Eleniko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 17 minutes ago, Heaviside said: Pa to, jedan takav ubica fali umesto recimo Kenana + Lazića, pa i Dobrića/Nedovića ako treba da se skupe pare i bili bi baš jebeni. Ne mislim nužno na profil, više na suvi kvalitet. Daj ime. Inače jedini takav je bukvalno Nunn.
Ratamahatta Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Pominjem Howarda jer je CMM nagurao stats igrajuci s njim. Da je igrao prosle sezone s Djentileom sad bi bio u Kini 1
kralj Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jebem li ga, ja sam sveukupno zadovoljan CMMom. Bilo je utakmica gde je bio među boljima, bio je i među slabijima, ali je skroz u službi tima, zna šta zna, šta ne zna, ništa ne siluje, a zalaganje mu je na nivou. EL igrač bez dileme. 9
Heaviside Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 19 minutes ago, Eleniko said: Daj ime. Inače jedini takav je bukvalno Nunn. Naravno da Nunn nije jedini vrhunski bek koji je bolji od Kenana On je možda najbolji, ali ima ih svakoj boljoj ekipi, a može da se kopa i van Evrolige. Ja ovde mislim prevashodno na jednog vrhunskog igrača umesto Kenana ili Nedovića. Kenana + Lazić + Dobrić su milioni i za te pare neko ko zna šta radi može da nađe čoveka koji će da ubacuje po 15 poena svaku. Ali dobro, i ovo što imamo je odlično i za dosta ozbiljnije klubove od KKCZ. Uživancija. Edited 18 hours ago by Heaviside 2
kralj Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Evo sad baš gledam, Hauard daje 7 poena manje nego prošle godine. Baskonija je generalno znatno slabija. Pravi Kodi razliku na ovom nivou. 1
Dankan Ajdaho Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 hours ago, Heaviside said: nije, čak je i rešio nekoliko EL utakmica šutem u poslednjoj sekundi i to baš on reši i šutne iz driblinga, ne da ga neko ostavi samog na šutu iz mesta Imamo li psihologa u klubu?
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ova pobeda ce se pamtiti godinama, svasta nesto dobro se desilo odjednom Sad mi zao sto nisam gledao, ali ono sto cu takodje pamtiti godinama je kako smo penisovali Olimpijakos i to bez Bolom Boja i Petrusa, kao da su Cedevita
kralj Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nisam ni izvalio da se Braun III Ujedinitelj skidao. Nisam gledao predstavljanje, uključio sam se na 0:7. Posle Dede imam najbolji +/-. Edited 6 hours ago by kralj 3
Moća Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dajte neki link za tekmu nemojte da ste pederi. Da pogledam tu velicanstvenu pobedu. 1
Dankan Ajdaho Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 hours ago, Dankan Ajdaho said: Imamo li psihologa u klubu? Nije trik pitanje, zaista me zanima. Lično smatram da bi svaki ozbiljan klub trebao da ima jednog stalno zaposlenog.
Dankan Ajdaho Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 2 minutes ago, Moća said: Dajte neki link za tekmu nemojte da ste pederi. Da pogledam tu velicanstvenu pobedu. Evo ti pa skini. Edited 6 hours ago by Dankan Ajdaho 1
kralj Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ima, spominjao je Čović u vezi sa nekim prošle godine. Ne sećam se kim, ali mi pogled ne ide sa Gileta.
Valk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Dankan Ajdaho said: Nije trik pitanje, zaista me zanima. Lično smatram da bi svaki ozbiljan klub trebao da ima jednog stalno zaposlenog. Ima, mislim da se tove Tatjana/Tanja, pričao je Nedović kod Luke i Kuzme o tome.
Recommended Posts