Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Cirkuzijada :)

Srećom ne nerviram se vise. Gledam još ali više nema uzbuđujenja, što mi je okej

Posted

Ovi koraci Kalinica govore u kolikom kurcu se nalazi ova ekipa. Kontra 3/1 on lagano u igraca

Posted

Ovo nad Kalinićem je delovao kao faul ko vrata. Pa posto nisu svirali onda su mi dali korake.

Posted

Ali koji je duh ušao u Kalinu, toliko pouzdan igrač, a u kanalu pola godine....

Posted (edited)

Ma nerviranja nema ,lagana priča ,možemo se samo iznenaditi . Ovo sto smo odigrali u oboj četvrtini se treba izucavati .Kakvi napadi koliko gluposti . Na kraju će se odvojiti i otići na desetak razlike iako i oni ništa ne igraju .

Evo ih i tih desetak razlike ,za čas.

Edited by elementary
Posted

Svi su u kanalu pola godine.. ja sam se nadao da će ekipa izaći iz krize ali od toga nema ništa.  Ovo nije kriza ili pad forme, ovo smo mi, ovo je naše lice.

• +1 1
Posted

Trpaj boraniju .Vise sreće sledeće godine .

• -1 2
Posted

Kakva gomila pičkastih impotentnih usranih imbecila, na čelu sa zalizanim Grkom.

• -1 2
Posted

Totalni raspad, nakon dobrog početka, šteta... Ovde mora u timu nešto puklo, ili sa trenerom, ali ovo što igramo je bože sačuvaj...

Posted

Jago je mislima na karnevalu u Riju... Ceo napad sam vodi loptu i da pas na polovini terena na 0.1

Posted

Defetizam je trenutno na visokom nivou, ali ja se ne bih zakleo da ova ekipa ima u sebi jos koju pobedu do kraja sezone. Skandal od forme, pristupa, racija…

• +1 1