mlatko Posted July 2 Posted July 2 (edited) 1 hour ago, Arkadija said: On je baš propao, mislim psihički, posle onog incidenta sa sudijom u Dohi. Dobro, oproxtili su mu... a uzeo je posle Madrid. Vidim ga još u usponu i sledećih godina možda napadne (mu spopadne) i neki GS ma kako to izgledalo neverovatno. Wawa je u 30-im uzeo 3 a Rus ima tek 26 Edited July 2 by mlatko
Arkadija Posted July 2 Posted July 2 17 minutes ago, mlatko said: Dobro, oproxtili su mu... a uzeo je posle Madrid. Vidim ga još u usponu i sledećih godina možda napadne (mu spopadne) i neki GS ma kako to izgledalo neverovatno. Wawa je u 30-im uzeo 3 a Rus ima tek 26 Jeste uzeo Madrid, a onda je imao ispade besa na RG-u u, valjda, drugom kolu, kada se ponašao kao malo dete. Bukvalno je sam sebe tada eliminisao. Psihička stabilnost kod njega je misaona imenica i dok to ne popravi nema mnogo čemu da se nada.
mlatko Posted July 2 Posted July 2 38 minutes ago, Arkadija said: Jeste uzeo Madrid, a onda je imao ispade besa na RG-u u, valjda, drugom kolu, kada se ponašao kao malo dete. Bukvalno je sam sebe tada eliminisao. Psihička stabilnost kod njega je misaona imenica i dok to ne popravi nema mnogo čemu da se nada. +1 Na betonu je teoretski stabilniji ali na šljaci je uzeo svoje 2 hiljadarke zasad 1
Serena Posted July 3 Posted July 3 Dzesika je juce eliminisala Vondrusovu koja je bila bas losa. A Ivo je te 2003 kroz kvale stigao do glavnog zreba gde ga je u R1 cekao branilac titule Hjuit. Izgubio prvi set sa 61 i dobio naredna 3. Koliko je servis mocno oruzje na travi. 1
Serena Posted July 3 Posted July 3 Na W pada kisa, igra se samo na dva pokrivena terena. Mlada Rumunka Todoni koja ja u prvom kolu pobedila nasu Olgu igra protiv Coco. Mnogo je slatka i zgodna ali protiv Gof nema velike sanse. Moram da prokomentarisem i haljinu od Coco, deluje kao da joj je donji deo dva broja veci od gornjeg, prifircan samo sa prednje strane, a sa zadnje samo cto nije spao
Lancia Posted July 3 Posted July 3 Heh, nisam znao da je i operacija Novaka na tapetu. Skroz je logicno da foliras povredu i napustis RG u cevrtfinalu. To stvarno nikom ne bi palo na pamet osim Djokovicu. Btw, Ruud i Medvedev na mukama. 3
ubibobi Posted July 3 Posted July 3 4 minutes ago, Serena said: Nisam znala ko je Napapijri maneken Jel pred ocima lepe Flavije? A ko je @Tsai-jev govnovalj? Čekam odgovor od RG
Serena Posted July 3 Posted July 3 Dal ce Svabo duradi isto Bosovom manekenu veceras, smeskajuci se lepoj Ruskinji u boksu Moj komsija, vrsnjak Pijetrandjelija i dozivotni Fed fan, kaze da ce navijati za Beretinija. Zanima ga sta Novak jos uvek trazi na turu, reko isto ono sto i Fed u njegovim godinama
Ras Posted July 3 Posted July 3 Nije maneken brenda, nego brend asociram sa Norveškom. A maneken je još od onih fotografija sa kožnom jaknom i iscepanim farmericama i stavom Bate Životinje iz Stefice Cvek. Nisam gledao, samo sam bacio pogled na rezultate. Počeo sam da gledam Kecmanovića, koji se domogao TB u drugom setu, počeo dobro, pa dozvolio dva minibrejka i onda ih je kiša ponovo prekinula. Igra protiv Grikspura i rekao bih da su mu šanse male.
Serena Posted July 3 Posted July 3 2 minutes ago, Ras said: Nije maneken brenda, nego brend asociram sa Norveškom. Ne znam zasto meni pao na pamet Kokinakis
Serena Posted July 3 Posted July 3 10 minutes ago, ubibobi said: A ko je @Tsai-jev govnovalj? Čekam odgovor od RG Ne secam se stvarno.
Recommended Posts