March 14Mar 14 On 13. 3. 2026. at 12:01, theanswer said:Inače, kad sam već tu, danas je KLS uručio donaciju KSV za 15 odabranih (čitaj najvećih sns klubova) potpuno van svakog kriterijuma na osnovu očigledne podobnosti sns što kontam da mora biti protiv nekog akta takmičenja ili sporta ili bilo čega... Ali koga briga za to.. Najjače od svega je što se oni još hvale time, snimilu su 10minutni yt video, dron itd.. Posebno su se iznenadili ovi iz Kule, otkud oni sad da dobiju sportsku opremu baš u ovom trenutku, kažu veliko iznenađenje bilo...Evo spiska podobnih 15 od 150 klubova KSV-aKK Vrbas, KK Budućnost, ŽKK Proleter, KK Hajduk, OKK Dunav, ŽKK Sivac, KK Železničar, KK Stara Pazova, KK Jazz Basket, KK Sombor BC, KK Nebeska Udica, KK Čelarevo, KK Borac, KK Defence i ŽKK Stara Pazova.Posebno će ova donacija značiti KK Sombor BSC koji se do juče zvao Joker, oni mučenici nemaju para i KK Nebeska Udica iz Pančeva koji se juče pojavio i koji ima samo tipa jednu takmičarsku selekciju i SNS je 1 kroz 1, naravno pokupili su ostalim pančevačkim klubovima sve termine koje su mogli za sad.Žkk Proleter ili Proleter 023?
March 14Mar 14 Ove druge sam danas gledao u Nišu, pobedile neporaženi Nibak i najverovatnije ulaze u prvu ligu.
March 15Mar 15 kad pomenu nis vidim da se konstantin i nis bore za ulazak u klsskoro su igrali medjusobno
March 15Mar 15 11 hours ago, Djolle said:Ove druge sam danas gledao u Nišu, pobedile neporaženi Nibak i najverovatnije ulaze u prvu ligu.Jednu godinu uđu u prvu ligu, drugu ispadnu i tako u krug jedno treći, četvrti put
March 15Mar 15 13 hours ago, pbg12345 said:kad pomenu nis vidim da se konstantin i nis bore za ulazak u klsskoro su igrali medjusobnoJeste, s tim što Konstantin ima jaču logistiku što bi rekli Edin i Kole, dobili su derbi i dobili su Kolubaru sinoć. Treba im da dobiju sve do kraja uključujući i Pirot u zadnjem kolu i jedan poraz Niša da bi bili drugi...Mada po ovom novom planu za KLS možda i tri tima uđu u viši rang.
March 15Mar 15 7 hours ago, theanswer said:Jednu godinu uđu u prvu ligu, drugu ispadnu i tako u krug jedno treći, četvrti put Slabo pratim žensku košarku, ali gledao sam Nibak i Student par puta, velika razlika između prvog i drugog ranga, mnogo veća nego u muškoj košarci.