Serena Posted July 3 Posted July 3 26 minutes ago, Ras said: Francisko Roig je u Beretinijevom boksu, što je novost za mene. I ja sad videla. Od decembra je s njim. Ali bekend ga niko ne nauciti ko ni Raonica, Karlovica & Co. Sta ce im bekend kad imaju ubitacan servis i forhend.
Serena Posted July 3 Posted July 3 23 minutes ago, Serena said: Treci ce ici lakse. Mislila sam za Sinera Pogura ja beretku. Publika navija za pravog Italijana.
Ras Posted July 3 Posted July 3 Monfils vodi protiv Vavrinke 2:0 u setovima, dok je u trećem setu 5:5 i meč se prekida zbog mraka. 1
Serena Posted July 3 Posted July 3 Beretini ubija u pojam stulicu sa bekend slajsevima kao Vinci onomad Serenu u SF USO.
Serena Posted July 3 Posted July 3 Janik dobio i treci TB. Beretini se bas izglupirao u sva tri. Sledeci Kecmanovic. Raspored za sutra na centalnom: Braca Marej za kraj, verovatno Endijev oprostajni mec.
utilitarist Posted July 3 Posted July 3 19 minutes ago, Serena said: Braca Marej uvek, ali uvek, kada vidim ovo ili vidim samo džejmija setim se zajedničkog kviz intervjua gde endi nije znao kad je ovom rođendan 8
Serena Posted July 4 Posted July 4 Pa covek ima zenu i troje dece ko bi sve rodjendane popamtio Jos ako je adventista (mislim da oni ne slave rodjendane) kako bi ga se setio. Dzudi zna sigurno 1
Sandradjer Posted July 4 Posted July 4 13 minutes ago, Serena said: Pa covek ima zenu i troje dece ko bi sve rodjendane popamtio Jos ako je adventista (mislim da oni ne slave rodjendane) kako bi ga se setio. Dzudi zna sigurno Tupan . Pa valjda mu se taj brat rodio pre te dece, imao je vremena da upamti. Jos im kao sportistima stalno isticu datum rodjenja 1
Serena Posted July 4 Posted July 4 (edited) 3 hours ago, lostfanforever said: Ne znam za adventiste ali ima cetvoro! Cetvrto mi promaklo, mislila sam Rafa jedno, Novak 2, Marej 3, Fed 4. Znaci Kim je kraljica majka sa cetiri trudnoce Omanula sam i kod adventista, Jehovi svedoci ne slave rodjendan. Sin je imao u razredu druga koji je bio ocajan sto ne moze da ide kod drugara na rodjendan i jos kojesta mu je bilo uskraceno. Edited July 4 by Serena
Recommended Posts