Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Middle izvini se Strajniću

• Haha 3
Posted

lepo se izvinio lik, nisu mu krive sudije ili neko levi

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Bar vodimo na tajnim tabelama Evrolige i ABA lige koje boduju broj izvinjenja igraca posle lose (i bezvoljno) odigranih utakmica u sezoni.

Ubedljivo smo prvi u oba takmicenja na tim tabelama.

• Haha 2
  • Hvala 1
Posted
4 minutes ago, uini said:

lepo se izvinio lik, nisu mu krive sudije ili neko levi

Meni više izgleda kao da se izvinuo.

• Haha 2
Posted
7 minutes ago, uini said:

levi

Pa nije ga on ni pljuvao. 

• Haha 1
Posted

Crtao se ovaj poraz posle Zalgirisa i Minhena, poljuljana ekipa bez samopouzdanja na jednom od retkih neprijatnih gostovanja u ligi.

Uvek smo kilavi tamo, a Cedevita je ove sezone solidan tim sa vrlo solidnim trenerom, u dobrom su momentu i raspolozenju.

Cudi me da smo uopste bili relativno konkurentni do kraja sa Nedarom & Kenanom na indeksu -13 i 2/13 iz igre.

Sustinski nije ni bitno, vec smo previse zagovnali situaciju u aba.

Da su komsije izgubile od Krke pa i da se nadamo necemu, ovako nije ni bilo realno da se umesamo u borbu za vrh. 

Sezona staje u cetvrtak i mec protiv Armanija. Pobedom bismo na neko vreme suzbili ovaj gorak ukus u ustima, dok nas poraz gura u provaliju i u el.

Vec me hvata jeza od nervoze u hali. Bas los momenat za rovitog Petruseva, ali sta je tu je.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, FPLS said:

Sezona staje u cetvrtak i mec protiv Armanija. Pobedom bismo na neko vreme suzbili ovaj gorak ukus u ustima, dok nas poraz gura u provaliju i u el.

Vec me hvata jeza od nervoze u hali. Bas los momenat za rovitog Petruseva, ali sta je tu je.

To je to. Urnisacemo ih 30 razlike. Placaju Zabari cenu svih pokidanih zivaca.

Kalina u naletu strasti se vata za sorc i posluzuje gradjevinskim kolicima komplet klupu Armanija, dobija zabranu nastupa do kraja sezone. Sasvim dovoljno za preokret sezone i plasman na f4

• +1 1
  • Haha 1
Posted
21 minutes ago, sigurnost said:

Meni više izgleda kao da se izvinuo.

gramaticki skroz korektno izgleda

Posted

Nikada neće naučiti...

1029945_zvezdamega87500_ls.jpg

• +1 1
Posted

Najbolje da smenimo Sferopulosa. On je kriv. :laugh:

Verovatno je ovo trenutak da opet napišem kako je tim kriminalno selektovan, možda dobijem koji lajk više...

btw, novembar - Partizan je imao 2-8, mi 6-4. 

On 21. 11. 2024. at 21:43, Ivo Petović said:

Nisam mnogo gledao Partizan, ali oni su definitivno kvalitetniji od Zvezde, svakako od ove bez Bolomboja. Kapiram da su pogubili dosta neizvesnih utakmica i imali minus samopouzdanja, ali tim je napravljen bez kompromisa ko ima koji pasoš i filozofije "neće valjda u svakom napadu da napadaju Tea i Nedu, a valjda će Plavšić da bude igrač za 5 minuta u EL"....

Ne znači da će biti bolji na kraju, kvalitetniji su bili i prošle godine, pa su prsli, ali nije svaki dan subota.

btw 2, Vlade Djurović je sve lepo rekao, osim dela za Bolomboja gde se nalupetao. Ja to pričam od novembra.

Posted

ako je vlade djurovic sve lepo rekao, onda stvarno treba smeniti sferopulosa ;/