March 6Mar 6 Cirkuzijada Srećom ne nerviram se vise. Gledam još ali više nema uzbuđujenja, što mi je okej
March 6Mar 6 Ovi koraci Kalinica govore u kolikom kurcu se nalazi ova ekipa. Kontra 3/1 on lagano u igraca
March 6Mar 6 Ovo nad Kalinićem je delovao kao faul ko vrata. Pa posto nisu svirali onda su mi dali korake.
March 6Mar 6 Ma nerviranja nema ,lagana priča ,možemo se samo iznenaditi . Ovo sto smo odigrali u oboj četvrtini se treba izucavati .Kakvi napadi koliko gluposti . Na kraju će se odvojiti i otići na desetak razlike iako i oni ništa ne igraju . Evo ih i tih desetak razlike ,za čas. Edited March 6Mar 6 by elementary
March 6Mar 6 Svi su u kanalu pola godine.. ja sam se nadao da će ekipa izaći iz krize ali od toga nema ništa. Ovo nije kriza ili pad forme, ovo smo mi, ovo je naše lice.
March 6Mar 6 Totalni raspad, nakon dobrog početka, šteta... Ovde mora u timu nešto puklo, ili sa trenerom, ali ovo što igramo je bože sačuvaj...
March 6Mar 6 Jago je mislima na karnevalu u Riju... Ceo napad sam vodi loptu i da pas na polovini terena na 0.1
March 6Mar 6 Defetizam je trenutno na visokom nivou, ali ja se ne bih zakleo da ova ekipa ima u sebi jos koju pobedu do kraja sezone. Skandal od forme, pristupa, racija…