June 30, 20241 yr Author 1 minute ago, đorđe geprat said: meni to šta jeste / šta nije ofsajd sada nije jasno. Nije ovde bio problem ofsajd nego eventualno ometanje gruzijskog golmana od strane španskih fudbalera.
June 30, 20241 yr 3 minutes ago, John Coltrane said: Šta je razlika u poništenom golu Holandeza protiv FRA i ovom kretanju Morate ispred Mamarde?! razlika je što je tamo golman fizički bio sprečen da se baci ka lopti, a ovde ne. lepo je video šut i bacio se ali nije mogao da odbrani. Morata ga ničim nije ometao.
June 30, 20241 yr 1 minute ago, Valkyrie said: Nije ovde bio problem ofsajd nego eventualno ometanje gruzijskog golmana od strane španskih fudbalera. to i ja mislim. naprosto, protivnički igrač u pasivnom ofsajdu neminovno privlači pažnju odbrambenih igrača. da li je on uz putanju šuta ili metar od nje, golmanu se skreće pažnja.
June 30, 20241 yr 2 minutes ago, aram said: razlika je što je tamo golman fizički bio sprečen da se baci ka lopti, a ovde ne. lepo je video šut i bacio se ali nije mogao da odbrani. Morata ga ničim nije ometao. Ja kao veliki anti-Španac u svakom sportu nemam šta da prigovorim ovoj odluci, sve čisto kod gola, a Rodri je stvarno nadrealan koliko je dobar.
June 30, 20241 yr 9 minutes ago, Zico said: Rodri majstor. Neverovatan lik. Igra u svojoj brzini, krece se tako da je uvek otvoren za pas, skoro uvek donosi prave odluke. Trenutno najinteligentniji fudbaler na svetu.
June 30, 20241 yr 1 minute ago, aram said: razlika je što je tamo golman fizički bio sprečen da se baci ka lopti, a ovde ne. lepo je video šut i bacio se ali nije mogao da odbrani. Morata ga ničim nije ometao. Morata se kretao ispred njega sklonivši se, a u tom trenutku je bio najbliži golmanu tj. u ofsajd poziciji.
June 30, 20241 yr 8 minutes ago, MeanM@ said: Ma da, al ovakva smetnja uvek postoji. Bilo bi znacajno manje golova da se ovo svaki put svira. Nije ga markirao iz ofsajda, video je golman sut. Nemojmo preterivati Nek im je alal
June 30, 20241 yr 2 minutes ago, copkillah said: Ja kao veliki anti-Španac u svakom sportu nemam šta da prigovorim ovoj odluci, sve čisto kod gola, a Rodri je stvarno nadrealan koliko je dobar. S pravom sam te ubrojao u navijacice Spanije
June 30, 20241 yr 3 minutes ago, John Coltrane said: Morata se kretao ispred njega sklonivši se, a u tom trenutku je bio najbliži golmanu tj. u ofsajd poziciji. Sasvim spontano se nasao tu i sasvim spontano se sklonio u pravom trenutku. Publika poprilicno zvizdi spancima. Da ne bude zabune, navijam za njih, ali merak nije Edited June 30, 20241 yr by Sandradjer
June 30, 20241 yr 1 minute ago, Lancia said: S pravom sam te ubrojao u navijacice Spanije Ne mogu da negiram očigledno, da je među najboljima na svetu trenutno.
June 30, 20241 yr Lepo sam vam prico da nema zajebancije s ovima Sace na poluvremenu da se obriju i kad izadju vec ce biti opet rutavi, kao Teo za vreme daj mauta To prvo nauci da koristi trimer pa tek onda da cita i pise. Oni sneznog leoparda kad sretnu naprave paprikas od njega, nacionalni brend im je testosteron, ne boju se nicega i samo napred AJMO BRE Edited June 30, 20241 yr by Ratamahatta
June 30, 20241 yr 4 minutes ago, John Coltrane said: Morata se kretao ispred njega sklonivši se, a u tom trenutku je bio najbliži golmanu tj. u ofsajd poziciji. Kretao se od golmana i od lopte, pokusavao je da se skloni. Holandjanin se kretao ka lopti i bio je izmedju nje i golmana Francuske. Deluje da je ista situacija a zapravo nije ni slicna. Obe odluke ispravne.
June 30, 20241 yr 5 minutes ago, John Coltrane said: Morata se kretao ispred njega sklonivši se, a u tom trenutku je bio najbliži golmanu tj. u ofsajd poziciji. jeste bio u ofsajd poziciji, ali 5-6 metara od golmana.