July 28, 2024Jul 28 Komentatorima su kao i igračima potrebne utakmice da bi održavali formu. Zato i Šarenac iz godine u godinu zvuči sve više amaterski i nepovezano.
July 28, 2024Jul 28 ima i na max streamingu [hbo] ali tek treba da provalim zasto sam izlogovan i trazi neki qr code duboka drzava
July 28, 2024Jul 28 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Komentatorima su kao i igračima potrebne utakmice da bi održavali formu. Zato i Šarenac iz godine u godinu zvuči sve više amaterski i nepovezano. Nek sedne kod kuce, pusti neki basket na kompu i vezba.
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, uini said: ima i na max streamingu [hbo] ali tek treba da provalim zasto sam izlogovan i trazi neki qr code duboka drzava ako dobijaš max preko supernove, od pre nekih mesec dana imaš novi account za to
July 28, 2024Jul 28 20 minutes ago, Calavera said: ako dobijaš max preko supernove, od pre nekih mesec dana imaš novi account za to nije taj slucaj ali hvala
July 28, 2024Jul 28 42 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Komentatorima su kao i igračima potrebne utakmice da bi održavali formu. Zato i Šarenac iz godine u godinu zvuči sve više amaterski i nepovezano. bolje mu je da pređe u sportklub ili arenu. državna televizija ne želi da prenosi basket osim kad mora (reprezentacija).
July 28, 2024Jul 28 3 minutes ago, kralj said: Zašto vam se češće sluša Šarenac, zaboga? Ja nemam neki veliki problem sa Šarencom. To što on priča polovina mi prođe kroz uši kao da ga nisam ni čuo. Ali sada mi je u kombinaciji sa ovim kuzmanovićem baš iritantan. Obojica se prave pametni i duhoviti. Ali ok, neću zbog njih da jurim strimove, neka ih.
July 28, 2024Jul 28 Jeste sa Kuzom je još grđi, ali je i sam gori od svih na A i SK. U poslednjih 20 godina jedino je bio podnošljiv sa Lončarom posle gajbe piva. Naravno, nije baš da je cena te lošosti da se juri strim, ne preteruj