July 29, 2024Jul 29 4 minutes ago, uini said: hrabra izjava ali opet bih voleo da cujem "kako?" to sto je jokic najbolji na svetu ne moze da nivelise peju stojakovica na poziciji bogdana, bodirogu na poziciji nikoga, sasu obradovica / jarica / vujanica na poziciji alekse i pazi sad, gurovica na poziciji dobrica. O kojoj godini tacno pricas? 2001 nismo imali Divca i Bodirogu. 2002 nismo imali Sasu Obradovica, Vujanica i Bodirogu.
July 29, 2024Jul 29 Statitsika sa Jokicem i bez Jokica na parketu sve govori sto ima da se kaze o nasoj utakmici protiv Amerikanaca. Jednostavno nemamo kvalitet da se posibamo i tu se cela prica zavrsava. Oni na 300 miliona imaju dvadesetak "close to Jokic" igraca, mi na 7 miliona imamo jednog Jokica i jos nekoliko profesionalnih kosarkasa od kojih samo jedan igra neku malo znacajniju ulogu u NBA. Velika je razlika u kvalitetu i to je to, ne razumem cemu tolike analize.
July 29, 2024Jul 29 nebitno, rekao si da je ova repka bolja od onih iz 2001/02, sa cime se snazno ne slazem.
July 29, 2024Jul 29 3 minutes ago, uini said: kica praja moka; pomeras stative kad god te neko pita da pojasnis svoje hottejkove Covek je u svom postu napisao da nismo imali bolji tim od ovog jos od 1996 godine. Ja sam samo dao primer iz novije istorije nase kosarke. Edited July 29, 2024Jul 29 by Micko8
July 29, 2024Jul 29 2 minutes ago, kralj said: Inače Lučić i Kalinić naročito od pre par godina bi bila apgrejd na ovaj tim. Slazem se, no jbg. Za 2 godine na evropskom Jovic i Petrusev bi trebalo da to nadomeste, no tada ce Bogdan vec imati godina. Mala smo zemlja.
July 29, 2024Jul 29 3 minutes ago, harper lee said: Statitsika sa Jokicem i bez Jokica na parketu sve govori sto ima da se kaze o nasoj utakmici protiv Amerikanaca. Jednostavno nemamo kvalitet da se posibamo i tu se cela prica zavrsava. Oni na 300 miliona imaju dvadesetak "close to Jokic" igraca, mi na 7 miliona imamo jednog Jokica i jos nekoliko profesionalnih kosarkasa od kojih samo jedan igra neku malo znacajniju ulogu u NBA. Velika je razlika u kvalitetu i to je to, ne razumem cemu tolike analize. Sta onda reci za Juzni Sudan koji je bio na jednu loptu do pobede protiv amerike Veci je problem to sto Pesic ne zna da koristi Jokica kada je ovaj na terenu. Edited July 29, 2024Jul 29 by Micko8
July 29, 2024Jul 29 Just now, Micko8 said: Covek je u svom postu napisao da nismo imali bolji tim od ovog jos od 1996 godine. Ja sam samo dao primer iz novije istorije nase kosarke. ja sam tebe pitao za tvoje licne tvrdnje ali ti letis od cveta do cveta.. kako se sprecava tranzicija amera i/ili sutiranje??
July 29, 2024Jul 29 4 minutes ago, Fins fleet said: O kojoj godini tacno pricas? 2001 nismo imali Divca i Bodirogu. 2002 nismo imali Sasu Obradovica, Vujanica i Bodirogu. !?
July 29, 2024Jul 29 Author 4 minutes ago, Fins fleet said: O kojoj godini tacno pricas? 2001 nismo imali Divca i Bodirogu. 2002 nismo imali Sasu Obradovica, Vujanica i Bodirogu. Kako nismo - Igrali Bodiroga i Vujanić 2002.g. Bodiroga rešio finale. Bodiroga je igrao i 2001.g.
July 29, 2024Jul 29 4 minutes ago, Micko8 said: Sta onda reci za Juzni Sudan koji je bio na jednu loptu do pobede protiv amerike Veci je problem to sto Pesic ne zna da koristi Jokica kada je ovaj na terenu. Pitaj me ovo ponovo posle njihove takmicarske utakmice.
July 29, 2024Jul 29 Poenta ostaje - ovo bi trebalo da bude ubica tim. Da li ce biti, pojma nemam, videcemo kad krene takmicenje. Pustite preuvelicavanja kojima sam se sluzio da bih dokazivao svoje.
July 29, 2024Jul 29 8 minutes ago, uini said: ja sam tebe pitao za tvoje licne tvrdnje ali ti letis od cveta do cveta.. kako se sprecava tranzicija amera i/ili sutiranje?? Pa mora da postoji koncentracija tokom celog meca, da se ne ispada u odbrani, gde se igraci sudaraju ganjajuci jednog igraca dok ispod kosa stoji sam kao duh otvoren protivnicki igrac. Pogledaj trecu cetvrtinu gde su se amerikanci bas mucili vise od pola cetvrtine, a mi nismo uspeli da kaznimo te njihove prazne minute. Igrali smo dosta nedisciplinovano u oba pravca. Edited July 29, 2024Jul 29 by Micko8
July 29, 2024Jul 29 Author Just now, Fins fleet said: Poenta ostaje - ovo bi trebalo da bude ubica tim. Da li ce biti, pojma nemam, videcemo kad krene takmicenje. Pustite preuvelicavanja kojima sam se sluzio da bih dokazivao svoje. Trebao bi biti najbolji u poslednjih 20 godina, slažem se. Za to nam fali Micić u formi MVP EL.