Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Ratamahatta said:

normal_20231120210415_aba-czv-mor-3763.j

Yago, vragolan

I moj DeDa

Džabe pare, džabe novac,

Jago Davidovac!

• +1 3
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted
3 hours ago, kralj said:

Najviše brine u kakvom će tek stanju Miša da bude posle svih ovih netreniranja, a opet jedva čekam videti ga opet.

pa nece da igra 30mins

• +1 1
Posted

Pogledao sam scouting report Browna 3. Kakva mačka. Nogama može da isprati svakog beka.. bukvalno ne postoji bek koji može da ga probije.

Hoce i da se postavi za faul u napadu, što kod nas samo Lazić radi.

Aktivne ruke, krade lopte.

Ovo što sam video, elitni defanzivac, timski igrač, pun energije. 

Sa njim u ekipi i malo CMM da žive, nebo je granica.

Posted
5 hours ago, Nikodije said:

Gledam ovu Dedinu trojku i ne mogu da prestanem da se oduševljavam kakav pás mu je poslao Petrušev. Savršeno.

svi pricaju o dejovom golu u minhenu, a niko o savrsenom pasu koji mu je darko dao

• +1 3
Posted
2 hours ago, uini said:

pa nece da igra 30mins

Ako baš mora, 3 je dosta. Ili malo manje. Ne znam koliko se računa garbidž tajm.

• -1 1
Posted
19 minutes ago, Maximili said:

Sa njim u ekipi i malo CMM da živne, nebo je granica.

Jes pa da nam Laki overi

Posted
25 minutes ago, Maximili said:

Pogledao sam scouting report Browna 3. Kakva mačka. Nogama može da isprati svakog beka.. bukvalno ne postoji bek koji može da ga probije.

Hoce i da se postavi za faul u napadu, što kod nas samo Lazić radi.

Aktivne ruke, krade lopte.

Ovo što sam video, elitni defanzivac, timski igrač, pun energije. 

Sa njim u ekipi i malo CMM da žive, nebo je granica.

Jes', ako nije invalid.

Posted (edited)
2 hours ago, uini said:

pa nece da igra 30mins

kralj se verovatno šali ali za Mišinu košarku ne/treniranje nikad nije bilo toliko bitno

takođe, ničim izazvano čini mi se da i nije u pitanju neka  povreda nego džentlmenski sporazum sa Sfreoom da Mišo malo iskulira dok ne prođu ove  zgusnute teške utakmice a da ne bude dnp-coach desicision, nego kao povreda. vratiće se nikad jači  kad počne taj lakši raspored

Edited by levi
  • +1 2
Posted

Meni su ovakve pobede mnogo draže nego npr pranje Fenera tamo jer iziskuju konstantnu organizaciju igre i koncetraciju na visokom nivou, dobre odluke gde nemaš prostora za 2, 3, 4 minuta raspada jer se tu gubi meč. Protiv velikog protivnika koji nam je nekoliko puta sišao sa lopate, na njegovom terenu. Ne može bolje.

Gledao sam po malo sa fona koliko sam mogao + kraj, Kodiju bi u ugovor stavio da mora da šutne 10 lopti po utakmici, čovek prosto mora da se otključa, za mene je on i dalje jako koristan igrač i vrhunski plej, ali on trenutno igra na 50-70% onoga što može, rekao bih. Bila je ona situacija gde bukvalno probije čuvara i  vidi se da ne sme do koša, niti da šutne, ne znam šta je sa čovekom.

• +1 5
Posted
59 minutes ago, Hele said:

Jes', ako nije invalid.

Trebaće mu utakmice da se vrati u formu, tako da se nadam da ga nećemo polivati ako ne porobi već protiv Krke. Agresivnost i hitre noge sigurno nije izgubio, faliće mu samo rutina. Reč je o igraču koji može da ionako jaku timsku odbranu digne na stepenicu više, i vredi ga sačekati.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, Eleniko said:

Ako baš mora, 3 je dosta. Ili malo manje. Ne znam koliko se računa garbidž tajm.

45 minutes ago, levi said:

kralj se verovatno šali ali za Mišinu košarku ne/treniranje nikad nije bilo toliko bitno

takođe, ničim izazvano čini mi se da i nije u pitanju neka  povreda nego džentlmenski sporazum sa Sfreoom da Mišo malo iskulira dok ne prođu ove  zgusnute teške utakmice a da ne bude dnp-coach desicision, nego kao povreda. vratiće se nikad jači  kad počne taj lakši raspored

tako se pricalo i za davidovca: ode deda iz rotacije, hehe ako mora tri minuta, pa se sada cuti na temu. nikada ne bi trebalo potcenjivati coveka koji ima vise kosarkaskog talenta nego 10 random igraca zajedno.

a kao sto rekoh, kada smo zdravi i u ekipnoj formi, nema potrebe nista vise do 10ak minuta i to opet ne na svakoj tekmi, nego kada situacija nalaze.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
19 minutes ago, Wilde said:

Trebaće mu utakmice da se vrati u formu, tako da se nadam da ga nećemo polivati ako ne porobi već protiv Krke. Agresivnost i hitre noge sigurno nije izgubio, faliće mu samo rutina. Reč je o igraču koji može da ionako jaku timsku odbranu digne na stepenicu više, i vredi ga sačekati.

Sve je pod znakom pitanja, da je to sve tako, ne bi ni dosao kod nas. To je rizik koji smo preuzeli, videcemo. Samo kazem da nista nije garantovano.

• +1 1
Posted (edited)
8 minutes ago, uini said:

tako se pricalo i za davidovca: ode deda iz rotacije, hehe ako mora tri minuta, pa se sada cuti na temu. nikada ne bi trebalo potcenjivati coveka koji ima vise kosarkaskog talenta nego 10 random igraca zajedno.

a kao sto rekoh, kada smo zdravi i u ekipnoj formi, nema potrebe nista vise do 10ak minuta i to opet ne na svakoj tekmi, nego kada situacija nalaze.

zašto potcenjivanje, Deda je i otišao iz rotacije kad je bio neupotrbljiv, pa su ga oživeli. pa i Gidra isto

odlično to hendluje Sfero do sada. sledeći posao mu je da pronađe Kenana

Edited by levi
  • +1 5
Posted

potcenjivanje je reci da je teokratijina povreda zapravo dzentlmenski sporazum. mislim da teodosic nema problem da sedi na klupi ako cmm i yago rade posao, kao sto ovih dana uglavnom rade.

• +1 4