December 28, 2024Dec 28 On 4. 11. 2024. at 20:23, Ratamahatta said: Deda je garant uspeha, i repstacije i KKCZ Cim ne bude jednom tu, Partizan krece da prangija u nedogled Mnogo ga potcenjujete svi, a toliko je cojk radosti dono svima Videcete uostalom, kad se stegnu jajca Kenanu, Nedari, Teou, Jagou, Kobri i Gidri ko ce da vadi fleke when the shit goes down.
December 28, 2024Dec 28 Uz dužno poštovanje Kvinsiju, Đenki ili Beronu, brat Bolom Boj mi je najdraži stranac koji je igrao u Zvezdi
December 28, 2024Dec 28 Vilijams, Beron, Kinsi, Kvinsi, Bolomboj Volters, Djenka, Gidra, Faje, Cirbes Lojd, Noko Dajte mi ovu momcad i Kocobo je nase za nedelju dana Sa gaucosima i naturalizovanim Spanjolcem ne idem u rat, nisu odbranili ni Beograd. Perperoglu je covek od mira i spokoja i nije za popriste Edited December 28, 2024Dec 28 by Ratamahatta
December 28, 2024Dec 28 Kako je Sfero spremio tekmu. 4 visoka Dzoel, Kalina, DeDa, Daum i CMM startuju i Barsa otvara sa 10-0, ali Grk ne odustaje i ne spusta niti mjenja petorku. Potonjih par minuta meca je u toj petorci CMM-a zamjenio Rokas, Dauma Petrusev i muva nije imala dje da proleti. Bekovi su precjenjeni u danasnkoj kosarci
December 28, 2024Dec 28 Gledam ovu Dedinu trojku i ne mogu da prestanem da se oduševljavam kakav pás mu je poslao Petrušev. Savršeno.
December 28, 2024Dec 28 2 hours ago, Sokrat said: Uz dužno poštovanje Kvinsiju, Đenki ili Beronu, brat Bolom Boj mi je najdraži stranac koji je igrao u Zvezdi Svakako najbolji. Ne pamtim igrača sa tako stabilnom formom kod nas. Čovek izađe iz dvomesečne pauze tokom koje mesec dana nije mogao ni da hoda i vrati se kao da ništa nije bilo. Fenomen.
December 28, 2024Dec 28 nisam sinoc mogao da gledam a ni da pratim do finisa na pbp pa mi smo gubili 10-0 a onda jedna je maika daum ubacuje 2x trice za 10-7; dobro je to ispalo, mogli su da nas zavrse u prvoj cetvrtini. Edited December 28, 2024Dec 28 by uini
December 28, 2024Dec 28 Uzmemo jos 2 gostovanja u Beogradu i jedno u Berlinu i to je to, idemo dalje Kuci karamo sve osim Reala i Armanija Edited December 28, 2024Dec 28 by Ratamahatta
December 28, 2024Dec 28 Najviše brine u kakvom će tek stanju Miša da bude posle svih ovih netreniranja, a opet jedva čekam videti ga opet.
December 28, 2024Dec 28 3 hours ago, Sokrat said: Uz dužno poštovanje Kvinsiju, Đenki ili Beronu, brat Bolom Boj mi je najdraži stranac koji je igrao u Zvezdi Apsolutno, ali opet, kad se sjetim G Hendersona...
December 28, 2024Dec 28 Posle Bolomboja moja dva omiljena stranca su Skuni Pen i Omar Kuk. Dva majstora, igrali su u lošim ekipama Zvezde, koje su na svojim plećima podigli na viši nivo.