Arthur Kirkland Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Energetski je CZ busan kurac vec neko vreme sto je izgleda cena matorog rostera. Ne bih voleo da budem u pravu, ali strepece se ovde i za play in 3
Dankan Ajdaho Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, MeanM@ said: Ah dobro, necemo se nervirati, desava se. Ceka se Tiosav da se popickara sa nekim na 25 razlike Na 40 razlike.
goofs Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 53 minutes ago, elementary said: Kako je gadan ovaj njihov trener kad ga vidim jeza me prodje ,ne znam da li mi više liči na pedofila ili nacistu ,možda i oba zajedno Gledaj ovog usera jbt. Herbert je Kanađanin, inače mnogo fin i korektan lik 4
elementary Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Oni će paceri na kraju izgubiti 30 razlike .Dobro je sto ne gledam .Najvise me zao sto sam dao novac za Eltv a verovarno neću pogledati više nijednu utakmicu . Taman pomisliš da će ovo biti ta sezona kada se nećemo raspasti ali ne lezi vraže 😂 1
MiddleClass Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 24 minutes ago, assignment said: Brate ne igra Sferi, kao što nije ni igrao kada smo ih kući dobili + 20.... Moramo misliti na medjusobni 1 2
Arthur Kirkland Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, elementary said: Oni će paceri na kraju izgubiti 30 razlike .Dobro je sto ne gledam .Najvise me zao sto sam dao novac za Eltv a verovarno neću pogledati više nijednu utakmicu . Taman pomisliš da će ovo biti ta sezona kada se nećemo raspasti ali ne lezi vraže 😂 Hvala bogu da igrasmo sa Albom i Asvelom u onom periodu, dobismo pored kilave igre. Sferopulos je imao neke utakmice za ove dve godine kada bukvalno pre kraja poluvremena mozes reci da smo vec skinuli gace i da igramo rekreativo do kraja
elementary Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bolje smo igrali kada smo igrali dupla kola i imali manje vremena za odmor. Čim smo dobili više vremena za odmor i trening raspali smo se kao i svake godine posle februara . Dizemo formu posle za kls tamo juna i to je to
Michael Krueger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, elementary said: Oni će paceri na kraju izgubiti 30 razlike .Dobro je sto ne gledam .Najvise me zao sto sam dao novac za Eltv a verovarno neću pogledati više nijednu utakmicu . Taman pomisliš da će ovo biti ta sezona kada se nećemo raspasti ali ne lezi vraže 😂 Gomilu nerava sam pogubio i dok smo dobijali... Sad sam na terapiji koja se sastoji u ne gledanju više nijedne utakmice do kraja... I deluje... Iz aviona se videlo da ova ekipa igra ubedljivo najgoru košarku u EL u poslednjih par meseci... Moralo je da pukne, i puklo je... Grk je bivši vrlo skoro... Težak zajeb je bilo produženje ugovora usred sezone... Sad će biti i bolno i skupo... 2
Recommended Posts