Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Od 3-14 njihova serija 62-29, tose nisam nado

• +1 4
Posted

Zvezda ima jedno 3x skuplji roster od Bajerna

• Haha 1
Posted

Energetski je CZ busan kurac vec neko vreme sto je izgleda cena matorog rostera.  Ne bih voleo da budem u pravu, ali strepece se ovde i za play in

• +1 3
Posted
5 minutes ago, MeanM@ said:

Ah dobro, necemo se nervirati, desava se. :)

Ceka se Tiosav da se popickara sa nekim na 25 razlike

Na 40 razlike.

Posted (edited)

.

Edited by Dankan Ajdaho
Posted
53 minutes ago, elementary said:

Kako je gadan ovaj njihov trener kad ga vidim jeza me prodje ,ne znam da li mi više liči na pedofila  ili nacistu  ,možda i oba zajedno :) 

Gledaj ovog usera jbt.

Herbert je Kanađanin, inače mnogo fin i korektan lik

• +1 4
Posted

Oni će paceri na kraju izgubiti 30 razlike .Dobro je sto ne gledam .Najvise me zao sto sam dao novac za Eltv a verovarno neću pogledati više nijednu utakmicu .

Taman pomisliš da će ovo biti ta sezona kada se nećemo raspasti ali ne lezi vraže 😂

• +1 1
Posted
24 minutes ago, assignment said:

Brate ne igra Sferi, kao što nije ni igrao kada smo ih kući dobili + 20....

Moramo misliti na medjusobni :fantom:

• +1 1
  • Haha 2
Posted
1 minute ago, elementary said:

Oni će paceri na kraju izgubiti 30 razlike .Dobro je sto ne gledam .Najvise me zao sto sam dao novac za Eltv a verovarno neću pogledati više nijednu utakmicu .

Taman pomisliš da će ovo biti ta sezona kada se nećemo raspasti ali ne lezi vraže 😂

Hvala bogu da igrasmo sa Albom i Asvelom u onom periodu, dobismo pored kilave igre. Sferopulos je imao neke utakmice za ove dve godine kada bukvalno pre kraja poluvremena mozes reci da smo vec skinuli gace i da igramo rekreativo do kraja

Posted

Bolje smo igrali kada smo igrali dupla kola i imali manje vremena za odmor. Čim smo dobili više vremena za odmor i trening raspali smo se kao i svake godine posle februara .

Dizemo formu posle za kls tamo juna i to je to :) 

Posted
3 minutes ago, elementary said:

Gomilu nerava sam pogubio i dok smo dobijali... Sad sam na terapiji koja se sastoji u ne gledanju više nijedne utakmice do kraja... I deluje... Iz aviona se videlo da ova ekipa igra ubedljivo najgoru košarku u EL u poslednjih par meseci... Moralo je da pukne, i puklo je... Grk je bivši vrlo skoro... Težak zajeb je bilo produženje ugovora usred sezone... Sad će biti i bolno i skupo... 

• +1 2
Posted

Aj barem da odbranimo medjusobni :covid19:

Posted

+2 medjusobni. plan B za ovu tekmu imamo 😂😂😂

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Kup smo uzeli, to je važno takmicenje

Posted

Oh, tjera se i Sfero. Kakvi ste smaraci :fantom:

• +1 4