Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Španija - Gruzija, 30.6. 21h

Ko pobeđuje u ovom biblijskom okršaju? 21 members have voted

1. 1. fudbalski Golijat ili David?

• Golijat regularno
      75%
    • David regularno
      10%
    • Golijat na penale
      0%
      0
    • David na penale
      15%

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/30/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Morata:frust:

Mogao bi i crveni da padne

Edited by Bogotac

• Replies 219
  • Views 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E jebiga baš ako dolazi vreme dominacije Slovenije..

• očekivano   ali pre svega treba skinuti kapu Gruzijcima......fenomenalano prvenstvo za njih, nadmašili sva očekivanja, igrali dobar fudbal, borili se kao lavovi

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Jedu kefir, imaju 33 slova i 3 Kocoba, znaci spremni su na sve. Njima brada krece da raste u prvom osnovne i svaki jedan zna da popravi Ladu Nivu A neki od protivnika briju potkolenice

Gde je Merebašvili

• Author
1 minute ago, đorđe geprat said:

meni to šta jeste / šta nije ofsajd sada nije jasno.

Nije ovde bio problem ofsajd nego eventualno ometanje gruzijskog golmana od strane španskih fudbalera.

3 minutes ago, John Coltrane said:

Šta je razlika u poništenom golu Holandeza protiv FRA i ovom kretanju Morate ispred Mamarde?!

razlika je što je tamo golman fizički bio sprečen da se baci ka lopti, a ovde ne. lepo je video šut i bacio se ali nije mogao da odbrani. Morata ga ničim nije ometao.

1 minute ago, Valkyrie said:

Nije ovde bio problem ofsajd nego eventualno ometanje gruzijskog golmana od strane španskih fudbalera.

to i ja mislim. naprosto, protivnički igrač u pasivnom ofsajdu neminovno privlači pažnju odbrambenih igrača. da li je on uz putanju šuta ili metar od nje, golmanu se skreće pažnja.

2 minutes ago, aram said:

razlika je što je tamo golman fizički bio sprečen da se baci ka lopti, a ovde ne. lepo je video šut i bacio se ali nije mogao da odbrani. Morata ga ničim nije ometao.

Ja kao veliki anti-Španac u svakom sportu nemam šta da prigovorim ovoj odluci, sve čisto kod gola, a Rodri je stvarno nadrealan koliko je dobar.

9 minutes ago, Zico said:

Rodri majstor.

Neverovatan lik. Igra u svojoj brzini, krece se tako da je uvek otvoren za pas, skoro uvek donosi prave odluke. Trenutno najinteligentniji fudbaler na svetu.

1 minute ago, aram said:

Morata se kretao ispred njega sklonivši se, a u tom trenutku je bio najbliži golmanu tj. u ofsajd poziciji.

8 minutes ago, MeanM@ said:

Ma da, al ovakva smetnja uvek postoji. Bilo bi znacajno manje golova da se ovo svaki put svira. Nije ga markirao iz ofsajda, video je golman sut. Nemojmo preterivati

Nek im je alal :D

2 minutes ago, copkillah said:

Ja kao veliki anti-Španac u svakom sportu nemam šta da prigovorim ovoj odluci, sve čisto kod gola, a Rodri je stvarno nadrealan koliko je dobar.

S pravom sam te ubrojao u navijacice Spanije :heart:

3 minutes ago, John Coltrane said:

Morata se kretao ispred njega sklonivši se, a u tom trenutku je bio najbliži golmanu tj. u ofsajd poziciji.

Sasvim spontano se nasao tu i sasvim spontano se sklonio u pravom trenutku.

Publika poprilicno zvizdi spancima. 

Da ne bude zabune, navijam za njih, ali merak nije 

Edited by Sandradjer

1 minute ago, Lancia said:

S pravom sam te ubrojao u navijacice Spanije :heart:

Ne mogu da negiram očigledno, da je među najboljima na svetu trenutno.

Lepo sam vam prico da nema zajebancije s ovima 

Sace na poluvremenu da se obriju i kad izadju vec ce biti opet rutavi, kao Teo za vreme daj mauta

To prvo nauci da koristi trimer pa tek onda da cita i pise. 

Oni sneznog leoparda kad sretnu naprave paprikas od njega, nacionalni brend im je testosteron, ne boju se nicega i samo napred

AJMO BRE

Edited by Ratamahatta

4 minutes ago, John Coltrane said:

Kretao se od golmana i od lopte, pokusavao je da se skloni. Holandjanin se kretao ka lopti i bio je izmedju nje i golmana Francuske. Deluje da je ista situacija a zapravo nije ni slicna. Obe odluke ispravne.

5 minutes ago, John Coltrane said:

jeste bio u ofsajd poziciji, ali 5-6 metara od golmana.