September 4, 2025Sep 4 Pratim i dižemhttps://www.youtube.com/watch?v=ZYJJxWvVgUw&list=OLAK5uy_lFa3ro-XsiykWNn6m9NyVxFYIMsl7iGdk&index=2
September 4, 2025Sep 4 JoÅ” ozija iz poslednje decenije koje smo verovatno spominjali na drugim temama...
September 20, 2025Sep 20 Author JoÅ” jedan zanimljiv sajk-spejs (krautrok-iÅ”) bend iz Melburna... ovi rade samo instrumentale koliko znam. Älanovi su u zrelim godinama, inaÄe su proÅ”li kroz sijaset garažnih pank sastava ovde. Kuriozitet je da sam ih "otkrio" na preporuku Gileta "Bodisatve" Orgazma.
September 20, 2025Sep 20 Author On 8. 9. 2025. at 21:45, Indy said:Ovaj video (inaÄe, meni najdraže Tropical fuck storm numere, i to mislim baÅ” na ovu interpretaciju) je iz filma Goody Goody Gumdrops - on se nalazi na YT, ali je iz nekog razloga "zaÅ”tiÄen" (mislim da neÄete moÄi da ga vrtite neulogovani.) Imao sam muke (zbog te "zaÅ”tite") dok sam ga skinuo na svoj komp - stvari olako nestaju sa YT, a ovo mi je baÅ” srcetu priraslo. Sad se baÅ”kari u svih 1080p rezoluciji na mom kompu i nekoliko bekapa... Nisam naÅ”ao DVD za kupnju (ne praktikujem striming viÅ”e, hoÄu da imam svoje)... Ima samo digit download albuma sa muzikom iz ovog filma, ovdehttps://tropicalfstorm.bandcamp.com/album/goody-goody-gumdrops
September 28, 2025Sep 28 Author Ed Kuepper, Jim White - After the FloodLiÄni favorit:Za 5 dana gledam ih uživošš»
October 14, 2025Oct 14 Author Super video, simpatiÄna pesmica Courtney Barnett (u ulozi lift operatera) uz kameo buljuka australijskih (i par ameriÄkih) pop-kulturnih legendi... vidite koga možete da prepoznate.Starring (in order of appearance) Sleater-Kinney Glory! Bangs Courtney Barnett Bones Sloane & Dave Mudie Magda Szubanski Tim Rogers The Finks Jeff Tweedy The Drones Garret and Will Huxley, Gabi Barton Sunny Leunig Vincent Juggernaut Tain Stangret Izzi Goldman and John Nicholas & Thea Jones Batpiss Loose Tooth Camp Cope Jo Syme (Big Scary) East Brunswick All Girls Choir Paul Kelly Michael Leunig Meaghan Weiley, Jess Tyler, Thommy Taranto (Milk! Records) Jen Cloher Fraser A. Gorman Ouch My Face Marni Kornhauser & Radar Rad
October 14, 2025Oct 14 Author Uhvatio danas na radiju na kratko, pa me zainteresovalo - Peter Milton Walsh, svojevremeno (u vrlo kratkom periodu) Älan The Go-Betweens, inaÄe kompanjon Roberta Forstera i Grant McLennana. Dolazi iz sliÄne priÄe, a i muzika mu nije nesliÄna. Meni prija njegov glas.... Poznat je (mislim, viÅ”e u Evropi nego ovde) i po svom bandu The Apartments. InaÄe su This Mortal Coil na albumu Blood coverovali jednu nj pesmu, znaÄi pesmopisac je od nekog formata.