July 3, 2024Jul 3 2 minutes ago, Serena said: Dal ce Svabo duradi isto Bosovom manekenu veceras, smeskajuci se lepoj Ruskinji u boksu Moj komsija, vrsnjak Pijetrandjelija i dozivotni Fed fan, kaze da ce navijati za Beretinija. Zanima ga sta Novak jos uvek trazi na turu, reko isto ono sto i Fed u njegovim godinama I Tejlor Fric igra u Boss opremi. Uopšte im nisu loše one kaki i kaki/crne kombinacije koje sam video u sezoni trave sada pred Vimbi. Btw, Nina Stojanović o Bosovom manekenu (izvod iz nedavnog intervjua):
July 3, 2024Jul 3 37 minutes ago, ubibobi said: A ko je @Tsai-jev govnovalj? Čekam odgovor od RG Alkaraz
July 3, 2024Jul 3 19 minutes ago, Lancia said: Bilo bi fer da cujemo sta misli Beretini o Nini. Koga briga za to? Pogledala sam prvi deo te epizode sa Ninom, boze koliko povreda i operacija sirota devojka. Skoro naleteh na video o jednoj nasoj odbojkasici, kako je tek ta nadrljala od operacije kolena za malo da umre od sepse
July 3, 2024Jul 3 Dosta mečeva danas u 5 setova. Tomi Pol je prošao dalje, a Kokinakis je izbacio FAA.
July 3, 2024Jul 3 Odličan meč je odigrao Kecmanović. Grigspor uopšte nije naivan igrač i ovo je baš velika pobeda za Keca. Sad mu sleduje Švaba na štulicama.
July 3, 2024Jul 3 34 minutes ago, Lancia said: Mene interesuje I bas Beretini da ti kaze 17 minutes ago, 3opge said: ko je ta guska? Mislis na odbojkasicu?
July 3, 2024Jul 3 2 minutes ago, Serena said: I bas Beretini da ti kaze Vidimo se u dvoristu posle casa
July 3, 2024Jul 3 Prvi brejk u meču tek u drugom setu - Beretini za 4:2. Dobar tenis se igra. Edit. Odmah i ribrejk. Beretini je prilično pomogao sa dve duple u ovom gemu. Francisko Roig je u Beretinijevom boksu, što je novost za mene. Edited July 3, 2024Jul 3 by Ras
July 3, 2024Jul 3 Beretini bolje da nauci da igra bekend, od tolikog izmicanja na forhend ima da mu strada trtica.