Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Kakva gomila imbecila 

• Replies 14.3k
  • Views 693.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Cirkuzijada :)

Srećom ne nerviram se vise. Gledam još ali više nema uzbuđujenja, što mi je okej

Ovi koraci Kalinica govore u kolikom kurcu se nalazi ova ekipa. Kontra 3/1 on lagano u igraca

Ovo nad Kalinićem je delovao kao faul ko vrata. Pa posto nisu svirali onda su mi dali korake.

Kakav horor Nikole Kalinića again.

Ali koji je duh ušao u Kalinu, toliko pouzdan igrač, a u kanalu pola godine....

Ma nerviranja nema ,lagana priča ,možemo se samo iznenaditi . Ovo sto smo odigrali u oboj četvrtini se treba izucavati .Kakvi napadi koliko gluposti . Na kraju će se odvojiti i otići na desetak razlike iako i oni ništa ne igraju .

Evo ih i tih desetak razlike ,za čas.

Edited by elementary

Svi su u kanalu pola godine.. ja sam se nadao da će ekipa izaći iz krize ali od toga nema ništa.  Ovo nije kriza ili pad forme, ovo smo mi, ovo je naše lice.

Trpaj boraniju .Vise sreće sledeće godine .

Kakva gomila pičkastih impotentnih usranih imbecila, na čelu sa zalizanim Grkom.

tumblr_nmfdsmPMyP1terwlso1_250.gif.8c3236f146f55f3be8e3e1a9a189ea61.gif

Totalni raspad, nakon dobrog početka, šteta... Ovde mora u timu nešto puklo, ili sa trenerom, ali ovo što igramo je bože sačuvaj...

Jago je mislima na karnevalu u Riju... Ceo napad sam vodi loptu i da pas na polovini terena na 0.1

Defetizam je trenutno na visokom nivou, ali ja se ne bih zakleo da ova ekipa ima u sebi jos koju pobedu do kraja sezone. Skandal od forme, pristupa, racija…

ili promeniti 10 igrača ili trenera.