Jump to content

Španija - Gruzija, 30.6. 21h

Ko pobeđuje u ovom biblijskom okršaju? 21 members have voted

1. 1. fudbalski Golijat ili David?

• Golijat regularno
    • David regularno
    • Golijat na penale
      0
    • David na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/30/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Strašna njuška Willy Sagnol. Ozbiljan kao igrač, ozbiljan trener. Ceo život ozbiljan

• Replies 219
  • Views 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E jebiga baš ako dolazi vreme dominacije Slovenije..

• očekivano   ali pre svega treba skinuti kapu Gruzijcima......fenomenalano prvenstvo za njih, nadmašili sva očekivanja, igrali dobar fudbal, borili se kao lavovi

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Jedu kefir, imaju 33 slova i 3 Kocoba, znaci spremni su na sve. Njima brada krece da raste u prvom osnovne i svaki jedan zna da popravi Ladu Nivu A neki od protivnika briju potkolenice

očekivano

ali pre svega treba skinuti kapu Gruzijcima......fenomenalano prvenstvo za njih, nadmašili sva očekivanja, igrali dobar fudbal, borili se kao lavovi

Edited by Ted

1 minute ago, Ratamahatta said:

Ostali jos samo istocnobanatski od svih Srba 

I alpski

Ne verujem da Nemci mogu protiv Spanaca, ali Francuzi su vec druga pesma.

Cestitke Spancima na zasluzenoj pobedi, a Gruzijcima na duhu i borbenosti, ostavili su pozitivan utisak na prvenstvu :)

učinak Španije do sada 4 tekme 4 pobede, gol razlika 9-1....pri čemu su protiv Albanije igrali sa rezervistima i bez većeg cimanja

A i de la fuente je izgleda real deal

ima osecaj za fudbal kao xavi i gaji taj prepoznatljiv stil, ali je ipak i trener/manager/mister :D 

inace, na temu buduce dominacije spanaca, sta god… bilo je timova u istoriji koji igraju kao jedan, ovi su to pretvorili u sistem jbg…

kacio sam vec, ali moram opet jer ovde se vidi sve 

Edited by Guuundogan

spanci sa ova dva klinca levo i desno ima da terorisu dugo

14 minutes ago, Lancia said:

Ne verujem da Nemci mogu protiv Spanaca, ali Francuzi su vec druga pesma.

ja ne znam da li sam ikada gledao brži tim od ovog španskog. nema više onog tika taka mrcvaljenja ćavi-ininesta-ćavi-inijesta-ćavi ovi tuku po dubini, a lasom ne možeš da ih nahvataš

navodno su spustili % poseda u odnosu na prošlo prvenstvo sa 66% na 54%, a egzekucija ne manjka

jezivi su

ne smem ni da zamislim sta ce da rade na marakani u septembru...

Just now, kud u maglu Simoviću said:

ja ne znam da li sam ikada gledao brži tim od ovog španskog. nema više onog tika taka mrcvaljenja ćavi-ininesta-ćavi-inijesta-ćavi ovi tuku po dubini, a lasom ne možeš da ih nahvataš

navodno su spustili % poseda u odnosu na prošlo prvenstvo sa 66% na 54%, a egzekucija ne manjka

jezivi su

Mislim i sami Spanci su iznenadjeni, osim selekcija pod de la Fuenteom, nijedan klub ne igra nista slicno u Spaniji. Organizovano da, ali brzo ne i obrnuto.

2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

zatvoriće Nika i Jamala Rodić i Urošević, neće znati šta ih je snašlo

3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

mi smo do sada igrali starovremenski fudbal, ovo je bukvalno XIX vs. XXI vek

Just now, kud u maglu Simoviću said:

mi smo do sada igrali starovremenski fudbal, ovo je bukvalno XIX vs. XXI vek

Rad u mladjim kategorijama, jbg. Nista drugo, mislim nista novo nisam rekao.

mi smo stigli na stadijum da naši trče barabar sa protivnikom, čak je sergej valjda bio igrač koji je najviše pretrčao dal u prvom kolu, dal u grupnoj fazi, al ono što nas jebe je brzinska kondicija, ono da možeš da špartaš 60ak sprinteva od 20 do 50 metara za 90ak minuta, a da prvi i poslednji budu podjednaki

dok ne dobacimo do toga, nema šta da tražimo u modernom fudbalu

a ovo je samo jedan od fizičkih komponenata

evo gledam sad je hajp ko je najbrži igrač, šeško trenutno vodi 35,9 km/h