Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Posted

Naša grupa. Šta reći, osim da je  Portoriko bio nagazna mina za neke od najjačih jugoslovenskih i evropskih timova. 1990.g. jedini pooraz na SP je bio od Portorika, i to ubedljiv. Posle smo sve dobili sa pola snage, uključujući i USA sa Alonzom i Keni Andersonom.

Ovo je vrhunska OI šansa za Srbiju, nadam se da su momci toga svesni. Finale OI u košarci će sigurno biti najgledaniji sportski dogadjaj na planeti. Imamo šansu, po kvalitetu smo u top 4 (uz USA, Kanadu i Francusku) - vrlo me zanima kako će to da izgleda. 

Srećno!

Izgleda da se Kavaj odjavljuje iz repke, Derek Vajt je najverovatnije zamena

Kad bi mogao Jrue nekako da se odjavi, pa može malo i da se nada onako tiho, izdaleka. 

Imam utisak da smo se s Portorikom sastajali i na evropskim prvenstvima 

U 4.30 ujutro igraju SAD-Kanada u Las Vegasu, da vidimo kako izgledaju, a i Kanada me zanima. Ima na arenipremium 1 prenos

cudi me da nema brauna, posebno sad kad je kavaj ispao

tri igraca bostona, a nema onog koji je najzasluzniji za titulu

"drim timovi" su mere po tome koliko dugo na kom nivou mogu igrati vrhunsku odbranu

jer imaju 12 igraca od kojih bukvalno svaki moze natrpati bilo koju reprezentaciju (ili cak uopste kosarkasku ekipu)

u tom defanzivnom smislu, definitivno je bilo jacih americkih ekipa

bez dileme su ozbiljni favoriti, ali daleko od toga da ce biti cudo ako ne uzmu zlato

ima nekoliko ekipa koje ih mogu dobiti, ukljucujuci nasu

i nemojmo zaboraviti, ovo su prve olimpijske igre na kojima imamo najboljeg igraca na svetu

zapravo, ovo su prve olimpijske igre od 1992 na kojima najbolji igrac nije amerikanac

Edited by pbg12345

Plan je da prve dve izgubimo od njih a treću dobijemo

2016. smo izgubili samo 3 razlike u grupi, posle su nas nabusili u finalu.

Da se nadamo i da ce sad u grupi samo hvatati formu, pa ako nabusimo koliko toliko Portoriko i Juzni Sudan, da budemo najbolji drugi, odnosno u drugom sesiru.

20 hours ago, pbg12345 said:

bez dileme su ozbiljni favoriti, ali daleko od toga da ce biti cudo ako ne uzmu zlato

ima nekoliko ekipa koje ih mogu dobiti, ukljucujuci nasu

zapravo bi bilo jedno od vecih cuda u istoriji sporta, basketsports da ne pominjem, kada bi ostali bez zlata.

Ozbiljna blamaza bi bila da ne uzmu tozla.

Portoriko nas je dobio i 2002 u Indianapolisu. 

Edited by Cash

Kakav kurcev Portoriko. Moze da nas dobije samo ako budemo igrali opusteno celu utakmicu, kao drugo poluvreme protiv njih na proslogodisnjem svetskom prvenstvu.

Edited by Micko8

Pošto svaki poen može biti bitan u ovakvom sistemu takmičenja teško da će biti opuštanja.

• 2 weeks later...

Pics that go hard:

18:40:11_2024072418392985791_original_am

Ovi ko Partizan, nemaju nijednog belca u timu

Background Picker
Customize Layout