Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
On 4. 11. 2024. at 20:23, Ratamahatta said:

Deda je garant uspeha, i repstacije i KKCZ 

Cim ne bude jednom tu, Partizan krece da prangija u nedogled

Mnogo ga potcenjujete svi, a toliko je cojk radosti dono svima

Videcete uostalom, kad se stegnu jajca Kenanu, Nedari, Teou, Jagou, Kobri i Gidri ko ce da vadi fleke when the shit goes down.

:fantom:

• +1 4
  • Wub 1
  • Haha 2
Posted

Uz dužno poštovanje Kvinsiju, Đenki ili Beronu, brat Bolom Boj mi je najdraži stranac koji je igrao u Zvezdi

• +1 6
Posted (edited)

Vilijams, Beron, Kinsi, Kvinsi, Bolomboj

Volters, Djenka, Gidra, Faje, Cirbes

Lojd, Noko

Dajte mi ovu momcad i Kocobo je nase za nedelju dana 

Sa gaucosima i naturalizovanim Spanjolcem ne idem u rat, nisu odbranili ni Beograd. Perperoglu je covek od mira i spokoja i nije za popriste

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted

Kako je Sfero spremio tekmu. 4 visoka Dzoel, Kalina, DeDa, Daum i CMM startuju i Barsa otvara sa 10-0, ali Grk ne odustaje i ne spusta niti mjenja petorku. :)

Potonjih par minuta meca je u toj petorci CMM-a zamjenio Rokas, Dauma Petrusev i muva nije imala dje da proleti. :hail:

Bekovi su precjenjeni u danasnkoj kosarci :fantom:

• +1 5
Posted

Gledam ovu Dedinu trojku i ne mogu da prestanem da se oduševljavam kakav pás mu je poslao Petrušev. Savršeno.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Sokrat said:

Uz dužno poštovanje Kvinsiju, Đenki ili Beronu, brat Bolom Boj mi je najdraži stranac koji je igrao u Zvezdi

Svakako najbolji. Ne pamtim igrača sa tako stabilnom formom kod nas. Čovek izađe iz dvomesečne pauze tokom koje mesec dana nije mogao ni da hoda i vrati se kao da ništa nije bilo. Fenomen. 

• +1 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

nisam sinoc mogao da gledam a ni da pratim do finisa na pbp

pa mi smo gubili 10-0 a onda jedna je maika daum ubacuje 2x trice za 10-7; dobro je to ispalo, mogli su da nas zavrse u prvoj cetvrtini.

Edited by uini
Posted (edited)

Uzmemo jos 2 gostovanja u Beogradu i jedno u Berlinu i to je to, idemo dalje 

Kuci karamo sve osim Reala i Armanija 

Edited by Ratamahatta
  • Wub 1
Posted

Treba juriti 6.mesto, realno je da Pariz i Bajern padnu u nastavku.

• +1 1
Posted

Najviše brine u kakvom će tek stanju Miša da bude posle svih ovih netreniranja, a opet jedva čekam videti ga opet.

• Wub 1
Posted
3 hours ago, Sokrat said:

Apsolutno, ali opet, kad se sjetim G Hendersona...:heart:

Posted

Posle Bolomboja moja dva omiljena stranca su Skuni Pen i Omar Kuk. Dva majstora, igrali su u lošim ekipama Zvezde, koje su na svojim plećima podigli na viši nivo.

• +1 2