Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

4 minutes ago, 189- said:

verovatno najsebicniji igrac koje sam gledao u chelsea.

Palmer se prevrće u krevetu.

17 minutes ago, Weenie Pooh said:

Preteruju oni, ali preteruješ i ti - Kudus i Elanga su za klasu bolji igrači.

Ma kakve klase bre, tu su negde. Kuduz verovatno jeste zahvalniji igrač, ali mu treba brisana livada, kao Martineliju. Na petoparcu je bolji Madueke, a mi smo uglavnom 80% vremena u trećini protivnika.

• Replies 10.5k
  • Views 347.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Palmer se prevrće u krevetu.

lol

11 minutes ago, 189- said:

lol

"His selfishness was the reason he scored so many goals last season and at the beginning of this one, but it’s now a little bit detrimental to his team because he’s not scoring and he’s so focused on getting himself out of this mini rut that his team-play is letting them down a little bit now"

Evo ti Mark Švarcer ako ne veruješ meni. Naravno, ima opravdanje sebičan igrač ako je nenormalno kvalitetan i non stop doprinosi na semaforu. Kad se upadne u ove krize kao što je imao u drugoj polovini sezone, onda baš deluje ružno.

Mene je Sančez nervirao u Arsenalu iako je bio ubedljivo najbolji igrač, upravo iz tog razloga.

ne verujem nikome osim svojim ocima. a ti copeuj ako mislis da je madueke racionalniji i manje sebican.

Madueke ako dobije priliku pored povredjenog Sake, pokidace. Kakav Haverc i kurci, trazice ga Real jbt. Ako ne dobije priliku, jbg, bljesnuce povremeno, taman za drugo mjesto na tabeli.

Ne znam koliko je povredljiv, da li ga je to jebalo u Celsiju.

Edited by kipo

Čelsi ima nekog "crva" unutra Arsenalovog tima za transfere koji skida kajmak. Ne znam kako bih drugačije opisao ovoliki egzodus...

Navodno, u klubu očekuju da će Paketa biti oslobođen svih optužbi i da će i on biti prodat ukoliko se to desi.

3 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Navodno, u klubu očekuju da će Paketa biti oslobođen svih optužbi i da će i on biti prodat ukoliko se to desi.

Znači puj pike ne važi namerni žuti karton.

Samo prenosim šta sam pročitao iz relativno pouzdanih izvora.

• Author

Šampioni otvaraju predsezonu protiv Prestona, vode 1-0 na poluvremenu, gol je dao Bradley koji igra neobično ofanzivno i usko. Bliže je petercu nego Salah koji i dalje izigrava gnjilanskog skretničara kraj desne aut linije.

Chiesa, za to vreme, izigrava lažnu devetku. Smelo nagađam da se to spremaju uloge za Frimponga i Wirtza unsure

Za to vreme, šuška se da je Ekitike nadomak NUFC što bi, ako se desi, trebalo da znači Isak u LFC?

А шта ћемо онда с младим Уругвајцем који бриљира на овом мечу?

• Author
50 minutes ago, number_9 said:

А шта ћемо онда с младим Уругвајцем који бриљира на овом мечу?

Mladi Urugvajac od 27 godina, detence praktično, neka potraži uhlebljenje u sunčanom Napulju. Ima svega, ima žemski, ima svež paradajz, ima Scott McTominay...

Pozdravljam što se ošišao, krajnje je vreme bilo.

• Author
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

@Weenie Pooh kakve su ovo gluposti

Ma privremeno, za predsezonu, dok se ne oslobode ozbiljni brojevi (#7 #9 itd) pa da znaju šta je na raspolaganju.

Ali jeste ih teško bilo gledati danas, svi novi igrači sa brojevima preko pedeset cry

25 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Screenshot_20250713_213900_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Kvotujes coveka koji se razume u Liverpul kao ja u drugu ligu Gane. Saopteno jos pre par dana (nezvanicno, jutros zvanicno) da ce tim da nosi privremene brojeve na dresovima u predsezoni (55 – Freddie Woodman, 56 – Giorgi Mamardashvili, 57 – Milos Kerkez, 58 – Florian Wirtz, 59 – Jeremie Frimpong, 60 – Armin Pecsi).

Edited by Baldrick S.