Posted June 30, 20241 yr idemo, poslastica 1/8! da li će Španija opravdati ulogu favorita ili će mala Gruzija iskoristiti svoju srčanost, energiju i sjajnog golmana? za koga navijate, čiji prolaz očekujete?
June 30, 20241 yr Author I ja mislim da Španija neće ništa prepustiti slučaju ovde. Kako god, navija se za Kavkaske Srbe.
June 30, 20241 yr Pristojnost i ugladjenost nalaze navijanje za Gruzine..i to je sve. Ne sumnjam u prolaz Spanije.
June 30, 20241 yr 6 minutes ago, SNARC said: Pristojnost i ugladjenost nalaze navijanje za Gruzine..i to je sve. Ne sumnjam u prolaz Spanije. Sta sam ja, pracovek ?¿
June 30, 20241 yr 2 minutes ago, Lancia said: Sta sam ja, pracovek ?¿ Lokalpatriotizam se prasta u ovom slucaju..
June 30, 20241 yr ovo je bio zicer čke regularno šviliadze reguralno čke na penale šviliadze na penale pozdrav za @Valkyrie, u potpunosti podržam njen režim ali zadržavam pravo da podjebavam malo, kao što svaki potčinjeni voli da radi idemo Gruzijaaaaaaaa!!!!!! Edited June 30, 20241 yr by Ted
June 30, 20241 yr 13 minutes ago, Lancia said: Mačke, zvečke, kučke...?¿ odgovor je u oku posmatrača igra imperija sa periferijom.......mi sa periferije treba da podržimo kolege