Nikodije Posted yesterday at 16:50 Posted yesterday at 16:50 11 minutes ago, uini said: potcenjivanje je reci da je teokratijina povreda zapravo dzentlmenski sporazum. mislim da teodosic nema problem da sedi na klupi ako cmm i yago rade posao, kao sto ovih dana uglavnom rade. Osim što možda u ovom trenutku za njega nema mesta ni na klupi, tj. u prvih 12. 3 1
MiddleClass Posted yesterday at 16:54 Posted yesterday at 16:54 2 minutes ago, Nikodije said: Osim što možda u ovom trenutku za njega nema mesta ni na klupi, tj. u prvih 12. Sto? Mislis da bi isto Braun III bio na klupi u Barseloni umjesto Teokratije?
uini Posted yesterday at 16:55 Posted yesterday at 16:55 3 minutes ago, Nikodije said: Osim što možda u ovom trenutku za njega nema mesta ni na klupi, tj. u prvih 12. kao sto rekoh u prvom postu, tako se pisalo i za davidovca; zvezdasi & recency bias, dva brata rodjena.
Nikodije Posted yesterday at 16:55 Posted yesterday at 16:55 Just now, MiddleClass said: Sto? Mislis da bi isto Braun III bio na klupi u Barseloni umjesto Teokratije? Ne znam, iskreno i meni je sumnjiva ta priča o povredi.
Dankan Ajdaho Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 14 hours ago, Кристофер Лумумбо said: u izolaciji protivnici protiv bolomboja ove sezone sutiraju 1 od 18. Ima li neko sa boljim procentom? 5,5%
Eleniko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 33 minutes ago, Nikodije said: Osim što možda u ovom trenutku za njega nema mesta ni na klupi, tj. u prvih 12. Hoćeš reći da je 13. prase? 1
Eleniko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 15 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Sad sam proverio, u izolaciji protivnici protiv bolomboja ove sezone sutiraju 1 od 18. Brate podeli sa drugarima, ko vodi ovu statistiku?
Valk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, uini said: nikada ne bi trebalo potcenjivati coveka koji ima vise kosarkaskog talenta nego 10 random igraca zajedno. Ja verovatno jesam pristrasna kad je on u pitanju ali baš me nerviraju potcenjivački komentari na račun Tea. @levi kad pomenu Sfera i HR kojim se bavi, uverena sam da je on iza Plavšićevog transfera u Tursku. Očigledno je bilo da mu on nikako ne uzvraća za šanse koje mu daje, lakše ga klupira nego druge, i jednostavno je otvoreno rekao da mu UP ne treba. Srećom, to je prošlo izgleda bezbolno, dobro je i prošao Uroš. 2
kralj Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 hours ago, uini said: pa nece da igra 30mins Ne mislim na staminu, nego na činjenicu da ni pre ovoga nije mogao da se sagne po loptu kad bi mu ispala.
Кристофер Лумумбо Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 18 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ima li neko sa boljim procentom? 5,5% pa nema jer bi morao da odbrani svaku izolaciju 13 minutes ago, Eleniko said: Brate podeli sa drugarima, ko vodi ovu statistiku? poostoje firme kao sto su synergy i instat koje to vode, ali to se placa, nije javno dostupno. 1 1
MiddleClass Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Кристофер Лумумбо said: poostoje firme kao sto su synergy i instat koje to vode, ali to se placa, nije javno dostupno. I sto to ne placaju kkp i fcb? Ne bi im igraci pokusavali da igraju 1 na 1 sa Dzoelom 7
Ratamahatta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 5 hours ago, Sokrat said: Džabe pare, džabe novac, Jago Davidovac! Kud krenemo Panter gleda 1
kralj Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Prošle godine je napad protiv Zvezde bio još bizarniji. Bila je ona utakmica kada je u 3/4 Kaboklo ušao u foul trouble, pa morao da uđe Kaminski, koji je nam je maltene sam otopio 25 razlike napadajući Jaga i Tea na postu. Srećom, kad se lomilo opet je Panter zaigrao ISO sa Bad Boyem. 1
Eleniko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 14 minutes ago, kralj said: Kaminski, koji je nam je maltene sam otopio 25 razlike Kralju, nije se desilo, priznaj da ložiš grobose 1
Maximili Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ima karakter ova ekipa, zato je lako vezati se za ekipu i identifikovati se sa njihovim utakmicama.. Mislim da je to umnogome zasluga Kaline.. Nekako mi je on predvodnik tog vučjeg mentaliteta koji je preneo i na ostale. Na raznim snimcima koji izlaze posle meča se lepo može videti šta npr. Davidovac sve radi za ekipu, a mnoge te stvari ja ne umem videti u direktnom prenosu.. Napravi livadu Yagu u jako važnom napadu, blokovi, skok u napadu u odbrani, ukradena lopta, asistencije, odbranu kao car igra. On koš u životu ne bi dao ako ne mora i ako ne treba ekipi za pobedu. To je taj neki duh koji nam je tm ove sezone.. hoće ljudi pobedu i spremni su na svaku žrtvu za pobedu.. U pravu je bio DV kad kaze, tu se pali mašina.. upalila se mašina i mislim da povećava broj obrtaja. Zato se slavi pobeda u EL kao da smo uzeli trofej. Čak se i kod Nedovića primećuje da igra srcem za tim i verujem da je to razlog zašto igra svoju najbolju sezonu. CMM malo pao sa samopouzdanjem ali bože moj rudari u odbrani, preuzima, rve se jačina, doći će i šut. Brown 3 će nam leči kao budali samar.. on kad oseti atmosferu, kad se napali ima da leti po terenu.. konačno je došao u ekipu koja mu leži. 3 1
Recommended Posts