July 28, 2024Jul 28 12 minutes ago, Bogotac said: Dzons najgori kod Sudanaca Malo je vise solirao na momente, al meni ne deluje lose. Bas odskace po stilu medju gomilom dugackih agilnih krila i lakih centara. Dobro im dodje on, da malo ponekad sedne na loptu. Bas mi je drago sto ce dobiti Sudanci ovo. Valjda
July 28, 2024Jul 28 Nisu bili favoriti. Portoriko je bio blagi favorit pre 3-4 dana, a juce su bile egal kvote. A i nisu ovi bez Alvarada. Jeste on bio rovit u drugom, al to im nije opravdanje, samleo ih tempom Sudan.
July 28, 2024Jul 28 12 minutes ago, Ivo Petović said: Južno Sudanci pravo zajebani sa ovolikim ručerdama i fizikom. ne gledam tekmu ali gledam boxscore sada, pored omalenog trash romantiste, imaju shayoka, gabriela, thora; to je dovoljno za dobru 5orku otprilike
July 28, 2024Jul 28 1 minute ago, uini said: ne gledam tekmu ali gledam boxscore sada, pored omalenog trash romantiste, imaju shayoka, gabriela, thora; to je dovoljno za dobru 5orku otprilike Omot i Jok su im takodje jako bitni, kao i Kuol. Thor je 210, ali lagano ostaje na bekovima posle pika i dosta uspesno ih je cuvao. Prema dosadasnjim rezultatima i igrama, Jones i Shayok jedini imaju potencijalno gomilu poena u rukama, ovaj drugi prvenstveno ako ga krene sut. Ali nezgodni su bas u odbrani i grizu celu tekmu. I imaju utakmice kad timski gadjaju trojke oko 40%. Bas simpa ekipa. Rispekt
July 28, 2024Jul 28 Omot je krakato krilo koje radi od svega po malo, bio im je medju 3 glavna igraca na Svetskom. A Jok je kao 2-3 sa dobrom rukom, bio je i on solidan na SP, al ne medju najvaznijim igracima.
July 28, 2024Jul 28 30 minutes ago, Greek Freak said: Nisu bili favoriti. Portoriko je bio blagi favorit pre 3-4 dana, a juce su bile egal kvote. A i nisu ovi bez Alvarada. Jeste on bio rovit u drugom, al to im nije opravdanje, samleo ih tempom Sudan. Nisam gledao, ovde sam pročitao da je Alvarado povređen. Za kvote me čudi, evo sad sam proverio na fleshscore, ima ispod neka kladionica i piše da su Sudanci bili favoriti. 1.6 vs 2.4 otprilike.
July 28, 2024Jul 28 Alvaradao na kraju odigrao 32min, bacao se po terenu i u drugom poluvremenu. Dobro je, delovalo je ozbiljno kad je krenuo da skakuce sa bolnom grimasom posle onog kontakta.
July 28, 2024Jul 28 4 minutes ago, Otto Katz said: Stream za Srbiju danas? ako nemas nigde, imas ovde, samo involviraj adblock https://watch.sporttuna.pro/
July 28, 2024Jul 28 mislio sam da gledam kuci jer sutra imam prilicno vazan dan na poslu, ali ekipa sa basketa resila da me podrzi, tako da ipak idemo u kanadski bar da gledamo.
July 28, 2024Jul 28 Gde ima jos prenos, osim na rts? Ne znam kako vi, ali meni u poslednje vreme lakse da slusam Dendu. Sarenac sa njegovim usiljenim humorom, ho-ho-ho, i strucnim" elaboracijama rogova, sto neko rece, je postao neslusljiv.
July 28, 2024Jul 28 Just now, ZSNj said: Gde ima jos prenos, osim na rts? Ne znam kako vi, ali meni u poslednje vreme lakse da slusam Dendu. Sarenac sa njegovim usiljenim humorom, ho-ho-ho, i strucnim" elaboracijama rogova, sto neko rece, je postao neslusljiv. ES 6 Edited July 28, 2024Jul 28 by Milošica