Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

6 hours ago, WTID said:

I tako ce net spent, omiljena tema simpatizera Liverpoola otici u zaborav.

Pa krajnje je vreme bilo da počnu pošteno da se troše te još poštenije zarađene pare cool Dodaj na to i još jednog DC-a.

• Replies 10.5k
  • Views 347.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Mislim da Newcastle treba da unovci ovo, bez obizra sto Isak ima jos 3 godine do isteka ugovora. Imaju dovoljno vremena da nadju kvalitetnu zamenu a i ne vidim razlog da drze igraca koji bi mogao da bude nezadovoljan zato sto mu nije pruzena prilika da napravi sledeci korak u karijeri.

• Author

Ih, sledeći korak u karijeri, igrati na severozapadu umesto na severoistoku engleske rolleyes

Ali da, NUFC treba da unovči jer su navodno već izabrali zamenu, mlađu, francuskiju, i manje povredljivu. Kakav će igrač ispasti od Etikitea nemoguće je sa sigurnošću reći, ali mora se nekad kockati malo.

Ja se nekako pribojavam da će Isak u LFC biti samo novi Jota, pouzdan finišer koji više ne igra nego što igra. A ako će on da menja Portugalca ko treba da menja Urugvajca, Jayden Danns?

Covek mi je bio totalna misterija u tramvaju danas. Vise West ham, zauvek Arsenal. Zamisljam da mu u slusalicama ide ili "blue is the colour" ili "glad all over" da misterija bude jos veca

IMG_20250715_201431.jpg

Možda je dečko topdžija naughty koji navija za WHU

9 hours ago, Baldrick S. said:

Covek mi je bio totalna misterija u tramvaju danas. Vise West ham, zauvek Arsenal. Zamisljam da mu u slusalicama ide ili "blue is the colour" ili "glad all over" da misterija bude jos veca

IMG_20250715_201431.jpg

Ovaj kao ja

• Author
3 hours ago, Milošica said:

Ovaj kao ja

Fali Man Utd bedž sa prednje strane. Plus YNWA-JF96 istetovirano na pesnajama.

Nego, opet smo zajebali Arsenal.

On 14. 7. 2025. at 19:42, Weenie Pooh said:

Eno, našlo se ko će:

Jesi stigao da pogledaš koju utakmicu, poručniče?

Види се класа. Само фали Епстин да слика буде вр’!

Ја гледао једну што је била Нешвилу. Бока Јуниорс је феномен културни, био сам дан пре тога на аеродрому, сви путници били у плаво-жутом. Утакмица никаква. Ови са Новог Зеланда у рангу лажног ОФК што игра у Зајечару.

Easy money fantom isuse

Jos da Marsej Grinvuda proda PSG, 50%

• Author

A ovamo nema se tih 5 miliona razlike u procenjenoj ceni kamerunskog Lebrona? rolleyes

Još vas zajebava Brentford, navodno su dodatno digli cenu kad su videli da se nećkate...

13 minutes ago, Weenie Pooh said:

A ovamo nema se tih 5 miliona razlike u procenjenoj ceni kamerunskog Lebrona? rolleyes

Još vas zajebava Brentford, navodno su dodatno digli cenu kad su videli da se nećkate...

Dizali 2x, prvo na 65 pa 80, kad je dosao novi trener, mada to nije bila bas Fabricio Romano pouzdana info. U svakom slucaju, sad se lome oko 70M i nacinima isplate. S jedne strane previse zateze Brentford, s druge Junajted kao nece da ih zajebu. Kontam da ce proci naposletku, jer Lebron rekao samo Junajted, odbija ponude citav prelazni rok, a Junajtedu treba takav, pa jos pouzdan. Poslednja opcija u najgorem slucaju je da Lebron trazi transfer, ali tad bese gubi neke bonuse, a cini se i da nije tip koji bi to uradio to svom klubu.

Junajted zateze za svaki dinar jer ima prelazni rok gdje ce izgubiti gomilu na svim igracima koje novi trener/uprava ne zele - Sanco, Rasford, Antoni, Garnaco - svi ce otici za bilo kakve pare, samo da odu. Osim toga, pojurio bi se Sesko napadac ako bude prilika, veznjak, pa i golman sad kad je Onana povredjen.

• Author

Za ovo poslednje ne brini, biće Dibu Martinez, moraju par neku rupu da zakrpe ma kakve bile mere štednje, a ona na golu je najveća.

Ne znam, ja sam nesto optimista da ce prelazni rok biti ok, ako nista, ratosiljace se ovih manekena. Sezona svakako ne moze biti gora, nadam se.

Hurrrrrraaaaaa!!!! Potpisali smo igrača, manje bitno kog, bitno je da smo nekog potpisali.