kralj Posted December 6 Posted December 6 4 minutes ago, Milošica said: Zašto Jović? Poslali mi sinoć Luku iz Luke i Kuzme. Ajzea ne može više ovako. Tišina, ja sad pričam.
Milošica Posted December 6 Posted December 6 Just now, kralj said: Poslali mi sinoć Luku iz Luke i Kuzme. Ajzea ne može više ovako. Tišina, ja sad pričam. Lud kao zvono
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 jel to pametno /zbog igrača/ da vodi u viroznom stanju ne sećam se da sam ikada video ovako nešto
Hele Posted December 6 Posted December 6 (edited) Naci coveka koji je Mitrovica ucio da sutira bacanja i zabraniti mu da se bavi bilo kojim poslom koji ima veze sa kosarkom. Edited December 6 by Hele 1
Valk Posted December 6 Posted December 6 Malopre je Šengelija pravio faul u napadu i dao koš, ali to se njemu u Bolonji neće svirati, of kors. Zato Kalini dabome.
ducca Posted December 6 Posted December 6 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: "Mitrović je išao na sigurno na dva penala"🤣 Što sigurno - sigurno. 1
Valk Posted December 6 Posted December 6 Evo ga Miša™, dobija skandiranje, lepo od navijača Virtusa. Naša čuvena 3/4, ako ne odu na +10 da pevamo
Recommended Posts