July 29, 2024Jul 29 6 minutes ago, goofs said: a igraju turnir gde im je trojka pola metra bliža. Da li je ovo za njih uopšte prednost? FIBA trojka je neki midrejndž šut iz NBA, a statistike govore da se takav šut najmanje vežba. I ja kad uštrebam sa jednog mesta za 3, posle imam problem kad se približim metar. Mada ja verovatno ne mogu da se poredim sa Karijem npr
July 29, 2024Jul 29 Ma naravno da je prednost, pusti te priče, meka ruka je meka ruka. Izađi na teren s loptom, šutni par puta, priđi za korak i šutni opet. Treba ti manje snage za izbačaj, samim tim i manje stabilnosti u nogama ako je šut bliži košu.
July 29, 2024Jul 29 6 hours ago, kralj said: Nudili se Sa ovakvim pristupom, mogu da biraju sa koliko će razlike da dobijaju. Ide im u prilog što je i turnir relativno kratak, inače verujem da bi se zasitili i eventualno tako negde posrnuli. Ne isključujem to ni sad, al mislim da će ih držati do kraja. I Kanađani su nivo iznad nas. Mi ni blizu onakvu odbranu ne možemo da igramo. Sa ostalima ćemo da uživamo gledajući. Te iste Kanadjane koje smo od sale pregazili prosle godine ??? Da Pesic zna da koristi Jokica u reprezentaciji ni amerikanci na ne bi bas lako razvaljivali.
July 29, 2024Jul 29 2 hours ago, kralj said: BTW, jučerašnje sekvence Milutinova mogu da se puštaju kao uzoran primer koliko je NBA daleko od EL. Milutinov je igrao protiv tri najbolja americka centra juce koji su po difoltu i top centri u NBA ligi . Ne srece se sa njima svako vece u Evroligi . Zato se odlicno nosio sa Valanciunasom, Olinikom i Powelom na svetskom prvenstvu prosle godine. Oni su centri koji godinama igraju u NBA ligi sa velikim minutazama. Edited July 29, 2024Jul 29 by Micko8
July 29, 2024Jul 29 2 hours ago, uini said: odgovor se krije u velikom naklonu za aleksu lunatica i šegija: pogledaj ako imaš živaca, sa kojim intenzitetom čuvaju bogdana, sa ili bez lopte, kada je na parketu x svaki sekund. onda pogledaj kako prilaze dobriću, pa i aleksi, minus klasičan pritisak na prenosu lopte. dobrić dečkonja igra otprilike mesec svoje karijere, zaista delje od pripremnih do juče. a opet, kada neko ko je allstar tj među 30ak najboljih igrača na svetu, vidi dobrića, jasno mu je šta tu može da se desi. ja sam juče imao utisak da im je ispod časti da ga čuvaju osim ako ne ide baš direktno na koš ili se diže na šut. znam da zvuči izuzetno potcenjivački ali oni bi takvog igrača ozbiljno čuvali, tek ukoliko postane zaista gusto, da kapiraju da je vrag odneo šalu. Na momente ga i jesu dobro cuvali tj Holidej ali je imao i dosta otvorenih suteva koje je promasio.
July 29, 2024Jul 29 1 minute ago, Micko8 said: Milutinov je igrao protiv tri najbolja americka centra juce koji su po difoltu top centri u NBA ligi . Ne srce se sa njima svako vece u Evroligi . Zato se odlicno nosio sa Valanciunasom, Olinikjom i Powelom na svetskom prvenstvu prosle godine. Oni su centri koji godinama igraju u NBA ligi sa velikim minutazama. O tome sam i govorio. To kako jedan od najboljih centara EL igra protiv najboljih iz NBA je čini mi se bolja metodologija za usporedbu dva takmičenja, nego kako igra protiv najgorih.
July 29, 2024Jul 29 4 minutes ago, Micko8 said: Na momente ga i jesu dobro cuvali tj Holidej ali je imao i dosta otvorenih suteva koje je promasio. to sam otprilike napisao, ne samo za bogdana ali vazi i za njega. da smo imali makar 35% za tri, bio bi puno bolji utisak sa utakmice edit cuvao ga je ant edwards i vise od jruea Edited July 29, 2024Jul 29 by uini
July 29, 2024Jul 29 Pa covek se prvi put srce sa igracima takvog kvalitet na utakmici. Da igra protiv njih svako vece u NBA ligi izgledao bi bolje u duelu sa njima . Valanciunas i Olinik nisu najgori centri u NBA ligi. To su igraci koji igraju dosta dobro tamo kroz citavu karijeru. Edited July 29, 2024Jul 29 by Micko8
July 29, 2024Jul 29 1 hour ago, pbg12345 said: ja upravo kazem da je ovo drzava od 7 miliona stanovnika i da je van pameti ocekivati da imamo petorku na nivou top 10, 20 svetskih igraca To da. SNSovac je anomalija koja se nikad neće ponoviti. Kod nas barem.
July 29, 2024Jul 29 Razbili bi amerikance. Hrvatima su 1992 bili potrebni nasi igraci a nama njihovi 1996
July 29, 2024Jul 29 3 minutes ago, Tsai said: Nismo dugo obrtali krug sta bi bilo 1992. da nas ne zavadishe Da malo promenimo - šta bi bilo 2024. da nas 1990. ne zavadiše
July 29, 2024Jul 29 2 hours ago, Guuundogan said: jaki su ameri ko zemlja, doncica i janisa da dodate nasoj reprezentaciji opet bi nas dobili u 9 od 10 utakmica. samo bi se druga kosarka gledala u odnosu na juce Ali kako jadno izgledaju kada im se spreci trcanje i kada im stane sut. Pola trece cetvrtine su jedva postizali koseve kada se igralo na pola terena i te koseve sto su postigli su bili na neka nasa glupa ispadanja u odbrani. Imaju toliko talenta a muce se na postavljenu odbranu protivnika. Ker je poprilicno precenjen trener. Edited July 29, 2024Jul 29 by Micko8