Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Naravno, Zalgiris veceras na 13% za 3 nakon sto su protiv nas ubacili sve... Francisko 8 poena i 2/9 iz igre, u areni je izgledao kao Lilard.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Maximili said:

Sto se mene tice i mog stava.. Treba pruziti sansu raznoraznim trenerima.. Sakota, Alimpije, Obradovic, Ivanovic, Sferopulos... Sve je to go kurac.. Bukvalno lipov kurac.. 

Ali ako zelimo neki rezultat, samo jedan covek nam moze pomoci

Steve Kerr?

• Haha 4
  • Hvala 2
Posted
23 minutes ago, FPLS said:

Naravno, Zalgiris veceras na 13% za 3 nakon sto su protiv nas ubacili sve... Francisko 8 poena i 2/9 iz igre, u areni je izgledao kao Lilard.

Nisu ga čuvali Nedović jago i kenan.

Posted
39 minutes ago, Maximili said:

Ne treba se loziti, sezona je na zalost otpisana. Velika lova je ulupana u ovo. 

Nece ova ekipa proraditi, nece Kalina prograti jer ovo predugo traje i ne ide na dobro. 

Sto se mene tice i mog stava.. Treba pruziti sansu raznoraznim trenerima.. Sakota, Alimpije, Obradovic, Ivanovic, Sferopulos... Sve je to go kurac.. Bukvalno lipov kurac.. 

Ali ako zelimo neki rezultat, samo jedan covek nam moze pomoci

Radonja, ti li si?

Znači Obradović, Ivanović i Sferopulos, svi go kurac od trenera, ali zato imamo igrački kadar, Oklahoma da nam zavidi, daj bre :gospode:

• +1 2
  • Haha 3
Posted
1 hour ago, ducca said:

Steve Kerr?

Obligatory

Posted

Statistika sa sajta Evrolige kaze da je Bolomboy na terenu proveo 34:31 minuta i u +/- statistici je na nuli tj dok je on bio u igri rezultat je bio neresen sto dovodi do neverovatnog podatka da je za 5:29 minuta koliko je on bio na klupi rezultat ostatka tima sjajnih -18.

• +1 6
  • Hvala 1
  • Tužno 2
Posted

Pogledati Nedarinu statistiku i odmah mu ponuditi još dva miliona za produženje saradnje :wub:

• +1 2
Posted
11 hours ago, MiddleClass said:

Ne smaraj jbt. Cist faul bio...

Jedu govna sudije na obje strane.

Bas lose sude

Ne smaraj ti kad nemas pijma o cemu govorim, a mrzi me da crtam.

Posted

Je li serija Bajerna 25-0 neki rekord (u profi košarci i istom nivou takmičenja)?

Posted
2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Je li serija Bajerna 25-0 neki rekord (u profi košarci i istom nivou takmičenja)?

Mislim da to još niko ne beleži ali sigurno je u top 10, verovatno i top 5 ako se gleda serija gde je jedan tim imao 0

Posted

Meni nije poznato nešto slično.

Posted

Napravio je Dalas protiv Oklahome 2023. seriju 30-0.

• +1 1
Posted (edited)
18 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Prošle sezone Asvel protiv Valensije:
"According to data available since the 2007/2008 season, the French club created the longest scoring run in a single EuroLeague game. At one point, the scoreboard at La Fonteta showed 38:44. A few minutes later, Asvel led 69:38, marking a 25-0 run, which stands as the longest in recent competition history."

edit: 
I ovo što reče Milošica, Dalas 30-0  protiv OKC. Pre toga u sezoni 08/09 Klivlend protiv Milvokija 29-0.

Edited by smooth.Op
Posted

Znači izjednačismo rekord u Evropi. Bravo, bravo!!!