Arkadija Posted July 2 Posted July 2 4 minutes ago, mlatko said: Koza prati kozu ( ne odnosi sa na devojku, jel mu to ćerka? baš liče) Ćerka 1
Arkadija Posted July 2 Posted July 2 Kopriva mu je došao kao kec na desetku. Da provežba sve udarce, da testira koleno do maksimuma, da podigne samopouzdanje. 3
Mil@n Posted July 2 Posted July 2 Gledao sam mini intervju sa Viškovićem vidi se da je oprezan da kaže sve je full ali mislim da jeste, pričao je da je mnogo opterećivao koleno i da je odigrao mnogo setova ali da nije bilo nikakvih problema i da je zadovoljan, fizički kaže da je spreman za 5 setova... Joj kad bi uzeo ovo. Bukvalno ništa više da ne igra, odigra OI i ćao svima. 2
Sandradjer Posted July 2 Posted July 2 2 minutes ago, Mil@n said: Gledao sam mini intervju sa Viškovićem vidi se da je oprezan da kaže sve je full ali mislim da jeste, pričao je da je mnogo opterećivao koleno i da je odigrao mnogo setova ali da nije bilo nikakvih problema i da je zadovoljan, fizički kaže da je spreman za 5 setova... Joj kad bi uzeo ovo. Bukvalno ništa više da ne igra, odigra OI i ćao svima. Uvek je jos samo ovo i to traje odavno. Mada, dobro bi bilo
Mil@n Posted July 2 Posted July 2 1 minute ago, Sandradjer said: Uvek je jos samo ovo i to traje odavno. Mada, dobro bi bilo Ja nisam rekao još samo ovo već kad bi uzeo ovo. Imao bi specifičnu težinu jer opet izlazi iz perioda kada nije osvojio ništa, i mnogi misle da više ni ne može, plus je u godinama u kojima je kada svaki GS može biti poslednji. Što se mene tiče završio je kada je posle povrede lakta uzeo Wimbledon, tada sam rekao samo ovo da uzme i ne mora nikad ništa, i stojim pri tome, sad što je on uzeo još koji preko, nisam se bunio... 2
Ros Posted July 2 Author Posted July 2 deutsche telekom poklonio svim korisnica unlimited data do kraja euro2024, amazon prime prenosi wimbledon. bolje od seksa 👌 1
Serena Posted July 2 Posted July 2 (edited) 3 minutes ago, Ros said: bolje od seksa Po ovoj vrucinu sigurno Edited July 2 by Serena 1
Arkadija Posted July 2 Posted July 2 Tri asa za kraj. Novak dobija ovacije na Centralnom terenu, što se retko dešavalo 3
Bogotac Posted July 2 Posted July 2 Biće toga,znaju i oni da će i on uskoro putem Rafe i Rodzera,a I povreda izaziva simpatije 1
Ras Posted July 2 Posted July 2 1 minute ago, Arkadija said: Tri asa za kraj. Novak dobija ovacije na Centralnom terenu, što se retko dešavalo Tako je i počeo, sa 3 asa i jednim servis vinerom. Quote Sajmon Lebon. Au, kakve veličine danas...
Arkadija Posted July 2 Posted July 2 4 minutes ago, Ros said: ode ikonopisac On je baš propao, mislim psihički, posle onog incidenta sa sudijom u Dohi. 1
Lancia Posted July 2 Posted July 2 24 minutes ago, Arkadija said: Tri asa za kraj. Novak dobija ovacije na Centralnom terenu, što se retko dešavalo Svo vreme je bilo lepo navijanje za Novaka. Ne svidja mi se to nikako, odmah se setim onog finala na Us Openu protiv Medvedeva. 1
Recommended Posts