Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Eleniko said:

:gospode:

Kralju, nije se desilo, priznaj da ložiš grobose 

Jeste, jeste.

Pa Jago morao da klačuje.

• Haha 1
Posted
20 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Jel bio Mekintajer ovako pičkast i u Baskoniji?

Nisam ga puno gledao.

nije, čak je i rešio nekoliko EL utakmica šutem u poslednjoj sekundi i to baš on reši i šutne iz driblinga, ne da ga neko ostavi samog na šutu iz mesta 

Posted

CMM je kao Jugovic, videcete ne daj boze ako se povredi koliko je najvazniji igrac u timu

To pre kao ono... Bjelica meh, nista posebno. Udjes u box score on 13 poena, 9 skokova, 5 asistencija i izmuze 6 faulova

Nikad nismo bili bolji nego sad, mozda cak ni one sezone kad smo igrali plejof. Da se tad povredio Kvinsi ili Cirbes kurca bismo vecerali

19-15 i da vidimo ko ce da nas pljacka

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
4 minutes ago, Ratamahatta said:

CMM je kao Jugovic, videcete ne daj boze ako se povredi koliko je najvazniji igrac u timu

tako nekako. 

cmm, canaan, kalinari, petrushev, bolomboy, to je nasa pokretacka snaga i poziciono i po znacaju.

trenutno su svi nabrojano osim canaana ili dobri ili odlicni i zato pobedjujemo.

kada je tako, onda mogu da iskoce davidovac, yago, daum, svako u svojoj epizodi. sutra nek druga tri igraca. ali nista od toga ne moze ako prvih pet ne igraju vecinski dobro i odlicno.

• +1 3
Posted
2 hours ago, Wilde said:

tako da se nadam da ga nećemo polivati ako ne porobi već protiv Krke

Brate, od kada pratiš Zvezdu?

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
20 minutes ago, Ratamahatta said:

To pre kao ono... Bjelica meh, nista posebno. Udjes u box score on 13 poena, 9 skokova, 5 asistencija i izmuze 6 faulova

Nikad nismo bili bolji nego sad, mozda cak ni one sezone kad smo igrali plejof. Da se tad povredio Kvinsi ili Cirbes kurca bismo vecerali

19-15 i da vidimo ko ce da nas pljacka

Ja pišem od starta da je CMM dobar igrač, ali da je upao u neku testikularnu krizu je porpilično očigledno, ali osim toga nemam većih zamerki. Nama on posebno znači jer nam svi ostali bekovi imaju slabe gabarite i druge telesne nedostatke. 

Kenan je već druga priča. Oscilacije dolaze sa njim u paketu, ali morao bi mnogo češće da ima svoj dan.

Obojica su skupi igrači i za te pare je moglo bolje da se iskopa. Dobri smo i šanse za plejof su nam velike, a plejin je već skoro izvestan, ali fali nam jedan top evroligaški bek da bi i u plejofu mogli sa svakim da se pobijemo, a moglo je i to da se uklopi u budžet. 

Okreni-obrni, deluje da smo doživeli da se najave da je sklopljen jedan od najjačih zvezdinih timova u istoriji zapravo ostvaruju. Mnogo je bitno što se vidi određeni kontinuitet i što dominira timski pristup. 

e: da, svaka čast Jagu. Ozbiljno je napredovao što se mozga tiče i sad je već legit EL igrač po meni. Nisam verovao da će se to desiti. 

Edited by Heaviside
  • +1 8
Posted

Testikularna kriza :ph34r:

Homer Simpson Simpsons GIF

• Haha 5
Posted

Jago je po meni bio meč viner. Chapeaux za Dedu i tridžu, ali ona dva consecutive ulaza (drugi je bio čist and 1), su bila ključna. 

Inače, nekim čudom smo dogurali do baš dobrog suđenja u poslednjih par utakmica. Nerado pričam o tome, ali pre toga je bio skandal.

• +1 6
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ae bre to kako je Jago odbranio taj napad za Davidovica pod Satoranskim i iskakanjem Metua i čisto proigrao Filipa je malo remek delo, pogotovo ako se uzmu u obzir njegovi midžet gabariti. Deluje da ga Sfero uči da tu ne-visinu koristi kao prednost, moguće da je u tome tajna njegovog napretka.

Posted

Je li negde objavljeno šta je tačno sa Dobrićem i kakve su prognoze?

Posted

Klub je po običaju netransparentan po tom pitanju. Čuo sam da je relativno lakša distorzija, cirka 2 nedelje pauze, ali be mora da znači da je to tačno.

jel čuo neko nešto za Teodosića? nema ga već dugo. 

• Hvala 1
Posted

Gde mogu da pogledam tekmu sinoc nisam mogao bio sam na advokatskom alkoholisanju.

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

CMM bi i ove sezone vec imo tripl dablova da smo kupili i Hauarda 

Bilo bi dobro da cesce krece u ulaze, ima jaca ramena od Djenke i moze do samog kraja uvek kad igramo ovde.

U gostima ce kao u Vilerbanu dobiti batine a suci gledati gde vrane lete

Edited by Ratamahatta
Posted (edited)
5 minutes ago, Ratamahatta said:

CMM bi i ove sezone vec imo tripl dablova da smo kupili i Hauarda 

Bilo bi dobro da cesce krece u ulaze, ima jaca ramena od Djenke i moze do samog kraja uvek kad igramo ovde.

U gostima ce kao u Vilerbanu dobiti batine a suci gledati gde vrane lete

Pa to, jedan takav ubica fali umesto recimo Kenana + Lazića, pa i Dobrića/Nedovića ako treba da se skupe pare i bili bi baš jebeni. Ne mislim nužno na profil, više na suvi kvalitet.

Edited by Heaviside
Posted

E jbg sad Hauard.

Kenan je dobro skautirano pojačanje, samo defanzivno mora bolje. U napadu je takav kakav je, kroz celu karijeru je tako. Ima boljih igrača, nema dileme, ali meni deluje da je i kao lik ok, to što mu je Nedara sledeći u depth chartu je problem. Tu nam je trebao Stefan Jović da sačeka Kenu pod tušem.