Jump to content

Španija - Gruzija, 30.6. 21h

Ko pobeđuje u ovom biblijskom okršaju? 21 members have voted

1. 1. fudbalski Golijat ili David?

• Golijat regularno
    • David regularno
    • Golijat na penale
      0
    • David na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/30/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Morata:frust:

Mogao bi i crveni da padne

Edited by Bogotac

• Replies 219
  • Views 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E jebiga baš ako dolazi vreme dominacije Slovenije..

• očekivano   ali pre svega treba skinuti kapu Gruzijcima......fenomenalano prvenstvo za njih, nadmašili sva očekivanja, igrali dobar fudbal, borili se kao lavovi

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Jedu kefir, imaju 33 slova i 3 Kocoba, znaci spremni su na sve. Njima brada krece da raste u prvom osnovne i svaki jedan zna da popravi Ladu Nivu A neki od protivnika briju potkolenice

Gde je Merebašvili

• Author
1 minute ago, đorđe geprat said:

meni to šta jeste / šta nije ofsajd sada nije jasno.

Nije ovde bio problem ofsajd nego eventualno ometanje gruzijskog golmana od strane španskih fudbalera.

3 minutes ago, John Coltrane said:

Šta je razlika u poništenom golu Holandeza protiv FRA i ovom kretanju Morate ispred Mamarde?!

razlika je što je tamo golman fizički bio sprečen da se baci ka lopti, a ovde ne. lepo je video šut i bacio se ali nije mogao da odbrani. Morata ga ničim nije ometao.

1 minute ago, Valkyrie said:

Nije ovde bio problem ofsajd nego eventualno ometanje gruzijskog golmana od strane španskih fudbalera.

to i ja mislim. naprosto, protivnički igrač u pasivnom ofsajdu neminovno privlači pažnju odbrambenih igrača. da li je on uz putanju šuta ili metar od nje, golmanu se skreće pažnja.

2 minutes ago, aram said:

razlika je što je tamo golman fizički bio sprečen da se baci ka lopti, a ovde ne. lepo je video šut i bacio se ali nije mogao da odbrani. Morata ga ničim nije ometao.

Ja kao veliki anti-Španac u svakom sportu nemam šta da prigovorim ovoj odluci, sve čisto kod gola, a Rodri je stvarno nadrealan koliko je dobar.

9 minutes ago, Zico said:

Rodri majstor.

Neverovatan lik. Igra u svojoj brzini, krece se tako da je uvek otvoren za pas, skoro uvek donosi prave odluke. Trenutno najinteligentniji fudbaler na svetu.

1 minute ago, aram said:

Morata se kretao ispred njega sklonivši se, a u tom trenutku je bio najbliži golmanu tj. u ofsajd poziciji.

8 minutes ago, MeanM@ said:

Ma da, al ovakva smetnja uvek postoji. Bilo bi znacajno manje golova da se ovo svaki put svira. Nije ga markirao iz ofsajda, video je golman sut. Nemojmo preterivati

Nek im je alal :D

2 minutes ago, copkillah said:

Ja kao veliki anti-Španac u svakom sportu nemam šta da prigovorim ovoj odluci, sve čisto kod gola, a Rodri je stvarno nadrealan koliko je dobar.

S pravom sam te ubrojao u navijacice Spanije :heart:

3 minutes ago, John Coltrane said:

Morata se kretao ispred njega sklonivši se, a u tom trenutku je bio najbliži golmanu tj. u ofsajd poziciji.

Sasvim spontano se nasao tu i sasvim spontano se sklonio u pravom trenutku.

Publika poprilicno zvizdi spancima. 

Da ne bude zabune, navijam za njih, ali merak nije 

Edited by Sandradjer

1 minute ago, Lancia said:

S pravom sam te ubrojao u navijacice Spanije :heart:

Ne mogu da negiram očigledno, da je među najboljima na svetu trenutno.

Lepo sam vam prico da nema zajebancije s ovima 

Sace na poluvremenu da se obriju i kad izadju vec ce biti opet rutavi, kao Teo za vreme daj mauta

To prvo nauci da koristi trimer pa tek onda da cita i pise. 

Oni sneznog leoparda kad sretnu naprave paprikas od njega, nacionalni brend im je testosteron, ne boju se nicega i samo napred

AJMO BRE

Edited by Ratamahatta

4 minutes ago, John Coltrane said:

Kretao se od golmana i od lopte, pokusavao je da se skloni. Holandjanin se kretao ka lopti i bio je izmedju nje i golmana Francuske. Deluje da je ista situacija a zapravo nije ni slicna. Obe odluke ispravne.

5 minutes ago, John Coltrane said:

jeste bio u ofsajd poziciji, ali 5-6 metara od golmana.