Eleniko Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 (edited) 24 minutes ago, Micko8 said: Odlicno dodavanje Petruseva za Dadvidovca, tacno u metu, sut izbacen u ritmu. Brate ceo napad koji je besprekorno vodio midžet Jago gde je izvrteo Satoranskog i Metua za medalju. Braćo i sestre ovo je bila noć u kojoj je KKCZ ušla u top 10. Edited December 27, 2024 by Eleniko 1
Nikodije Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 (edited) Bravo Zvezdo! Pratio sam pbp i konstantno kad pogledam mi inamo neku sitnu prednost, a onda u jednom tenutku pogledam i vidim pet razlike za njih i pomislim "gotovo, prelomili su", kad ono... Edited December 27, 2024 by Nikodije 1
Eleniko Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 petrušev se mora istrpeti, ipak to što on igra na niskom postu kada igra, igra malo igrača u evropi. što je lud u glavu, nije prvi takav.
Popular Post Wilde Posted December 27, 2024 Popular Post Posted December 27, 2024 Vrhunski posao Džoela u završnici: dva preuzimanja Pantera - dva odbranjena napada, plus pokupio nekoliko ključnih lopti. 10
Кристофер Лумумбо Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Meni je neverovatno da timovi cesto napadaju bolomboja 1 na 1. Prosle godine naneli jedno 3-4 puta zove pik da bi switchovao bolomboj na njega, gledam i ne verujem sta covek radi. 1
Popular Post Hele Posted December 28, 2024 Popular Post Posted December 28, 2024 Koliko je lepo biti na tabeli ispred zelenih smradova iz Litvanije. 13
Eleniko Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 ima tu još dosta smradova ispod nas. a biće i više. 1
Wilde Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Meni je neverovatno da timovi cesto napadaju bolomboja 1 na 1. Prosle godine naneli jedno 3-4 puta zove pik da bi switchovao bolomboj na njega, gledam i ne verujem sta covek radi. Ti o tome verovatno znaš više, ali moguće da je ponekad ideja da se time odbrana prinudi na još preuzimanja: ako Džoel ostane na beku, to može da znači da je njihov centar ostao u teškom mismeču blizu koša sa Jagom ili Kenanom pa mora da ga preuzima neko od krila, a to onda stvara prostora za katove, greške odbrane prilikom sviča i slično. Naravno, upadaju u problem kad time ne dobiju prednost pa preostane samo da bek rešava sam prodorom ili šutem preko Bolomboja, a ovaj je verovatno u top 3 centra EL kad tako nešto treba braniti.
Eleniko Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 jebeni barcokas, pustio je centra koji u pola noći može da mu postroji svaku centarsku liniju koju je ovaj sklopio nakon njegovog odlaska. bukvalno definicija glupaka. 1 1
Кристофер Лумумбо Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 2 hours ago, Wilde said: Ti o tome verovatno znaš više, ali moguće da je ponekad ideja da se time odbrana prinudi na još preuzimanja: ako Džoel ostane na beku, to može da znači da je njihov centar ostao u teškom mismeču blizu koša sa Jagom ili Kenanom pa mora da ga preuzima neko od krila, a to onda stvara prostora za katove, greške odbrane prilikom sviča i slično. Naravno, upadaju u problem kad time ne dobiju prednost pa preostane samo da bek rešava sam prodorom ili šutem preko Bolomboja, a ovaj je verovatno u top 3 centra EL kad tako nešto treba braniti. Ovde pricam o situacijama gde bek pozove pik i kad bolomboj preuzme samo pokaze sklonite se. Odmah upisujem promasaj ili izgubljenu loptu. Ako hoces da igras 1 na 1 bolje napadni beka koji te cuva nego ovog monstruma. Sad sam proverio, u izolaciji protivnici protiv bolomboja ove sezone sutiraju 1 od 18. 5
kralj Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 (edited) Živo me zanima kako je izgledalo tih 37 sekundi Kalininog prolaska kroz tunel u povratku sa šivenja. Ne mora da bude istorijski 1/1, zicer da se Tarantino ispiše. Edited December 28, 2024 by kralj 3
Ratamahatta Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 6 hours ago, levi said: jel ovo prva pobeda kod ovih? uglavnom naši zaborave da hodaju kad odu tamo Jos samo Efes i CSKA od bogatasa Fale nam jos i Darusafaka, Neptunas, Himki, Kubanj i Iskra Bugojno Ove sezone smo osurili Monako (surili smo ih i pre, ali Saso Filipovskijev Monako u Evrokupu, u EL je sad bio prvi put), Kinder i Barsu, ostalo osim Efesa sve imamo od ranije Taukeramiku dugo nismo kicnuli tamo (Radonja 3/3 u prvom mandatu), mozda je trenutak za obnovu stare ljubavi 2 1
Ratamahatta Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 (edited) Grujica dobio podrsku upravnog odbora Mozzartsporta Odlicno nam ide kad ne stignem da pogledam tekme, planiram da nastavim Spoiler 1 pistolj nanumujebem Edited December 28, 2024 by Ratamahatta 1 1
Recommended Posts