Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Ima boga što udesi da propustim ovako neke utakmice. 

Gledajući statistiku deluje da su nas urnisali trojkama, prečesto se dešava da bi bilo pripisano faktoru sreće iliti sralo ih doktrini.

Ovo su ipak bila dva meča koja smo nekako morali da prelomimo na našu stranu, ali ako treba samo Filipa jahati dok ne crkne ko magarac i vući ga bolesnog na putovanje - onda jbg.

• Replies 14.3k
  • Views 693.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

11 minutes ago, Valk said:

Ima boga što udesi da propustim ovako neke utakmice. 

Gledajući statistiku deluje da su nas urnisali trojkama, prečesto se dešava da bi bilo pripisano faktoru sreće iliti sralo ih doktrini.

Ovo su ipak bila dva meča koja smo nekako morali da prelomimo na našu stranu, ali ako treba samo Filipa jahati dok ne crkne ko magarac i vući ga bolesnog na putovanje - onda jbg.

Bajern je izrazito domaca ekipa, imaju samo dva tesna poraza kuci, jedan posle produzetka. Tako da to nije bila utakmica pod trebali smo dobiti, ali poraz kuci protiv Zalgirisa jeste bilo pod treba ovo dobiti.

To po strani i kuknjava koja je donekle opravdana, jer tim zaista deluje totalno van balansa, van energije (a dobro smo sinoc otvorili 12:3) ipak igramo najbolju sezonu u istoriji. Ako uspemo barem malo da se oporavimo, doguracemo nadam se do tog plej off-a i time bi sezona u EL izpunila ocekivanja.

Ko je poceo da sanja o F4, domaci teren  i tako to je naravno sada totalno razocaran...

14 minutes ago, assignment said:

Bajern je izrazito domaca ekipa, imaju samo dva tesna poraza kuci, jedan posle produzetka.

Znam to, ali pošto sam nedavno izjavila da tradicije postoje da bi se srušile - nisam htela namerno da potežem taj argument.

Da je bila tesna utakmica gde je odlučio jedan posed, pa i nekako. Ja sam na aerodromu gledala rezultat live i u 1/4 vidim vodimo lepo, pa kao, dobro je. Sledeća stvar - gubimo skoro 30 razlike. Bukvalno sam mislila da je zabagovalo nešto na aplikaciji :wacko:

Na kraju -18 još ispade super...

Koliko trojki su nam dali 19,20? Boles'

Filip bolje da je odmorio. Kenan ne moze nista protiv ove grupe gradjana.

Kalina mora da udje, a bilo je u planu da Jago i on ne igraju

Edited by MiddleClass

Ok,ovo je potpuni raspad i nešto je puklo u svlačionici,samo ne znam na kojoj relaciji,penzioneri ispred zgrade igraju sa više zelje

Hordov i ekipa na boga ne misli.

Baš raspad, vidi se iz aviona. Sa ovakvom igrom ova ekipa teško da će bilo koga dobiti u EL do kraja sezone... 

Kako nazvati ovo što igra Nedović?

Nemanjica ponovo probija nivoe jadnosti mada je delovalo da je to nemoguće.

Kvalitet je tu gde jeste, sa prednostima i manama rostera, ali onih 'iracionalnih' plus/minus 10-15% koje tim postize na osnovu 'hemije' su debelo u minusu zbog fejla trenera i svlacionice da odrzi motiv i atmosferu medju igracima.

Bas deluju smoreno, ne znam sta moze istu ovu skupinu da podigne za to sto treba do kraja sezone. Neki inati mozda da prorade, al opet, tesko to pali protiv ovih sto nas cekaju do kraja, pre svega u EL.

Šta radi olupina Nemanje Nedovića?

Grk je uspeo da postigne da mu praktično čitav tim sem jednog ili dva igrača izgledaju kao amateri.

Kalina daje znake života.

Nedara kriv za jedno 10ak poena