Jump to content

Grupa C: USA, Srbija, Portoriko, Južni Sudan

Featured Replies

Bravo Karliče majstore!

• Replies 1.4k
  • Views 44.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Stvarno je to rekao? Govno jedno.   Njemu da uzima posao..jbt koji posao, čovek ni ne gleda košarku. Putuje po Parizima i lupeta iste gluposti 30 godina. Edin bukvalno udiše miris one narand

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Ti bar imaš devojku

Posted Images

12 minutes ago, Bogotac said:

Dzons najgori kod Sudanaca

Malo je vise solirao na momente, al meni ne deluje lose. Bas odskace po stilu medju gomilom dugackih agilnih krila i lakih centara. Dobro im dodje on, da malo ponekad sedne na loptu. Bas mi je drago sto ce dobiti Sudanci ovo. Valjda :)

Pa Sudanci su i bili favoriti. Bez Alvarada to je maltene sigurica.

Nisu bili favoriti. Portoriko je bio blagi favorit pre 3-4 dana, a juce su bile egal kvote. A i nisu ovi bez Alvarada. Jeste on bio rovit u drugom, al to im nije opravdanje, samleo ih tempom Sudan.

12 minutes ago, Ivo Petović said:

Južno Sudanci pravo zajebani sa ovolikim ručerdama i fizikom. 

ne gledam tekmu ali gledam boxscore sada, pored omalenog trash romantiste, imaju shayoka, gabriela, thora; to je dovoljno za dobru 5orku otprilike

1 minute ago, uini said:

ne gledam tekmu ali gledam boxscore sada, pored omalenog trash romantiste, imaju shayoka, gabriela, thora; to je dovoljno za dobru 5orku otprilike

Omot i Jok su im takodje jako bitni, kao i Kuol. Thor je 210, ali lagano ostaje na bekovima posle pika i dosta uspesno ih je cuvao. Prema dosadasnjim rezultatima i igrama, Jones i Shayok jedini imaju potencijalno gomilu poena u rukama, ovaj drugi prvenstveno ako ga krene sut. Ali nezgodni su bas u odbrani i grizu celu tekmu. I imaju utakmice kad timski gadjaju trojke oko 40%. Bas simpa ekipa. Rispekt

da, vidim da doprinose omot/jok, nego, njih ne znam.

Omot je krakato krilo koje radi od svega po malo, bio im je medju 3 glavna igraca na Svetskom. A Jok je kao 2-3 sa dobrom rukom, bio je i on solidan na SP, al ne medju najvaznijim igracima.

30 minutes ago, Greek Freak said:

Nisu bili favoriti. Portoriko je bio blagi favorit pre 3-4 dana, a juce su bile egal kvote. A i nisu ovi bez Alvarada. Jeste on bio rovit u drugom, al to im nije opravdanje, samleo ih tempom Sudan.

Nisam gledao, ovde sam pročitao da je Alvarado povređen.

Za kvote me čudi, evo sad sam proverio na fleshscore, ima ispod neka kladionica i piše da su Sudanci bili favoriti. 1.6 vs 2.4 otprilike.

Stream za Srbiju danas? 

Alvaradao na kraju odigrao 32min, bacao se po terenu i u drugom poluvremenu. Dobro je, delovalo je ozbiljno kad je krenuo da skakuce sa bolnom grimasom posle onog kontakta.

4 minutes ago, Otto Katz said:

Stream za Srbiju danas? 

ako nemas nigde, imas ovde, samo involviraj adblock

https://watch.sporttuna.pro/

mislio sam da gledam kuci jer sutra imam prilicno vazan dan na poslu, ali ekipa sa basketa resila da me podrzi, tako da ipak idemo u kanadski bar da gledamo. 

Gde ima jos prenos, osim na rts?

Ne znam kako vi, ali meni u poslednje vreme lakse da slusam Dendu.

Sarenac sa njegovim usiljenim humorom, ho-ho-ho, i strucnim" elaboracijama rogova, sto neko rece, je postao neslusljiv.

Just now, ZSNj said:

Gde ima jos prenos, osim na rts?

Ne znam kako vi, ali meni u poslednje vreme lakse da slusam Dendu.

Sarenac sa njegovim usiljenim humorom, ho-ho-ho, i strucnim" elaboracijama rogova, sto neko rece, je postao neslusljiv.

ES 6

Edited by Milošica

Background Picker
Customize Layout