July 3, 20242 yr 26 minutes ago, Ras said: Francisko Roig je u Beretinijevom boksu, što je novost za mene. I ja sad videla. Od decembra je s njim. Ali bekend ga niko ne nauciti ko ni Raonica, Karlovica & Co. Sta ce im bekend kad imaju ubitacan servis i forhend.
July 3, 20242 yr 23 minutes ago, Serena said: Treci ce ici lakse. Mislila sam za Sinera Pogura ja beretku. Publika navija za pravog Italijana.
July 3, 20242 yr Monfils vodi protiv Vavrinke 2:0 u setovima, dok je u trećem setu 5:5 i meč se prekida zbog mraka.
July 3, 20242 yr Beretini ubija u pojam stulicu sa bekend slajsevima kao Vinci onomad Serenu u SF USO.
July 3, 20242 yr Janik dobio i treci TB. Beretini se bas izglupirao u sva tri. Sledeci Kecmanovic. Raspored za sutra na centalnom: Braca Marej za kraj, verovatno Endijev oprostajni mec.
July 3, 20242 yr 19 minutes ago, Serena said: Braca Marej uvek, ali uvek, kada vidim ovo ili vidim samo džejmija setim se zajedničkog kviz intervjua gde endi nije znao kad je ovom rođendan
July 4, 20242 yr Pa covek ima zenu i troje dece ko bi sve rodjendane popamtio Jos ako je adventista (mislim da oni ne slave rodjendane) kako bi ga se setio. Dzudi zna sigurno
July 4, 20242 yr 13 minutes ago, Serena said: Pa covek ima zenu i troje dece ko bi sve rodjendane popamtio Jos ako je adventista (mislim da oni ne slave rodjendane) kako bi ga se setio. Dzudi zna sigurno Tupan . Pa valjda mu se taj brat rodio pre te dece, imao je vremena da upamti. Jos im kao sportistima stalno isticu datum rodjenja
July 4, 20242 yr 3 hours ago, lostfanforever said: Ne znam za adventiste ali ima cetvoro! Cetvrto mi promaklo, mislila sam Rafa jedno, Novak 2, Marej 3, Fed 4. Znaci Kim je kraljica majka sa cetiri trudnoce Omanula sam i kod adventista, Jehovi svedoci ne slave rodjendan. Sin je imao u razredu druga koji je bio ocajan sto ne moze da ide kod drugara na rodjendan i jos kojesta mu je bilo uskraceno. Edited July 4, 20242 yr by Serena