Mindaugas Žukauskas Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sterling je neka mešavina Kleja i Skotija Pipena 6 2
Popular Post Jimmy Kowalski Posted 16 hours ago Popular Post Posted 16 hours ago Kakva monstruozna partija Browna, kombinacija Puntera u napadu i Nilikine u odbrani. Ne secam se kad sam poslednji put video takvu allround partiju nekog naseg igraca, koji je pritom igrao skoro bez izmene. Brutalno. Raduje sto se Carlik vratio u formu. Veceras pravi floor general.. I brat Tyrique energetski koliko znaci za ekipu kada je fokusiran, Lessort level. 13
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) E tako, tek sad počinje sezona, 0:0 Što bi reko Bogdan, sjajna partija svih igračaaa... Edited 16 hours ago by DameTime 1
ZokiAsov Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Plitak potok na kraju. Defanzivna klinika. Drago mi zbog zelimira za ovih plus 20. Imam ga na fantaziju 2 1
goofs Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sterling Brown vrlo lako može da bude najbolji all-around igrač u Evropi sledeće sezone, svuda ga ima, strašnu odbranu pegla. Dugo sam mislio da nam je Dujan najbolji potpis ove sezone, ali sad sam ubeđen da je to Sterling. 2
Kreator Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Zaključati jakim ugovorima Sterlinga, Karlika, Tajrika, Nilikinu. Pod OBAVEZNO ! 4 1
SNARC Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, goofs said: Sterling Brown vrlo lako može da bude najbolji all-around igrač u Evropi sledeće sezone, svuda ga ima, strašnu odbranu pegla. Dugo sam mislio da nam je Dujan najbolji potpis ove sezone, ali sad sam ubeđen da je to Sterling. Vec vidim da Kokainopulos sprema ponudu 1 1
Midžeta Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Just now, SNARC said: Vec vidim da Kokainopulos sprema ponudu Rašnirani ce nas sjebati, i see it 3
Plissken Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Kakve dve pobede i to sve bez Vanje, Vasingtona i Nilikine. Ubio je Zeljko sa zonskim presingom, skracivali su napade za po 6-7s. Edited 16 hours ago by Plissken 1
Recommended Posts