Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Bravo Karliče majstore!

• Replies 1.4k
  • Views 47.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

Posted Images

12 minutes ago, Bogotac said:

Dzons najgori kod Sudanaca

Malo je vise solirao na momente, al meni ne deluje lose. Bas odskace po stilu medju gomilom dugackih agilnih krila i lakih centara. Dobro im dodje on, da malo ponekad sedne na loptu. Bas mi je drago sto ce dobiti Sudanci ovo. Valjda :)

Pa Sudanci su i bili favoriti. Bez Alvarada to je maltene sigurica.

Nisu bili favoriti. Portoriko je bio blagi favorit pre 3-4 dana, a juce su bile egal kvote. A i nisu ovi bez Alvarada. Jeste on bio rovit u drugom, al to im nije opravdanje, samleo ih tempom Sudan.

12 minutes ago, Ivo Petović said:

Južno Sudanci pravo zajebani sa ovolikim ručerdama i fizikom. 

ne gledam tekmu ali gledam boxscore sada, pored omalenog trash romantiste, imaju shayoka, gabriela, thora; to je dovoljno za dobru 5orku otprilike

1 minute ago, uini said:

ne gledam tekmu ali gledam boxscore sada, pored omalenog trash romantiste, imaju shayoka, gabriela, thora; to je dovoljno za dobru 5orku otprilike

Omot i Jok su im takodje jako bitni, kao i Kuol. Thor je 210, ali lagano ostaje na bekovima posle pika i dosta uspesno ih je cuvao. Prema dosadasnjim rezultatima i igrama, Jones i Shayok jedini imaju potencijalno gomilu poena u rukama, ovaj drugi prvenstveno ako ga krene sut. Ali nezgodni su bas u odbrani i grizu celu tekmu. I imaju utakmice kad timski gadjaju trojke oko 40%. Bas simpa ekipa. Rispekt

da, vidim da doprinose omot/jok, nego, njih ne znam.

Omot je krakato krilo koje radi od svega po malo, bio im je medju 3 glavna igraca na Svetskom. A Jok je kao 2-3 sa dobrom rukom, bio je i on solidan na SP, al ne medju najvaznijim igracima.

30 minutes ago, Greek Freak said:

Nisu bili favoriti. Portoriko je bio blagi favorit pre 3-4 dana, a juce su bile egal kvote. A i nisu ovi bez Alvarada. Jeste on bio rovit u drugom, al to im nije opravdanje, samleo ih tempom Sudan.

Nisam gledao, ovde sam pročitao da je Alvarado povređen.

Za kvote me čudi, evo sad sam proverio na fleshscore, ima ispod neka kladionica i piše da su Sudanci bili favoriti. 1.6 vs 2.4 otprilike.

Stream za Srbiju danas? 

Alvaradao na kraju odigrao 32min, bacao se po terenu i u drugom poluvremenu. Dobro je, delovalo je ozbiljno kad je krenuo da skakuce sa bolnom grimasom posle onog kontakta.

4 minutes ago, Otto Katz said:

Stream za Srbiju danas? 

ako nemas nigde, imas ovde, samo involviraj adblock

https://watch.sporttuna.pro/

mislio sam da gledam kuci jer sutra imam prilicno vazan dan na poslu, ali ekipa sa basketa resila da me podrzi, tako da ipak idemo u kanadski bar da gledamo. 

Gde ima jos prenos, osim na rts?

Ne znam kako vi, ali meni u poslednje vreme lakse da slusam Dendu.

Sarenac sa njegovim usiljenim humorom, ho-ho-ho, i strucnim" elaboracijama rogova, sto neko rece, je postao neslusljiv.

Just now, ZSNj said:

Gde ima jos prenos, osim na rts?

Ne znam kako vi, ali meni u poslednje vreme lakse da slusam Dendu.

Sarenac sa njegovim usiljenim humorom, ho-ho-ho, i strucnim" elaboracijama rogova, sto neko rece, je postao neslusljiv.

ES 6

Edited by Milošica

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.