June 30, 20241 yr Author Najcrnje je što su i gruzijski gol dali Španci. Sviraj kraj, sudija, spreči ponižavanje
June 30, 20241 yr Imace Spanci problema kad nalete na neku od ovih fizicki jakih i takticki spremnih ekipa poput Francuske ili Nemacke, mislim da je ovo prvenstvo jos uvek malo prerano za njih da osvoje, ali se ne moze poreci da igraju ubedljivo najlepsi fudbal na prvenstvu. U stvari, kad malo bolje razmislim, odavno nisam gledao da jedna ekipa u kvalitetu same igre ovoliko odskoci od konkurencije. Stvarno ih je uzivanje gledati.
June 30, 20241 yr 1 minute ago, Lancia said: Fali samo Ansu Fati u formi pre silnih operacija umesto Morate i to je to. Zar nije bio i nekakav Gavi koji je kidao
June 30, 20241 yr Plasi me u kakvog monstruma moze Spanija da se pretvori ako samo jos poprave realizaciju zicera
June 30, 20241 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: Zar nije bio i nekakav Gavi koji je kidao Gavi je igrac sredine, pitbull. I on je imao tesku povredu ligamenta. Valjda bude OK kad se vrati.
June 30, 20241 yr Udarila španska inkvizicija na nejaku pravoslavnu čeljad. Ko ih jebe kad nisu priznali da su najistocnije srpsko pleme.
June 30, 20241 yr Author 4 minutes ago, Defunctus said: Plasi me u kakvog monstruma moze Spanija da se pretvori ako samo jos poprave realizaciju zicera Zicere im maše ova deca, bukvalno samo stvar treninga i iskustva. Ako ih zaobiđu povrede, jebali smo čvorka svi narednih x godina. Inače, kapa dole Gruziji, u 87 gube 4-1 i pokušavaju da izrealizuju kontru, kidišu ka golu Španije.
June 30, 20241 yr 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zar nije bio i nekakav Gavi koji je kidao i on ima 20 godina......propustio je dobar deo sezone zbog neke povrede tamo krajem prošle godine koliko pronalazim povredio se baš u nekom meču protiv Gruzije, i da su iz kluba ispizdeli što je uopšte i igrao
June 30, 20241 yr Gruzijski navijaci na najgorem rolerkosteru od emocija. Od imamo ih, do tu smo i malo nam fali, na kraju ono nase, samo da nas previse ne osramote. Edited June 30, 20241 yr by Defunctus
June 30, 20241 yr Ostali jos samo istocnobanatski od svih Srba Edited June 30, 20241 yr by Ratamahatta