Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Sve u svemu, stvari su jednostavne:

da smo i mi sutirali 56% za 3,,(aka “da nas je sralo onoliko koliko i njih”) ladno bismo ih dobili.

A da smo mi sutirali 56% a oni 24%, dobili bismo ih 20 razlike.

• Replies 1.4k
  • Views 47.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

Posted Images

I da Aleksa ima 230 cm i raspon ruku 250 cm, izdominirao bi ih pod kosem i dao im 40 poena.

Sad izučih sistem žreba, mala je razlika između toga da li ćemo biti najbolji drugi ili samo drugi. U prvom slučaju nalećemo na jednog od preostalih drugoplasiranih (Francuska i Australija?), a u drugom igramo sa najslabijim prvoplasiranom (Kanada?) i najbolje drugoplasiranim (Francuska?). Računam nekako da Kanada i Švabo osvajaju grupe.

Polufinale je potpuno random, može Amerika, a i ne mora.

Jbno je kako god da okreneš.

ma da, svaka tekma ima da bude pokolj

3 hours ago, goofs said:

Sad izučih sistem žreba, mala je razlika između toga da li ćemo biti najbolji drugi ili samo drugi. U prvom slučaju nalećemo na jednog od preostalih drugoplasiranih (Francuska i Australija?), a u drugom igramo sa najslabijim prvoplasiranom (Kanada?) i najbolje drugoplasiranim (Francuska?). Računam nekako da Kanada i Švabo osvajaju grupe.

Ko god od njih ide na Srbiju, nece dobro proci.

3 hours ago, goofs said:

Bicemo u trecem sesiru, zato je ipak kritika na onaj slabiji ucinak nasih pri kraju utakmice.

Necemo biti sad najbolji drugi, nisu Portoriko i Juzni Sudan naivni da sad nadoknadjujemo -26 i idemo u neki debeli plus.

Najbolji drugi ce biti ili Francuska ili Nemacka.

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ko god od njih ide na Srbiju, nece dobro proci.

FrbMOH0WYAAeGlR.jpg

Eto koliko je isto drugi ili treci sesir, Francuze bi oduvali, a u drugom sesiru bi nam bile 50 posto sanse da idemo na njih.

Šta znam, po meni Kanada je level iznad Australije i dva iznad Francuske. Treba se boriti da se ne igra protiv drugog favorita turnira već u četvrtfinalu. 

Rekao je Kari da mu je bitno da se bude drugi najbolji, zapećemo do kraja protiv Portorika i Sudana.

Moglo se i od Amerike izgubiti 15, morali smo mi imati veci motiv nego oni na kraju utakmice i razlika je morala da pada, a ne da se povecava.

Ako se realno pogleda, trebace nam neke dve pobede od po dvadesetak razlike, sto ne bih rekao da ce se desiti.

Ако будемо максимално озбиљни и сконцентрисани 40 мин можемо да ошуримо и једне и друге. На крају крајева прошле године без Јокића смо Јужни Судан добили 32 а Порторико само 17 иако је и ту било 30+ током меча.

sanjam sinoc kako sedim sa karijem selektorom & imam zamerku na izbor prve 5orke, uz auto-ironican komentar kako je jasno da sam u pravu, jer je poznato da sam strucnjak :i 

usput se pitam zasto kari sedi sa mnom, kada upravo krece tekma na nekom drevnom tvu iz 90ih, sa katodnom cevchugom pozadi

ispade da igramo fudbal protiv svajcarske i uprkos pocetnoj inicijativi, nakon prve kontre svajcaraca, gubimo 1:0

kari ode negde da prijavi izmenu & udje neki levi bek na mesto levog, desni je igrao dobro :i

31 minutes ago, uini said:

sanjam sinoc kako sedim sa karijem selektorom & imam zamerku na izbor prve 5orke, uz auto-ironican komentar kako je jasno da sam u pravu, jer je poznato da sam strucnjak :i 

usput se pitam zasto kari sedi sa mnom, kada upravo krece tekma na nekom drevnom tvu iz 90ih, sa katodnom cevchugom pozadi

ispade da igramo fudbal protiv svajcarske i uprkos pocetnoj inicijativi, nakon prve kontre svajcaraca, gubimo 1:0

kari ode negde da prijavi izmenu & udje neki levi bek na mesto levog, desni je igrao dobro :i

Da je potrajalo, shvatio bi da Švajcarcima brani Ntilikina, i probudio se motivisaniji. :laugh:

8 hours ago, johan nagel said:

Ако будемо максимално озбиљни и сконцентрисани 40 мин можемо да ошуримо и једне и друге. На крају крајева прошле године без Јокића смо Јужни Судан добили 32 а Порторико само 17 иако је и ту било 30+ током меча.

Letimičnim pogledom na dobre rezultate, prva zakonitost je da smo po grupama uvek gubili od kusog i repatog i mahom išli linijom najvećeg otpora.

Juče sam slušao i odbojkaša Miljkovića, potpuno sam zaboravio da su i oni u Sidneju uzeli zlato posle dva poraza u prva dva kola i posle izbacujući aždaju za aždajom (četvrtfinale u poodmaklom tajbrejku petog seta).

Meni je veća bojazan od ovako projektovanog rasporeda. Znam da dinamika prati otprilike ritam sezone, ali više imam poverenja u tim na turnirskim takmičenjima kad je sabijeno. 3 dana spremanja za PR i JS mi nešto neprirodno, a btw, mislim da će u jednoj biti mučenje. 

Edited by kralj

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.