July 29, 2024Jul 29 3 minutes ago, harper lee said: Pitaj me ovo ponovo posle njihove takmicarske utakmice. Pa mi ni na prijateljskoj utakmici ne mozemo da izgledamo pristojno u duelu sa njima. Sve dok se bude sa strahom ulazilo u duele sa njima , bice i ovakvi ishodi. Edited July 29, 2024Jul 29 by Micko8
July 29, 2024Jul 29 2 minutes ago, Fins fleet said: Poenta ostaje - ovo bi trebalo da bude ubica tim. Da li ce biti, pojma nemam, videcemo kad krene takmicenje. Pustite preuvelicavanja kojima sam se sluzio da bih dokazivao svoje. Pa ok, ali poredilo ga se sa prajm Špancima iz Pekinga i Londona - po mnogima najjačom evropskom selekcijom ikada, ne sa random ruskom ili finskom ekipom sa početka veka.
July 29, 2024Jul 29 ali koliko su promasena sva ta poredjenja i premeravanja potpuno irelevantno za ovaj kosarkaski turnir i nase utakmice na njemu
July 29, 2024Jul 29 17 minutes ago, Ivo Petović said: Diki bio te sezone drugi centar NBA, iza Šeka. Nisu moje reči, već reči 1 Bila Voltona I DIki se velikodusno oduzio angazovanjem Luke Waltona za trenera..
July 29, 2024Jul 29 15 minutes ago, Micko8 said: Sta onda reci za Juzni Sudan koji je bio na jednu loptu do pobede protiv amerike Veci je problem to sto Pesic ne zna da koristi Jokica kada je ovaj na terenu. evo, jbg to se desi kad ti ne stignes na vreme na avion. sad je, jadni kari, ostavljen na vetrometini.
July 29, 2024Jul 29 8 minutes ago, Micko8 said: Pa mora da postoji koncentracija tokom celog meca, da se ne ispada u odbrani, gde se igraci sudaraju ganjajuci jednog igraca dok ispod kosa stoji sam kao duh otvoren protivnicki igrac. Pogledaj trecu cetvrtinu gde su se amerikanci bas mucili vise od pola cetvrtine, a mi nismo uspeli da kaznimo te njihove prazne minute. Igrali smo dosta nedisciplinovano u oba pravca. ja te pitam KAKO a ti mi odgovaras sa SHTA. znam i ja ili svi sta treba da se uradi; sve te ljude interesuje kako & neki od njih [ja], cekaju tvoj uvid. da ne kazem insajt, koji ce obrnuti naglavacke celu kosarku.
July 29, 2024Jul 29 slučajno uhvaćen kadar Jokića i Entonija kako se drže za ruke u romantičnoj šetnji.
July 29, 2024Jul 29 1 minute ago, Valkyrie said: slučajno uhvaćen kadar Jokića i Entonija kako se drže za ruke u romantičnoj šetnji. To je jos jedan omaz Goranu Markovicu i sceni iz Majstora, kada Tanja Boskovic odguruje Branka Cvejica jer hoce da igra sama..
July 29, 2024Jul 29 2 hours ago, uini said: ja te pitam KAKO a ti mi odgovaras sa SHTA. znam i ja ili svi sta treba da se uradi; sve te ljude interesuje kako & neki od njih [ja], cekaju tvoj uvid. da ne kazem insajt, koji ce obrnuti naglavacke celu kosarku. opsta mesta ali 1) pogadjanjem otvorenih suteva (a imali smo ih solidno) i 2) ekstremno disciplinovanom igrom u napadu, najvise olicenoj u negubljenju bzvz lopti. znaci milutinov sa onim spustanjem lopte u ruke whiteu slobodno da odjebe, bogdan sa lagodno otvorenim driblingom dok ga cuva neka jrue/ant azdaja, a i jokic sa loptama izgubljenim kako ih nije izgubio jos otkad je bio zamena bosanskom medjedu. moglo je ovo da bude lepih 10-12 razlike, bilo je sigurno 3-4-5 situacija koje swinguju rezultat 4 ili 5 poena
July 29, 2024Jul 29 pa jebiga, bas su dobri saveti: sutirajte preciznije i prodajte manje lopti pitanje je bilo (za micka) kako ih spreciti da se rastrce; teorijski je to kontrolisan napad a zatim i dobra kontrola skoka ali to niko skoro nikada nije uradio u tekmi sa amerima ove klase. prosto zato sto je borderline nemoguce ne moze se graditi strategija u odnosu na neki idealan i slabo dostizan scenario moze i mora se sutirati bolje, pricamo o otvorenim sutevima ali sve iza toga je situaciona stvar u kojoj prednost ipak imaju ekipe koje umeju da zavrse brzo napad.