Ras Posted June 29 Posted June 29 Olga je upala kao LL: https://nova.rs/sport/tenis/olga-danilovic-laki-luzer-vimbldon-debi 1 1
TS-CS Posted June 29 Posted June 29 Igra definitvno. ostaje da se vidi kako ce koleno reagovati u mecevima na tri dobijena. nezahvalno je bilo sta prognozirati. iz ove perspektive mislim da bi uspeh bio plasman u drugu nedelju i da sa turnira ode citav 1
Cash Posted June 29 Posted June 29 Alcaraz osvaja Wimbledon. Kod devojaka nemam pojma, Iga neče sigurno.
Hele Posted June 29 Posted June 29 22 hours ago, Shaq said: el djoko neki vanzemljak da ne kazem reptil, mozda pre neki hologram ili sta? fazon tipa pre 10 dana imao operaciju na kolenu, danas vec igra i pobedjuje medu na vimbldonu, a izmedju tih 10 dana stigne na evropsko prventvo u fudbalu, kod amidzia na pink, i da skuva nesto kod dzejmi olivera, ima troje dece, restorane, nekretnine, milione fenova po mrezama, dok ja stisnem dugme na daljinskom da prebacim kanal, on se u real tajmu pojavi na totalno random mestima i drzavama wtf?!?! Ja reko stvarno bio na Pinku kod onoga, taman rekoh sebi da necu da ga gledam sad.
Shaq Posted June 29 Posted June 29 5 minutes ago, Hele said: Ja reko stvarno bio na Pinku kod onoga, taman rekoh sebi da necu da ga gledam sad. karikirao sam, mada ko zna, mozda je i bio, ne gledam pink..
Serena Posted June 30 Posted June 30 Sutra na centalnom Alkaraz, Radukanu i Coco. Siner i Sabalenka na jedinici.
Cash Posted June 30 Posted June 30 31 minutes ago, Serena said: Sutra na centalnom Alkaraz, Radukanu i Coco. Siner i Sabalenka na jedinici. Coco Wandeveghe
Ras Posted July 1 Posted July 1 (edited) Sablenka se povukla sa turnira, mislim da je muči povreda ramena. Olga izgubila meč prvog kola, kao i Lajović od Dimitrova. Na Centralnom terenu Estonac Lajal dobar protiv Alkaraza. Finiš je drugog seta 5:5, a prvi je dobio Alkaraz u TB. Edit. Alkaraz 2:0, 7:5 u drugom. Edited July 1 by Ras
Recommended Posts