Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Sve u svemu, stvari su jednostavne:

da smo i mi sutirali 56% za 3,,(aka “da nas je sralo onoliko koliko i njih”) ladno bismo ih dobili.

A da smo mi sutirali 56% a oni 24%, dobili bismo ih 20 razlike.

• Replies 1.4k
  • Views 45k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

I da Aleksa ima 230 cm i raspon ruku 250 cm, izdominirao bi ih pod kosem i dao im 40 poena.

Sad izučih sistem žreba, mala je razlika između toga da li ćemo biti najbolji drugi ili samo drugi. U prvom slučaju nalećemo na jednog od preostalih drugoplasiranih (Francuska i Australija?), a u drugom igramo sa najslabijim prvoplasiranom (Kanada?) i najbolje drugoplasiranim (Francuska?). Računam nekako da Kanada i Švabo osvajaju grupe.

Polufinale je potpuno random, može Amerika, a i ne mora.

Jbno je kako god da okreneš.

ma da, svaka tekma ima da bude pokolj

3 hours ago, goofs said:

Sad izučih sistem žreba, mala je razlika između toga da li ćemo biti najbolji drugi ili samo drugi. U prvom slučaju nalećemo na jednog od preostalih drugoplasiranih (Francuska i Australija?), a u drugom igramo sa najslabijim prvoplasiranom (Kanada?) i najbolje drugoplasiranim (Francuska?). Računam nekako da Kanada i Švabo osvajaju grupe.

Ko god od njih ide na Srbiju, nece dobro proci.

3 hours ago, goofs said:

Bicemo u trecem sesiru, zato je ipak kritika na onaj slabiji ucinak nasih pri kraju utakmice.

Necemo biti sad najbolji drugi, nisu Portoriko i Juzni Sudan naivni da sad nadoknadjujemo -26 i idemo u neki debeli plus.

Najbolji drugi ce biti ili Francuska ili Nemacka.

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ko god od njih ide na Srbiju, nece dobro proci.

FrbMOH0WYAAeGlR.jpg

Eto koliko je isto drugi ili treci sesir, Francuze bi oduvali, a u drugom sesiru bi nam bile 50 posto sanse da idemo na njih.

Šta znam, po meni Kanada je level iznad Australije i dva iznad Francuske. Treba se boriti da se ne igra protiv drugog favorita turnira već u četvrtfinalu. 

Rekao je Kari da mu je bitno da se bude drugi najbolji, zapećemo do kraja protiv Portorika i Sudana.

Moglo se i od Amerike izgubiti 15, morali smo mi imati veci motiv nego oni na kraju utakmice i razlika je morala da pada, a ne da se povecava.

Ako se realno pogleda, trebace nam neke dve pobede od po dvadesetak razlike, sto ne bih rekao da ce se desiti.

Ако будемо максимално озбиљни и сконцентрисани 40 мин можемо да ошуримо и једне и друге. На крају крајева прошле године без Јокића смо Јужни Судан добили 32 а Порторико само 17 иако је и ту било 30+ током меча.

sanjam sinoc kako sedim sa karijem selektorom & imam zamerku na izbor prve 5orke, uz auto-ironican komentar kako je jasno da sam u pravu, jer je poznato da sam strucnjak :i 

usput se pitam zasto kari sedi sa mnom, kada upravo krece tekma na nekom drevnom tvu iz 90ih, sa katodnom cevchugom pozadi

ispade da igramo fudbal protiv svajcarske i uprkos pocetnoj inicijativi, nakon prve kontre svajcaraca, gubimo 1:0

kari ode negde da prijavi izmenu & udje neki levi bek na mesto levog, desni je igrao dobro :i

31 minutes ago, uini said:

sanjam sinoc kako sedim sa karijem selektorom & imam zamerku na izbor prve 5orke, uz auto-ironican komentar kako je jasno da sam u pravu, jer je poznato da sam strucnjak :i 

usput se pitam zasto kari sedi sa mnom, kada upravo krece tekma na nekom drevnom tvu iz 90ih, sa katodnom cevchugom pozadi

ispade da igramo fudbal protiv svajcarske i uprkos pocetnoj inicijativi, nakon prve kontre svajcaraca, gubimo 1:0

kari ode negde da prijavi izmenu & udje neki levi bek na mesto levog, desni je igrao dobro :i

Da je potrajalo, shvatio bi da Švajcarcima brani Ntilikina, i probudio se motivisaniji. :laugh:

8 hours ago, johan nagel said:

Ако будемо максимално озбиљни и сконцентрисани 40 мин можемо да ошуримо и једне и друге. На крају крајева прошле године без Јокића смо Јужни Судан добили 32 а Порторико само 17 иако је и ту било 30+ током меча.

Letimičnim pogledom na dobre rezultate, prva zakonitost je da smo po grupama uvek gubili od kusog i repatog i mahom išli linijom najvećeg otpora.

Juče sam slušao i odbojkaša Miljkovića, potpuno sam zaboravio da su i oni u Sidneju uzeli zlato posle dva poraza u prva dva kola i posle izbacujući aždaju za aždajom (četvrtfinale u poodmaklom tajbrejku petog seta).

Meni je veća bojazan od ovako projektovanog rasporeda. Znam da dinamika prati otprilike ritam sezone, ali više imam poverenja u tim na turnirskim takmičenjima kad je sabijeno. 3 dana spremanja za PR i JS mi nešto neprirodno, a btw, mislim da će u jednoj biti mučenje. 

Edited by kralj

Background Picker
Customize Layout