Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)
24 minutes ago, Micko8 said:

Odlicno dodavanje Petruseva za Dadvidovca, tacno u metu, sut izbacen u ritmu.

Brate ceo napad koji je besprekorno vodio midžet Jago gde je izvrteo Satoranskog i Metua za medalju.

Braćo i sestre ovo je bila noć u kojoj je KKCZ ušla u top 10.

Edited by Eleniko
  • +1 1
Posted (edited)

Bravo Zvezdo!

Pratio sam pbp i konstantno kad pogledam mi inamo neku sitnu prednost, a onda u jednom tenutku pogledam i vidim pet razlike za njih i pomislim "gotovo, prelomili su", kad ono...

Edited by Nikodije
  • +1 1
Posted

petrušev se mora istrpeti, ipak to što on igra na niskom postu kada igra, igra malo igrača u evropi.

što je lud u glavu, nije prvi takav.

Posted

Meni je neverovatno da timovi cesto napadaju bolomboja 1 na 1. Prosle godine naneli jedno 3-4 puta zove pik da bi switchovao bolomboj na njega, gledam i ne verujem sta covek radi. 

• +1 1
Posted

ima tu još dosta smradova ispod nas. a biće i više.

• +1 1
Posted
14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Meni je neverovatno da timovi cesto napadaju bolomboja 1 na 1. Prosle godine naneli jedno 3-4 puta zove pik da bi switchovao bolomboj na njega, gledam i ne verujem sta covek radi. 

Ti o tome verovatno znaš više, ali moguće da je ponekad ideja da se time odbrana prinudi na još preuzimanja: ako Džoel ostane na beku, to može da znači da je njihov centar ostao u teškom mismeču blizu koša sa Jagom ili Kenanom pa mora da ga preuzima neko od krila, a to onda stvara prostora za katove, greške odbrane prilikom sviča i slično. Naravno, upadaju u problem kad time ne dobiju prednost pa preostane samo da bek rešava sam prodorom ili šutem preko Bolomboja, a ovaj je verovatno u top 3 centra EL kad tako nešto treba braniti.

Posted

jebeni barcokas, pustio je centra koji u pola noći može da mu postroji svaku centarsku liniju koju je ovaj sklopio nakon njegovog odlaska.

bukvalno definicija glupaka.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
2 hours ago, Wilde said:

Ti o tome verovatno znaš više, ali moguće da je ponekad ideja da se time odbrana prinudi na još preuzimanja: ako Džoel ostane na beku, to može da znači da je njihov centar ostao u teškom mismeču blizu koša sa Jagom ili Kenanom pa mora da ga preuzima neko od krila, a to onda stvara prostora za katove, greške odbrane prilikom sviča i slično. Naravno, upadaju u problem kad time ne dobiju prednost pa preostane samo da bek rešava sam prodorom ili šutem preko Bolomboja, a ovaj je verovatno u top 3 centra EL kad tako nešto treba braniti.

Ovde pricam o situacijama gde bek pozove pik i kad bolomboj preuzme samo pokaze sklonite se. Odmah upisujem promasaj ili izgubljenu loptu. Ako hoces da igras 1 na 1 bolje napadni beka koji te cuva nego ovog monstruma. Sad sam proverio, u izolaciji protivnici protiv bolomboja ove sezone sutiraju 1 od 18.

• +1 5
Posted (edited)

Živo me zanima kako je izgledalo tih 37 sekundi Kalininog prolaska kroz tunel u povratku sa šivenja. Ne mora da bude istorijski 1/1, zicer da se Tarantino ispiše.

Edited by kralj
  • +1 3
Posted
6 hours ago, levi said:

jel ovo prva pobeda kod ovih? uglavnom naši zaborave da hodaju kad odu tamo

Jos samo Efes i CSKA od bogatasa

Fale nam jos i Darusafaka, Neptunas, Himki, Kubanj i Iskra Bugojno

Ove sezone smo osurili Monako (surili smo ih i pre, ali Saso Filipovskijev Monako u Evrokupu, u EL je sad bio prvi put), Kinder i Barsu, ostalo osim Efesa sve imamo od ranije

Taukeramiku dugo nismo kicnuli tamo (Radonja 3/3 u prvom mandatu), mozda je trenutak za obnovu stare ljubavi  

• +1 2
  • Wub 1
Posted (edited)

Grujica dobio podrsku upravnog odbora Mozzartsporta 

Odlicno nam ide kad ne stignem da pogledam tekme, planiram da nastavim

Spoiler

1 pistolj

nanumujebem

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
  • Haha 1