Eleniko Posted Friday at 22:44 Posted Friday at 22:44 (edited) 24 minutes ago, Micko8 said: Odlicno dodavanje Petruseva za Dadvidovca, tacno u metu, sut izbacen u ritmu. Brate ceo napad koji je besprekorno vodio midžet Jago gde je izvrteo Satoranskog i Metua za medalju. Braćo i sestre ovo je bila noć u kojoj je KKCZ ušla u top 10. Edited Friday at 22:44 by Eleniko 1
Nikodije Posted Friday at 23:09 Posted Friday at 23:09 (edited) Bravo Zvezdo! Pratio sam pbp i konstantno kad pogledam mi inamo neku sitnu prednost, a onda u jednom tenutku pogledam i vidim pet razlike za njih i pomislim "gotovo, prelomili su", kad ono... Edited Friday at 23:09 by Nikodije 1
Eleniko Posted Friday at 23:10 Posted Friday at 23:10 petrušev se mora istrpeti, ipak to što on igra na niskom postu kada igra, igra malo igrača u evropi. što je lud u glavu, nije prvi takav.
Popular Post Wilde Posted Friday at 23:43 Popular Post Posted Friday at 23:43 Vrhunski posao Džoela u završnici: dva preuzimanja Pantera - dva odbranjena napada, plus pokupio nekoliko ključnih lopti. 10
Кристофер Лумумбо Posted Friday at 23:59 Posted Friday at 23:59 Meni je neverovatno da timovi cesto napadaju bolomboja 1 na 1. Prosle godine naneli jedno 3-4 puta zove pik da bi switchovao bolomboj na njega, gledam i ne verujem sta covek radi. 1
Popular Post Hele Posted yesterday at 00:07 Popular Post Posted yesterday at 00:07 Koliko je lepo biti na tabeli ispred zelenih smradova iz Litvanije. 13
Eleniko Posted yesterday at 00:14 Posted yesterday at 00:14 ima tu još dosta smradova ispod nas. a biće i više. 1
Wilde Posted yesterday at 00:15 Posted yesterday at 00:15 14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Meni je neverovatno da timovi cesto napadaju bolomboja 1 na 1. Prosle godine naneli jedno 3-4 puta zove pik da bi switchovao bolomboj na njega, gledam i ne verujem sta covek radi. Ti o tome verovatno znaš više, ali moguće da je ponekad ideja da se time odbrana prinudi na još preuzimanja: ako Džoel ostane na beku, to može da znači da je njihov centar ostao u teškom mismeču blizu koša sa Jagom ili Kenanom pa mora da ga preuzima neko od krila, a to onda stvara prostora za katove, greške odbrane prilikom sviča i slično. Naravno, upadaju u problem kad time ne dobiju prednost pa preostane samo da bek rešava sam prodorom ili šutem preko Bolomboja, a ovaj je verovatno u top 3 centra EL kad tako nešto treba braniti.
Eleniko Posted yesterday at 00:23 Posted yesterday at 00:23 jebeni barcokas, pustio je centra koji u pola noći može da mu postroji svaku centarsku liniju koju je ovaj sklopio nakon njegovog odlaska. bukvalno definicija glupaka. 1 1
Кристофер Лумумбо Posted yesterday at 02:23 Posted yesterday at 02:23 2 hours ago, Wilde said: Ti o tome verovatno znaš više, ali moguće da je ponekad ideja da se time odbrana prinudi na još preuzimanja: ako Džoel ostane na beku, to može da znači da je njihov centar ostao u teškom mismeču blizu koša sa Jagom ili Kenanom pa mora da ga preuzima neko od krila, a to onda stvara prostora za katove, greške odbrane prilikom sviča i slično. Naravno, upadaju u problem kad time ne dobiju prednost pa preostane samo da bek rešava sam prodorom ili šutem preko Bolomboja, a ovaj je verovatno u top 3 centra EL kad tako nešto treba braniti. Ovde pricam o situacijama gde bek pozove pik i kad bolomboj preuzme samo pokaze sklonite se. Odmah upisujem promasaj ili izgubljenu loptu. Ako hoces da igras 1 na 1 bolje napadni beka koji te cuva nego ovog monstruma. Sad sam proverio, u izolaciji protivnici protiv bolomboja ove sezone sutiraju 1 od 18. 5
kralj Posted yesterday at 03:09 Posted yesterday at 03:09 (edited) Živo me zanima kako je izgledalo tih 37 sekundi Kalininog prolaska kroz tunel u povratku sa šivenja. Ne mora da bude istorijski 1/1, zicer da se Tarantino ispiše. Edited yesterday at 03:19 by kralj 3
Ratamahatta Posted yesterday at 03:53 Posted yesterday at 03:53 6 hours ago, levi said: jel ovo prva pobeda kod ovih? uglavnom naši zaborave da hodaju kad odu tamo Jos samo Efes i CSKA od bogatasa Fale nam jos i Darusafaka, Neptunas, Himki, Kubanj i Iskra Bugojno Ove sezone smo osurili Monako (surili smo ih i pre, ali Saso Filipovskijev Monako u Evrokupu, u EL je sad bio prvi put), Kinder i Barsu, ostalo osim Efesa sve imamo od ranije Taukeramiku dugo nismo kicnuli tamo (Radonja 3/3 u prvom mandatu), mozda je trenutak za obnovu stare ljubavi 2 1
Ratamahatta Posted yesterday at 03:54 Posted yesterday at 03:54 (edited) Grujica dobio podrsku upravnog odbora Mozzartsporta Odlicno nam ide kad ne stignem da pogledam tekme, planiram da nastavim Spoiler 1 pistolj nanumujebem Edited yesterday at 03:55 by Ratamahatta 1 1
Recommended Posts