj zeli da ostane u PL kao, pa ce ga dobiti za 30M. Kontam da ce pred kraj ipak se pojaviti jos njih, sa sve Arapima pa ce biti interesantno.

Tome se oni nadaju, ali Garnacho je pod ugovorom sa smešnom platom i mogu da priušte da ga ostave u U21 do januara da CFC malo razmisli da li će platiti cenu koja je zacrtana. Nema teorije da će prihvatiti 30m, garantujem.

Antony je tek jaje svoje vrste, čeka Deadline da izvuče opet pozajmicu u Betis, koji kao nema para a juče kupuje nekog no name lika iz Južne Amerike za 15m + add-ons. Mislim da će i njega sačekati priča sa U21 ako krene tim putem, a ovo je godina WC tako da nikome nije cilj da ne igra. Saudijci imaju prozor do 10.09. tako da kad odjebu Betis cirkuzant će imati samo 2 opcije - Arabija ili individualni trening popodne.

Edited by ducca

1 hour ago, ducca said:

Tome se oni nadaju, ali Garnacho je pod ugovorom sa smešnom platom i mogu da priušte da ga ostave u U21 do januara da CFC malo razmisli da li će platiti cenu koja je zacrtana. Nema teorije da će prihvatiti 30m, garantujem.

mi vec imamo 7 wingera na rosteru. ako dodje osmi - ok, ako ne, nece biti kraj sveta ;D

uostalom, cena u januaru sigurno nece biti veca, nego samo manja.

Pa više je do Alexa pošto on hoće samo u CFC i sa drugim klubovima i ne razgovara, a ako cena ne bude dogovorena ostaće da trenira sam, ne znam koliko mu je to u interesu. Dečko se glupira previše kao da je neko mudo, i u tom Chelsiju će biti igrač rotacije u vr' glave.

• Author
15 hours ago, 189- said:

malo!

Kako za koga. "49 signings ago, Liverpool signed Peter Crouch from Southampton for 7 million GBP, in 2005."

• Author

Pominje se da je dogovoren Darwin za 90 miliona u Al-Hilal čiji su suvlasnici PIF, vlasnici Njukasla blink

Pomažu da se finansira otkup njihovog igrača, alhamdulillah, šta ti je arapska predusretljivost hail

Isto kao što je Chelsiju omogućen dodatni keš za trasfere kupovinom Felixa (jer je PIF investitor u Clearlake Capital). Sve je jedan velika sprdačina i to je to, ni prvi ni poslednji slučaj.

Edited by ducca

• Author

Rio hail hail hail

Isto kao u Japanu, s tim što je ovde plasirao u sam ugao.

A evo sad i asistirao Darwinu, gol i asistencija za pet minuta.

Neće se kupovati ništa na levom krilu, vidim ja...

Edited by Weenie Pooh

• Author