Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Heaviside said:

Pa to, jedan takav ubica fali umesto recimo Kenana + Lazića, pa i Dobrića/Nedovića ako treba da se skupe pare i bili bi baš jebeni. Ne mislim nužno na profil, više na suvi kvalitet.

Daj ime. 

Inače jedini takav je bukvalno Nunn.

Posted

Pominjem Howarda jer je CMM nagurao stats igrajuci s njim. Da je igrao prosle sezone s Djentileom sad bi bio u Kini 

• +1 1
Posted

Jebem li ga, ja sam sveukupno zadovoljan CMMom. Bilo je utakmica gde je bio među boljima, bio je i među slabijima, ali je skroz u službi tima, zna šta zna, šta ne zna, ništa ne siluje, a zalaganje mu je na nivou. EL igrač bez dileme.

• +1 9
Posted (edited)
19 minutes ago, Eleniko said:

Daj ime. 

Inače jedini takav je bukvalno Nunn.

Naravno da Nunn nije jedini vrhunski bek koji je bolji od Kenana :D 

On je možda najbolji, ali ima ih svakoj boljoj ekipi, a može da se kopa i van Evrolige. 
Ja ovde mislim prevashodno na jednog vrhunskog igrača umesto Kenana ili Nedovića. Kenana + Lazić + Dobrić su milioni i za te pare neko ko zna šta radi može da nađe čoveka koji će da ubacuje po 15 poena svaku. 

Ali dobro, i ovo što imamo je odlično i za dosta ozbiljnije klubove od KKCZ. Uživancija. 

Edited by Heaviside
  • +1 2
Posted

Evo sad baš gledam, Hauard daje 7 poena manje nego prošle godine. Baskonija je generalno znatno slabija. Pravi Kodi razliku na ovom nivou.

• +1 1
Posted
3 hours ago, Heaviside said:

nije, čak je i rešio nekoliko EL utakmica šutem u poslednjoj sekundi i to baš on reši i šutne iz driblinga, ne da ga neko ostavi samog na šutu iz mesta 

Imamo li psihologa u  klubu?

Posted

Ova pobeda ce se pamtiti godinama, svasta nesto dobro se desilo odjednom

Sad mi zao sto nisam gledao, ali ono sto cu takodje pamtiti godinama je kako smo penisovali Olimpijakos i to bez Bolom Boja i Petrusa, kao da su Cedevita 

Posted (edited)

Nisam ni izvalio da se Braun III Ujedinitelj skidao. Nisam gledao predstavljanje, uključio sam se na 0:7. Posle Dede imam najbolji +/-.

Edited by kralj
  • Haha 3
Posted

Dajte neki link za tekmu nemojte da ste pederi. Da pogledam tu velicanstvenu pobedu.

• +1 1
Posted
11 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Imamo li psihologa u  klubu?

Nije trik pitanje, zaista me zanima. Lično smatram da bi svaki ozbiljan klub trebao da ima jednog stalno zaposlenog.

Posted (edited)
2 minutes ago, Moća said:

Dajte neki link za tekmu nemojte da ste pederi. Da pogledam tu velicanstvenu pobedu.

Evo ti pa skini.

Edited by Dankan Ajdaho
  • Hvala 1
Posted

Ima, spominjao je Čović u vezi sa nekim prošle godine. 

Ne sećam se kim, ali mi pogled ne ide sa Gileta.

Posted
4 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Nije trik pitanje, zaista me zanima. Lično smatram da bi svaki ozbiljan klub trebao da ima jednog stalno zaposlenog.

Ima, mislim da se tove Tatjana/Tanja, pričao je Nedović kod Luke i Kuzme o tome.

Posted

Ona kad upadne u kanal ide kod Dede 

• +1 1
  • Haha 1