Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

24 minutes ago, Micko8 said:

Odlicno dodavanje Petruseva za Dadvidovca, tacno u metu, sut izbacen u ritmu.

Brate ceo napad koji je besprekorno vodio midžet Jago gde je izvrteo Satoranskog i Metua za medalju.

Braćo i sestre ovo je bila noć u kojoj je KKCZ ušla u top 10.

Edited by Eleniko

• Replies 15.4k
  • Views 823.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Bravo Zvezdo!

Pratio sam pbp i konstantno kad pogledam mi inamo neku sitnu prednost, a onda u jednom tenutku pogledam i vidim pet razlike za njih i pomislim "gotovo, prelomili su", kad ono...

Edited by Nikodije

petrušev se mora istrpeti, ipak to što on igra na niskom postu kada igra, igra malo igrača u evropi.

što je lud u glavu, nije prvi takav.

• Popular Post

Vrhunski posao Džoela u završnici: dva preuzimanja Pantera - dva odbranjena napada, plus pokupio nekoliko ključnih lopti.

Meni je neverovatno da timovi cesto napadaju bolomboja 1 na 1. Prosle godine naneli jedno 3-4 puta zove pik da bi switchovao bolomboj na njega, gledam i ne verujem sta covek radi. 

• Popular Post

Koliko je lepo biti na tabeli ispred zelenih smradova iz Litvanije.

ima tu još dosta smradova ispod nas. a biće i više.

14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Meni je neverovatno da timovi cesto napadaju bolomboja 1 na 1. Prosle godine naneli jedno 3-4 puta zove pik da bi switchovao bolomboj na njega, gledam i ne verujem sta covek radi. 

Ti o tome verovatno znaš više, ali moguće da je ponekad ideja da se time odbrana prinudi na još preuzimanja: ako Džoel ostane na beku, to može da znači da je njihov centar ostao u teškom mismeču blizu koša sa Jagom ili Kenanom pa mora da ga preuzima neko od krila, a to onda stvara prostora za katove, greške odbrane prilikom sviča i slično. Naravno, upadaju u problem kad time ne dobiju prednost pa preostane samo da bek rešava sam prodorom ili šutem preko Bolomboja, a ovaj je verovatno u top 3 centra EL kad tako nešto treba braniti.

jebeni barcokas, pustio je centra koji u pola noći može da mu postroji svaku centarsku liniju koju je ovaj sklopio nakon njegovog odlaska.

bukvalno definicija glupaka.

• Popular Post

+18

Spoiler

Gf1-uZ0XAAAjUQK?format=jpg&name=900x900

2 hours ago, Wilde said:

Ti o tome verovatno znaš više, ali moguće da je ponekad ideja da se time odbrana prinudi na još preuzimanja: ako Džoel ostane na beku, to može da znači da je njihov centar ostao u teškom mismeču blizu koša sa Jagom ili Kenanom pa mora da ga preuzima neko od krila, a to onda stvara prostora za katove, greške odbrane prilikom sviča i slično. Naravno, upadaju u problem kad time ne dobiju prednost pa preostane samo da bek rešava sam prodorom ili šutem preko Bolomboja, a ovaj je verovatno u top 3 centra EL kad tako nešto treba braniti.

Ovde pricam o situacijama gde bek pozove pik i kad bolomboj preuzme samo pokaze sklonite se. Odmah upisujem promasaj ili izgubljenu loptu. Ako hoces da igras 1 na 1 bolje napadni beka koji te cuva nego ovog monstruma. Sad sam proverio, u izolaciji protivnici protiv bolomboja ove sezone sutiraju 1 od 18.

Živo me zanima kako je izgledalo tih 37 sekundi Kalininog prolaska kroz tunel u povratku sa šivenja. Ne mora da bude istorijski 1/1, zicer da se Tarantino ispiše.

Edited by kralj

6 hours ago, levi said:

jel ovo prva pobeda kod ovih? uglavnom naši zaborave da hodaju kad odu tamo

Jos samo Efes i CSKA od bogatasa

Fale nam jos i Darusafaka, Neptunas, Himki, Kubanj i Iskra Bugojno

Ove sezone smo osurili Monako (surili smo ih i pre, ali Saso Filipovskijev Monako u Evrokupu, u EL je sad bio prvi put), Kinder i Barsu, ostalo osim Efesa sve imamo od ranije

Taukeramiku dugo nismo kicnuli tamo (Radonja 3/3 u prvom mandatu), mozda je trenutak za obnovu stare ljubavi  

Grujica dobio podrsku upravnog odbora Mozzartsporta 

Odlicno nam ide kad ne stignem da pogledam tekme, planiram da nastavim

Spoiler

1 pistolj

nanumujebem

Edited by Ratamahatta

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.