Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja kad sam pričao da je zalizani Grk prevarant, ovde mi se lupali minusu.

Evo vam ga Grk, jebo vas on u guzicu

Edited by Maximili
  • +1 1
  • Haha 1
  • -1 6
Posted

Ona trojka Obsta kao da je ubila i poslednji deo motivacije. Jbt, u 7. sekundi lik dize sa 11 metara i pogadja najopustenije

Posted

Ma daj bre igrači kao po kazni da igraju ,napad katastrofa a odbrana u drugoj četvrtini u fazonu odaljim se od igrača stavim ruke na bok i kažem ma neće pogoditi .

• +1 1
Posted
Just now, Maximili said:

Ja kad sam pričao da je Zalužani Grk prevarant, ovde mi se lupali minusu.

U redu je, igramo krsh trenutno, niko ne spori, al izjave iz facikle ‘ja kad sam pricao…’ nisu bas odraz stalozenog stava i misljenja

• +1 3
Posted

A lepo je pricao covek dok je jos bilo sanse da se uradi nesto… :grujica:

• Haha 3
Posted

Imamo samo Bolomboja na poziciji centra, oni sutiraju kao na treningu.

Ekipa zasluzuje podrsku za dosadasnji deo sezone, a Bajern je ozbiljns domacinska ekipa koju nismo dobili u Minhenu 10 godina.

Ovo jeste losa cetvrtina, ajmo malo realnosti, umesto pljuvanja.

Posted
2 minutes ago, Maximili said:

Ja kad sam pričao da je zalizani Grk prevarant, ovde mi se lupali minusu.

Brate ne igra Sferi, kao što nije ni igrao kada smo ih kući dobili + 20....

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Lord Stef said:

Ona trojka Obsta kao da je ubila i poslednji deo motivacije. Jbt, u 7. sekundi lik dize sa 11 metara i pogadja najopustenije

Mislim, ako nemaju mentalne stabilnosti da igraju top level kosarku i ne ispadaju previse iz ritma kad ne ide sve po planu A onda i nisu za tu gde su sad. Ovo su utakmice gde ocekujes upravo suprotno od ovog sto gledamo.
Rekao bih da su Sfero i drugari fejlovali poprilicno na tom planu, nema ovde trenutno tima

• +1 2
Posted
Just now, MeanM@ said:

Mislim, ako nemaju mentalne stabilnosti da igraju top level kosarku i ne ispadaju previse iz ritma kad ne ide sve po planu A onda i nisu za tu gde su sad. Ovo su utakmice gde ocekujes upravo suprotno od ovog sto gledamo.
Rekao bih da su Sfero i drugari fejlovali poprilicno na tom planu, nema ovde trenutno tima

Ma to svakako, cela ekipa deluje skroz bez energije. Samo kazem, ono bas ubija moral

Posted

Negledljivo je već dugo, ali smo nekako dobijali lošije timove. Posle Žalgirisa sam digao ruke od ove ekipe (a naivno sam se nadao da ćemo bolje zaigrati posle pauze), jer oči krvare bukvalno. Tim porazom smo doveli u pitanje i top10. KKCZ kao da je proklet klub, uvek nađe način da zasere sezonu u EL... Da li na samom početku, ili kao sad, pri kraju... 

Grk je zreo za pedalu. Ako je on hteo da dovede ovog raspalog Brauna, a nije mu nametnut, tim pre... 

• +1 1
Posted

Svaki naš napad izučavaće se na košakaškim seminarima na temi "namaloumniji potezi u istoriji košarke".

• +1 1
Posted

u prvom delu sezone smo bili medju najbolji u odbrani šuta za tri. sad nas urnisu svi sa trojkama 

Posted

Kakve su ovo pizde, to je nerealno.

Posted (edited)

Ne gledam drugo jer nema potrebe.. samo pratim rezultat i pljujem ovde ugladjenog prevaranta. 

Nije do igrača, nije do Kalinića koji igra najgoru sezonu u životu.. Kalinić pijan da dolazi na utakmice bio bi bolji od ovoga što igra.. pri tome treba reći da je veoma motivisan i da nije problem u pristupu.. zna se do koga je.

Kenan, Nedovic, više ih neću prozivati.. kad trener dozvoli da mu igrači ovako izgledaju, a posao mu je da izvuče maksimum iz njih, jebi ti takvog trenera.. seronja zalizani.. što pre vratimo Radonju to bolje.. do tada ovo mrcvarenje

Edited by Maximili
  • +1 1
  • -1 2
Posted

Ah dobro, necemo se nervirati, desava se. :)

Ceka se Tiosav da se popickara sa nekim na 25 razlike

• +1 1