Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Srpska klupska košarka - opšta tema

Featured Replies

NOVA portal
No image preview

Tragedija: Umro Dragan Labović, nekadašnji reprezentativa...

Dragan Labović, nekadašnji reprezentativac Srbije u košarci i zvezda FMP Železnika, preminuo je u 39. godini.

• Replies 81
  • Views 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Danas nesto razmisljam, nama u Srbiji zive i bave se svojim poslom Zeljko Obradovic i Milos Teodosic, u dva razlicita kluba. Najtrofejniji trener u istoriji kosarke van NBA, po mnogim misljenjima najb

• NOVA portal Tragedija: Umro Dragan Labović, nekadašnji reprezentativa... Dragan Labović, nekadašnji reprezentativac Srbije u košarci i zvezda FMP Železnika, preminuo je u 39. godini.

• Srpska košarka u jednoj slici potpuno objašnjena:  

Posted Images

auuuu jbt......pa kako, zašto sad

R.I.P

Bili smo se ispolivali po onih par isečaka koje je imao kod Mileta. Posle sam na preskoke pogledao podcast malo duže i ostavio je bolji utisak.

Nadam se da nije ono što mislim...

Mada svaka smrt tako mladog čoveka je tragedija.

Kazu srcani udar. 38 godina jbt, uzas

Imao je teško odrastanje, ispade agresivnosti i velike stresove, pričao je o tome...verovatno je sve ostavilo posledice na njegovo zdravlje. :(

Profesionalni sport je štetan po zdravlje.

Laka mu zemlja

Edited by Nikodije

Inače baš pamtim juniorsko EP 2005 koje je održano u Bg, mnogo utakmica sam gledao uživo. To je bila generacija kojom je dirigovao Teo, a Labović je bio najbolji uz njega. Sećam se kako je u finalu školovak Turčina Oguza Savaša koji je bio za glavu viši od njega. Veliko srce i talenat.

Laka mu crna zemlja.

• Midžeta unpinned this topic
  • 10 months later...
Sportklub
No image preview

Ekskluzivno: KLS sprema drastične promene, F4 za titulu p...

Klubovima članovima Košarkaške lige Srbije stigao je predlog radikalne promene sistema takmičenja za sezonu 2026/27.

faktički priznaju poraz onog sistema takmičenja koji je čović promovisao sa pešićem letos. proširuju mučeni kls za 2 mesta dodatno, samo jedan ispada sigurno, drugi od nazad igra baraž itd.

bukvalno nista u predlogu ne valja

cvrsto su reseni da sve sem aba bude na amaterskom nivou

Inače, kad sam već tu, danas je KLS uručio donaciju KSV za 15 odabranih (čitaj najvećih sns klubova) potpuno van svakog kriterijuma na osnovu očigledne podobnosti sns što kontam da mora biti protiv nekog akta takmičenja ili sporta ili bilo čega... Ali koga briga za to.. Najjače od svega je što se oni još hvale time, snimilu su 10minutni yt video, dron itd.. Posebno su se iznenadili ovi iz Kule, otkud oni sad da dobiju sportsku opremu baš u ovom trenutku, kažu veliko iznenađenje bilo...

Evo spiska podobnih 15 od 150 klubova KSV-a

KK Vrbas, KK Budućnost, ŽKK Proleter, KK Hajduk, OKK Dunav, ŽKK Sivac, KK Železničar, KK Stara Pazova, KK Jazz Basket, KK Sombor BC, KK Nebeska Udica, KK Čelarevo, KK Borac, KK Defence i ŽKK Stara Pazova.

Posebno će ova donacija značiti KK Sombor BSC koji se do juče zvao Joker, oni mučenici nemaju para i KK Nebeska Udica iz Pančeva koji se juče pojavio i koji ima samo tipa jednu takmičarsku selekciju i SNS je 1 kroz 1, naravno pokupili su ostalim pančevačkim klubovima sve termine koje su mogli za sad.

Edited by theanswer

govna, sve ce sjebati

jos ja jutos otvorio sajt kls da vidim sa kim igra cacak i vidim naslov te vesti koju pominjes, zacudilo me otkud to tu

sad je jasnije

@theanswer

koliko je potrebno novca za sezonu na ovim nizim nivoima od druge srpske do druge lige?

za kls znam da je gotovo 500 000 e neophodno

evo jedan tekst iz leskovca na tu temu

Dnevnik Juga
No image preview

IGOR STOJANOVIĆ: Podneo sam ostavku na mesto predsednika,...

Predsednik Košarkaškog kluba Zdravlje Leskovac Igor Stojanović oglasio se saopštenjem za javnost kako bi na transparentan način navijačima predstavio troškove takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije. „Ko

Mislim da sam pisao negde već o ovome. U suštini velika je razlika između drugog stepena takmičenja koji je nacionalni i trećeg ranga koji je regionalni. Samo na osnovu troškova putovanja i organizacija utakmica kod kuće.. Recimo trojica sudija u b ligi su 27.000 plus delegat plus zapisnički sto plus statističari, plus putni troškovi sudijama, plus obezbeđenje, snimanje utakmica i slično, 50.000 - 60.000 kod kuće za jednu utakmicu je minimum minimuma. Taj trošak recimo u prvoj regionalnoj je duplo manji, u drugoj regionalnoj za još trećinu manji od prve regionalne. Drugi aspekt su putovanja i kakve uslove želiš da napraivš ekipi. Kad gostuješ u Leskovcu iz Zrenjanina moraš da spavaš negde, moraš da jedeš nešto itd. I onda ideš na to koliko će ko da plati igrače i koliko igrača. Tako da zasigurno i u prvoj b ligi varira dosta u smislu od Kolubare iz Lazarevca koja ima najviše para do ne znam Slovena iz Rume i pogledaš tabelu i vidiš onda što su ovi prvi a ovi poslednji.

Na najnižem nivou druge srpske funkcionisanja kluba ako pričamo samo o seniorima ( a retko se priča samo o seniorima jer klubovi imaju gomilu mk selekcija) ali eto samo za seniore, to nije neka cifra ali je velika u odnosu na novac koji pojedini klubovi dobijaju od lokalne samouprave. Dakle, ako meni recimo treba za učešće samo u ligi 700.000 dinara za godinu dana a ja dobijem od grada 150.000 i 100.000 od pokrajine a neki drugi klubovi u istom rangu takmičenja dobiju milion dinara i imaju svoju halu sve je jasno.

Edited by theanswer