Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Od 3-14 njihova serija 62-29, tose nisam nado

• Replies 15.4k
  • Views 824.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Zvezda ima jedno 3x skuplji roster od Bajerna

Energetski je CZ busan kurac vec neko vreme sto je izgleda cena matorog rostera.  Ne bih voleo da budem u pravu, ali strepece se ovde i za play in

5 minutes ago, MeanM@ said:

Ah dobro, necemo se nervirati, desava se. :)

Ceka se Tiosav da se popickara sa nekim na 25 razlike

Na 40 razlike.

.

Edited by Dankan Ajdaho

53 minutes ago, elementary said:

Kako je gadan ovaj njihov trener kad ga vidim jeza me prodje ,ne znam da li mi više liči na pedofila  ili nacistu  ,možda i oba zajedno :) 

Gledaj ovog usera jbt.

Herbert je Kanađanin, inače mnogo fin i korektan lik

Oni će paceri na kraju izgubiti 30 razlike .Dobro je sto ne gledam .Najvise me zao sto sam dao novac za Eltv a verovarno neću pogledati više nijednu utakmicu .

Taman pomisliš da će ovo biti ta sezona kada se nećemo raspasti ali ne lezi vraže 😂

24 minutes ago, assignment said:

Brate ne igra Sferi, kao što nije ni igrao kada smo ih kući dobili + 20....

Moramo misliti na medjusobni :fantom:

1 minute ago, elementary said:

Oni će paceri na kraju izgubiti 30 razlike .Dobro je sto ne gledam .Najvise me zao sto sam dao novac za Eltv a verovarno neću pogledati više nijednu utakmicu .

Taman pomisliš da će ovo biti ta sezona kada se nećemo raspasti ali ne lezi vraže 😂

Hvala bogu da igrasmo sa Albom i Asvelom u onom periodu, dobismo pored kilave igre. Sferopulos je imao neke utakmice za ove dve godine kada bukvalno pre kraja poluvremena mozes reci da smo vec skinuli gace i da igramo rekreativo do kraja

Bolje smo igrali kada smo igrali dupla kola i imali manje vremena za odmor. Čim smo dobili više vremena za odmor i trening raspali smo se kao i svake godine posle februara .

Dizemo formu posle za kls tamo juna i to je to :) 

3 minutes ago, elementary said:

Gomilu nerava sam pogubio i dok smo dobijali... Sad sam na terapiji koja se sastoji u ne gledanju više nijedne utakmice do kraja... I deluje... Iz aviona se videlo da ova ekipa igra ubedljivo najgoru košarku u EL u poslednjih par meseci... Moralo je da pukne, i puklo je... Grk je bivši vrlo skoro... Težak zajeb je bilo produženje ugovora usred sezone... Sad će biti i bolno i skupo... 

Aj barem da odbranimo medjusobni :covid19:

• Author

+2 medjusobni. plan B za ovu tekmu imamo 😂😂😂

Kup smo uzeli, to je važno takmicenje

Oh, tjera se i Sfero. Kakvi ste smaraci :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.