Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

17 minutes ago, Heaviside said:

Pa to, jedan takav ubica fali umesto recimo Kenana + Lazića, pa i Dobrića/Nedovića ako treba da se skupe pare i bili bi baš jebeni. Ne mislim nužno na profil, više na suvi kvalitet.

Daj ime. 

Inače jedini takav je bukvalno Nunn.

• Replies 14.3k
  • Views 690k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Pominjem Howarda jer je CMM nagurao stats igrajuci s njim. Da je igrao prosle sezone s Djentileom sad bi bio u Kini 

• Popular Post

Jebem li ga, ja sam sveukupno zadovoljan CMMom. Bilo je utakmica gde je bio među boljima, bio je i među slabijima, ali je skroz u službi tima, zna šta zna, šta ne zna, ništa ne siluje, a zalaganje mu je na nivou. EL igrač bez dileme.

19 minutes ago, Eleniko said:

Daj ime. 

Inače jedini takav je bukvalno Nunn.

Naravno da Nunn nije jedini vrhunski bek koji je bolji od Kenana :D 

On je možda najbolji, ali ima ih svakoj boljoj ekipi, a može da se kopa i van Evrolige. 
Ja ovde mislim prevashodno na jednog vrhunskog igrača umesto Kenana ili Nedovića. Kenana + Lazić + Dobrić su milioni i za te pare neko ko zna šta radi može da nađe čoveka koji će da ubacuje po 15 poena svaku. 

Ali dobro, i ovo što imamo je odlično i za dosta ozbiljnije klubove od KKCZ. Uživancija. 

Edited by Heaviside

Evo sad baš gledam, Hauard daje 7 poena manje nego prošle godine. Baskonija je generalno znatno slabija. Pravi Kodi razliku na ovom nivou.

3 hours ago, Heaviside said:

nije, čak je i rešio nekoliko EL utakmica šutem u poslednjoj sekundi i to baš on reši i šutne iz driblinga, ne da ga neko ostavi samog na šutu iz mesta 

Imamo li psihologa u  klubu?

Ova pobeda ce se pamtiti godinama, svasta nesto dobro se desilo odjednom

Sad mi zao sto nisam gledao, ali ono sto cu takodje pamtiti godinama je kako smo penisovali Olimpijakos i to bez Bolom Boja i Petrusa, kao da su Cedevita 

Nisam ni izvalio da se Braun III Ujedinitelj skidao. Nisam gledao predstavljanje, uključio sam se na 0:7. Posle Dede imam najbolji +/-.

Edited by kralj

Dajte neki link za tekmu nemojte da ste pederi. Da pogledam tu velicanstvenu pobedu.

11 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Imamo li psihologa u  klubu?

Nije trik pitanje, zaista me zanima. Lično smatram da bi svaki ozbiljan klub trebao da ima jednog stalno zaposlenog.

2 minutes ago, Moća said:

Dajte neki link za tekmu nemojte da ste pederi. Da pogledam tu velicanstvenu pobedu.

Evo ti pa skini.

Edited by Dankan Ajdaho

Ima, spominjao je Čović u vezi sa nekim prošle godine. 

Ne sećam se kim, ali mi pogled ne ide sa Gileta.

4 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Nije trik pitanje, zaista me zanima. Lično smatram da bi svaki ozbiljan klub trebao da ima jednog stalno zaposlenog.

Ima, mislim da se tove Tatjana/Tanja, pričao je Nedović kod Luke i Kuzme o tome.

Ona kad upadne u kanal ide kod Dede