Arkadija Posted July 4 Posted July 4 Novak baš nije 100% u ovom meču. Više problema mu je zadao Firnli za 5 gemova, nego Kopriva za ceo meč.
Arkadija Posted July 4 Posted July 4 (edited) Kad god bi Nova Nada zapala npr Nadalu, to bi se klanjalo i ljubila ruka, pondudilo se da mu se ponesu stvari da se ne cima sam, a ne ovako. Edited July 4 by Arkadija 1
Lancia Posted July 4 Posted July 4 Sve sve, ali kad sam procitao da je tema siva boja zavoja na Novakom kolenu
Cash Posted July 4 Posted July 4 53 minutes ago, Arkadija said: Udružili su se i sunce i vetar=pakao. Bukvalno. Joj bre Arkadija uplasi me, ja mislio Nole se muči a ono rutinski 2:0. 2
Serena Posted July 4 Posted July 4 2 minutes ago, Lancia said: Sve sve, ali kad sam procitao da je tema siva boja zavoja na Novakom kolenu Jel se secate kad je Serena (ne ja ) imala gace boje kože? Jel to bese W? Novak skinuo kacket, tek sad ce da proigra 1
Sandradjer Posted July 4 Posted July 4 2:0 u setovima Spoiler Snimili Djokovica kako se presvlaci nakon drugog seta, krupan kadar. Videle se sisice dobro, ovako mu samo vire ispod majice 4
Lancia Posted July 4 Posted July 4 @bags bar si mogao da naznacis o cemu se radi u spojleru, da ne otvaram 1
Ras Posted July 4 Posted July 4 16 minutes ago, Lancia said: Sve sve, ali kad sam procitao da je tema siva boja zavoja na Novakom kolenu Sam je Novak izjavio da je dobio dozvolu od organizatora, juče sam čitao. Druga opcija je crni steznik, što je još gore, a beli ne mogu da nađu 2
Recommended Posts