Ras Posted June 29, 2024 Posted June 29, 2024 Olga je upala kao LL: https://nova.rs/sport/tenis/olga-danilovic-laki-luzer-vimbldon-debi 1 1
Jean-Luc Picard Posted June 29, 2024 Posted June 29, 2024 Šta bi na kraju. Jel igra Đoković il ne igra Đoković!?
TS-CS Posted June 29, 2024 Posted June 29, 2024 Igra definitvno. ostaje da se vidi kako ce koleno reagovati u mecevima na tri dobijena. nezahvalno je bilo sta prognozirati. iz ove perspektive mislim da bi uspeh bio plasman u drugu nedelju i da sa turnira ode citav 1
Cash Posted June 29, 2024 Posted June 29, 2024 Alcaraz osvaja Wimbledon. Kod devojaka nemam pojma, Iga neče sigurno.
Hele Posted June 29, 2024 Posted June 29, 2024 22 hours ago, Shaq said: el djoko neki vanzemljak da ne kazem reptil, mozda pre neki hologram ili sta? fazon tipa pre 10 dana imao operaciju na kolenu, danas vec igra i pobedjuje medu na vimbldonu, a izmedju tih 10 dana stigne na evropsko prventvo u fudbalu, kod amidzia na pink, i da skuva nesto kod dzejmi olivera, ima troje dece, restorane, nekretnine, milione fenova po mrezama, dok ja stisnem dugme na daljinskom da prebacim kanal, on se u real tajmu pojavi na totalno random mestima i drzavama wtf?!?! Ja reko stvarno bio na Pinku kod onoga, taman rekoh sebi da necu da ga gledam sad.
Shaq Posted June 29, 2024 Posted June 29, 2024 5 minutes ago, Hele said: Ja reko stvarno bio na Pinku kod onoga, taman rekoh sebi da necu da ga gledam sad. karikirao sam, mada ko zna, mozda je i bio, ne gledam pink..
Serena Posted June 30, 2024 Posted June 30, 2024 Sutra na centalnom Alkaraz, Radukanu i Coco. Siner i Sabalenka na jedinici.
Cash Posted June 30, 2024 Posted June 30, 2024 31 minutes ago, Serena said: Sutra na centalnom Alkaraz, Radukanu i Coco. Siner i Sabalenka na jedinici. Coco Wandeveghe
Ras Posted July 1, 2024 Posted July 1, 2024 (edited) Sablenka se povukla sa turnira, mislim da je muči povreda ramena. Olga izgubila meč prvog kola, kao i Lajović od Dimitrova. Na Centralnom terenu Estonac Lajal dobar protiv Alkaraza. Finiš je drugog seta 5:5, a prvi je dobio Alkaraz u TB. Edit. Alkaraz 2:0, 7:5 u drugom. Edited July 1, 2024 by Ras
Recommended Posts