Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

10 minutes ago, goofs said:

Nije CMMov problem loša asistencija i razigravanje, problem je što je čovek kamenjar i ako se ne zaleti jako na koš nema poena od njega. Isti je bio i u onom prvom stintu u Partizanu, pizdeo sam zbog toga, igrač za kontra napad.

Petrušev izgleda ne ide u Minhen, razboleo se.

Onda bi valjalo da se malo I potrci ekipno. Ne znam statisticki, ali odokativno uopste ne delujemo opasni u transition offense.

• Replies 14.3k
  • Views 693.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

To je zbog problema sa skokom u prvom redu i sporog prvog pasa. Koristi CMM otvoren teren kad god mu se ukaže prilika.

Petriusev u avionu. Valjda da zarazi jos par igraca i Nesu Ilica

47 minutes ago, MiddleClass said:

Petriusev u avionu. Valjda da zarazi jos par igraca i Nesu Ilica

Ako je zaista zakačio virus kojem nobelovcu je palo na pamet da putuje, pa još avionom sa ostalim saigračima :isuse:

@Ros @assignment imate li karte? i očekujem fotke!

Filip Petrušev i Luka Mitrović se nalaze na spisku putnika za Minhen, saznaje Meridian sport. Iako nisu na sto odsto, zajedno sa ostatkom ekipe su krenuli za Nemačku na utakmicu protiv Bajerna.

Objasnio je Janis Sferopulos na konferenciji za medije da je Petruševa pokosio stomačni viris i da je upitan za meč sa Bavarcima, dok Mitrović i dalje nije sanirao povredu.

Odučeno je da tandem centara krene put Nemačke, a da li će biti u sastavu – ostaje upitno i Sferopulos će na dan utakmice doneti konačan sud uz dogovor sa stručnim štabom. Osim Majka Dauma, svi ostali su krenuli na ekspediciju.

Pored kadrovskih problema, Beograđanima ne ide naruku ni tradicija protiv Bavaraca. Prvi meč u Areni izabranici Janisa Sferopulosa ubedljivo su dobili (101:77), ali u Nemačkoj tim sa Malog Kalemegdana nije slavio još od 2015. godine.

Edited by Milosh76

• Author

potraznja karata danas je tolika da bi napunili alianc arenu bez po jada :ziga:

pumpaj!!!

• Author
5 hours ago, Milosh76 said:

Filip Petrušev i Luka Mitrović se nalaze na spisku putnika za Minhen, saznaje Meridian sport. Iako nisu na sto odsto, zajedno sa ostatkom ekipe su krenuli za Nemačku na utakmicu protiv Bajerna.

Objasnio je Janis Sferopulos na konferenciji za medije da je Petruševa pokosio stomačni viris i da je upitan za meč sa Bavarcima, dok Mitrović i dalje nije sanirao povredu.

Odučeno je da tandem centara krene put Nemačke, a da li će biti u sastavu – ostaje upitno i Sferopulos će na dan utakmice doneti konačan sud uz dogovor sa stručnim štabom. Osim Majka Dauma, svi ostali su krenuli na ekspediciju.

Pored kadrovskih problema, Beograđanima ne ide naruku ni tradicija protiv Bavaraca. Prvi meč u Areni izabranici Janisa Sferopulosa ubedljivo su dobili (101:77), ali u Nemačkoj tim sa Malog Kalemegdana nije slavio još od 2015. godine.

kaze internet da je filip danas trenirao

pumpaj!!!

1 hour ago, Ros said:

naravno da imam kartu :)

bice fotki

@assignment jel dolazis? mogli bi na neko pivce

Hvala, ali nazalost ne dolazim, daleko je Minhen (700 km), isao sam za Berlin (400 km), to mi je dosta blize iz Bielefelda...

Citam igramo u nekim retro dresovima?

• Author

mislim da ovo kolo svi igraju u retro dresovima. naši valjda u dresovima iz 2006-e

Srećno momci, i da ne ponovite igru protiv Žalgirisa... Yes, we can 😜

Atmosfera ko da igramo kuci i sasvim fin pocetak