mlatko Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 (edited) 1 hour ago, Arkadija said: On je baš propao, mislim psihički, posle onog incidenta sa sudijom u Dohi. Dobro, oproxtili su mu... a uzeo je posle Madrid. Vidim ga još u usponu i sledećih godina možda napadne (mu spopadne) i neki GS ma kako to izgledalo neverovatno. Wawa je u 30-im uzeo 3 a Rus ima tek 26 Edited July 2, 2024 by mlatko
Arkadija Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 17 minutes ago, mlatko said: Dobro, oproxtili su mu... a uzeo je posle Madrid. Vidim ga još u usponu i sledećih godina možda napadne (mu spopadne) i neki GS ma kako to izgledalo neverovatno. Wawa je u 30-im uzeo 3 a Rus ima tek 26 Jeste uzeo Madrid, a onda je imao ispade besa na RG-u u, valjda, drugom kolu, kada se ponašao kao malo dete. Bukvalno je sam sebe tada eliminisao. Psihička stabilnost kod njega je misaona imenica i dok to ne popravi nema mnogo čemu da se nada.
mlatko Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 38 minutes ago, Arkadija said: Jeste uzeo Madrid, a onda je imao ispade besa na RG-u u, valjda, drugom kolu, kada se ponašao kao malo dete. Bukvalno je sam sebe tada eliminisao. Psihička stabilnost kod njega je misaona imenica i dok to ne popravi nema mnogo čemu da se nada. +1 Na betonu je teoretski stabilniji ali na šljaci je uzeo svoje 2 hiljadarke zasad 1
Serena Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Dzesika je juce eliminisala Vondrusovu koja je bila bas losa. A Ivo je te 2003 kroz kvale stigao do glavnog zreba gde ga je u R1 cekao branilac titule Hjuit. Izgubio prvi set sa 61 i dobio naredna 3. Koliko je servis mocno oruzje na travi. 1
Serena Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Na W pada kisa, igra se samo na dva pokrivena terena. Mlada Rumunka Todoni koja ja u prvom kolu pobedila nasu Olgu igra protiv Coco. Mnogo je slatka i zgodna ali protiv Gof nema velike sanse. Moram da prokomentarisem i haljinu od Coco, deluje kao da joj je donji deo dva broja veci od gornjeg, prifircan samo sa prednje strane, a sa zadnje samo cto nije spao
Serena Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Stigli smo dotle da Friz mora da ga brani od nevernih Toma
Lancia Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Heh, nisam znao da je i operacija Novaka na tapetu. Skroz je logicno da foliras povredu i napustis RG u cevrtfinalu. To stvarno nikom ne bi palo na pamet osim Djokovicu. Btw, Ruud i Medvedev na mukama. 3
Serena Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Nisam znala ko je Napapijri maneken Jel pred ocima lepe Flavije?
ubibobi Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 4 minutes ago, Serena said: Nisam znala ko je Napapijri maneken Jel pred ocima lepe Flavije? A ko je @Tsai-jev govnovalj? Čekam odgovor od RG
Serena Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Dal ce Svabo duradi isto Bosovom manekenu veceras, smeskajuci se lepoj Ruskinji u boksu Moj komsija, vrsnjak Pijetrandjelija i dozivotni Fed fan, kaze da ce navijati za Beretinija. Zanima ga sta Novak jos uvek trazi na turu, reko isto ono sto i Fed u njegovim godinama
Ras Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 Nije maneken brenda, nego brend asociram sa Norveškom. A maneken je još od onih fotografija sa kožnom jaknom i iscepanim farmericama i stavom Bate Životinje iz Stefice Cvek. Nisam gledao, samo sam bacio pogled na rezultate. Počeo sam da gledam Kecmanovića, koji se domogao TB u drugom setu, počeo dobro, pa dozvolio dva minibrejka i onda ih je kiša ponovo prekinula. Igra protiv Grikspura i rekao bih da su mu šanse male.
Serena Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 2 minutes ago, Ras said: Nije maneken brenda, nego brend asociram sa Norveškom. Ne znam zasto meni pao na pamet Kokinakis
Serena Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 10 minutes ago, ubibobi said: A ko je @Tsai-jev govnovalj? Čekam odgovor od RG Ne secam se stvarno.
Recommended Posts