Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Mislim na onog električnog Griliša iz Vile, ne ovog depresivnog iz sadašnjostim:D

Pepeljara ga upropastio, a bio je kul tip :D

• Replies 10.5k
  • Views 348.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 minute ago, kipo said:

Pepeljara ga upropastio, a bio je kul tip :D

Indirektno jeste Pep u pitanju i postavka igre, njemu bi npr. vise legao Liverpul, pa cak i Junajted.

• Author

Ja sam tog malog Driblinga™ jedno tri puta u životu gledao, i od toga je dva puta fasovao povredu zgloba. 

Možda bi trebalo da se manje kurči tako spuštenih štucni, ne znam.

16 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ja sam tog malog Driblinga™ jedno tri puta u životu gledao, i od toga je dva puta fasovao povredu zgloba. 

Možda bi trebalo da se manje kurči tako spuštenih štucni, ne znam.

jbg, neke igrace je bas tesko zaustaviti, jedino po nogama :ph34r: u poslednje vreme su krenuli tako po Yamalu iz Barse.

• Author

Pa da, a onda su sa 24 godine dva-tri puta operisani i smeši im se prerana penzija. Michael Owen scenario.

Kod Yamala se vidi da je žilav, ali Dibbling mi deluje da neće dugo izdržati ako ne ojača.

6 hours ago, Weenie Pooh said:

Pa da, a onda su sa 24 godine dva-tri puta operisani i smeši im se prerana penzija. Michael Owen scenario.

Oven se još i naigrao i naosvajao obzirom na povrede. Do 33,34 ako se ne varam. 

7 hours ago, Lancia said:

Indirektno jeste Pep u pitanju i postavka igre, njemu bi npr. vise legao Liverpul, pa cak i Junajted.

Ne idu kafana i profesionalni sport (danas) ruku pod ruku, eno Rasford isto. Klinci su to jos u glavama, uz sav talent koji im bog dao. Kontam da im je ipak to najveci problem. 

1 hour ago, John Coltrane said:
7 hours ago, Weenie Pooh said:

Oven se još i naigrao i naosvajao obzirom na povrede. Do 33,34 ako se ne varam. 

giphy.gif?cid=6c09b9524tfk1lvflrreqrpyvr

Haland u Sitiju do 2034 :D

1 hour ago, Lancia said:

Haland u Sitiju do 2034 :D

Fore računovodja - videli od Čelzija kako se amortizuje ugovor od 300-500 meleona funti.

koliko ne znate ništa o čemu, i treba da plačete kad siti pobedi na sudu :isuse:

chelsea je to radio da amortizuje transfer fee na što više godina da bi umanjili godišnju cifru za psr...a ne da "amortizuje" plate koje nemaju veze s tim

Edited by Pokojni Ruxin

• Author

Naravno, Man City metastaziranim ugovorima samo prati trendove; zna se valjda koji je OG naftaški gigant trendseter u toj branši :fantom:

• Author

Nego, ako se norveški robot obavezao long-term, šta traži Omar Marmoush tamo? :unsure_uc:

isto što je tražio i alvarez, svecku slavu i divljenje prijatelja fudbala :fantom:

može da igra i na krilu...

• Author

Aha, znači odskočna daska za madridske jorgandžije? Good 2 know.